Vega - Haninge


Storseglet 15


Storseglet 15

Vega

Ljus och rymlig 2:a i populära Vega!

Missa inte chansen till denna fina 2:a belägen på ett fantastiskt läge. Här har man verkligen tänkt till med fina materialval samt en planritning som får lägenheten att kännas luftig. Du slås redan i hallen av lägenhetens ljusa och luftiga känsla. Fortsatt in i bostaden möts du av det moderna köket som även det går i ljusa toner med gott om förvaring och arbetsytor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ligger helt rätt i tiden och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Vi finner även den härliga balkongen med sydväst läge där man kommer spendera väldigt många härliga sommarkvällar. Badrummet är modernt och helkaklat och det rogivande sovrummet är stort nog för dubbelsäng och övrig möblemang. Varmt välkomna till visning!

Fakta

Adress:
Storseglet 15
Område:
Vega, Haninge
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
21201
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.046200%
Byggnadsår:
2020
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft FTX-system
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tele2
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, Kabel-tv (grundutbud via Tele2) och bredband
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt vädersträck:
SV

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
724 kr
Överlåtelseavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Förening

BRF Blinka
769635-2280
Ja

Om Förening

Allmänt om föreningen

Brf Blinka ligger i den expansiva stadsdelen Vega.

Föreningen består av tre stycken trapphus med 109 lägenheter fördelat på:
44 st 1 rum och kök
44 st 2 rum och kök
14 st 3 rum och kök
7 st 4 rum och kök

Föreningen godkänner delat ägande om den som bor i lägenheten äger minst 10%, men godkänner inte köp av juridisk person.
Föreningen äger marken.

Parkering

Föreningen har i har inga egna p-platser. Kommunen äger marken kring husen i Vega. Parkering sker längs med anvisade parkeringsområden och längs med gator. Nuvarande taxa 500 kr/mån.

TV/bredband

Fiberanslutning för TV, bredband och telefoni. Gruppavtal med Tele2 (grundutbud ingår i avgiften) och bredband med en hastighet på 50 mbit.

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet hör ett enskilt källarförråd. Cykelförråd finns i trapphus 5 och barnvagnsrum/rullstolsförråd finns i varje trappuppgång. På gården finns parkering för cykel samt en utegård som är en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

Föreningens ekonomi Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar som det ser ut.

Beskrivning

Vega

Om Vega

I stadsdelen Vega byggs det för livet. Vega är en levande stadsdel med blandad bebyggelse och goda kommunikationsmöjligheter. Här har särskilda satsningar på gång- och cykelvägar gjorts och det finns torg, parker, handel och service. Runt hörnet finns orörda naturstråk för avkoppling och fritid. Mitt i området finns bland annat ett naturreservat med jättegrytor skapade av inlandsisen. I Vega främjas en aktiv livsstil där det är möjligt att vara ekonomisk och klimatsmart på samma gång. Här är det nära till allt och enkelt att få ihop vardagen.

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Det är lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil – eller blanda trafikslagen. Vid utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserades det på effektiva flöden för resenärerna, men dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, bilen eller cykeln till pendeln.

Dokument

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Storseglet 15

Välj en tid för visning nedan
2022-09-25
2022-09-26

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Storseglet 15

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26