Properties & Partners

Centrala Handen - Haninge


Sleipnervägen 89


Sleipnervägen 89

Centrala Handen

Väldisponerade 105 kvm på en populär adress med närhet till allt!

ACCEPTERAT PRIS, FÖRST TILL KVARN! Välkommen till Sleipnervägen 89. På en populär adress i centrala Handen har du nu möjlighet att förvärva denna välplanerade 4:a som med enkla medel kan göras om till en 5:a (se alternativ planlösning). Här välkomnas du av en luftig hall med plats för avhängning samt en mellan hall med platsbyggd förvaring och båda badrummen. Vidare genom mellan hallen når du det stora och välutrustade köket som rymmer matplats om ca 6 personer. Luftigt vardagsrum med utgång till stor balkongen i söderläge som vetter mot innergården. Lägenheten har idag 3 stora sovrum där samtliga rymmer en dubbelsäng samt övrig möblemang. Ett rum går med enkla medel att dela upp. I Brf Loke pågår nu stambyten och beräknas komma till Sleipnervägen 89 Januari 2024. - Balkong med sol hela dagen - Två badrum ska stambytas början på 2024 - Nära till kommunikationer (buss, pendeltåg) - Nära till förskolor och skolor - Nya fönster och renoverad balkong (2022) Välkommen med ditt in

Fakta

Adress:
Sleipnervägen 89
Område:
Centrala Handen, Haninge
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
75
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.19479028%
Andelstal avgift:
0.19479028%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1965-1968
Fönster:
3-glas. Fönstren är nyligen bytta i samband med fasad renoveringen.
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
2 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, kabel-tv. Obilgatorisk tillägg om 391kr för internetuppkoppling.
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Normalt
Huvudsakligt vädersträck:
S

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
535 kr
Överlåtelseavgift:
1 873 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Förening

BRF Loke
712400-0881
Ja
Nej

Om Förening

Förråd

Alla lägenheter i BRF Loke ska ha tillgång till varsitt förråd. En del av bottenvåningslägenheterna har dock sitt lägenhetsförråd inne i lägenheten och har således inget gallerförråd i källaren.

Utöver de förråd som tillhör varje lägenhet har föreningen ca. 100 st. extra förråd i storlekarna 3-5 m² för uthyrning. Kontakta den ekonomiska förvaltningen om du är intresserad av att hyra ett av dessa extra förråd.

Internet, kabel-TV och telefoni

Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för Ownits och ComHems (Tele2) tjänster. Internetuppkoppling med Ownit samt ComHems TV Small ingår i din månadsavgift till föreningen men en eventuell anslutningskostnad bekostar man själv. För anslutning kontakta respektive bolags kundtjänst.

Sophantering och källsortering

På gårdarna finns sopsortering för hushållssopor/brännbart avfall samt för metall och annat ej brännbart avfall. För sortering av återvinningspapper, glas och kartong finns containrar vid ICA-butiken på Sleipnervägen 109.

Vid några tillfällen under året finns containers för grovsopor uppställda inom området. Dessa finns då vid vändplanen, Vallavägen 3 samt på Sleipnervägen mitt emot Vikingaskolan.

Barnvagns- och cykelrum

Låsta barnvagnsrum finns vid de flesta portar och minst ett låst cykelrum finns i varje huskropp. Du har rätt till tillträde till ett cykelrum och ett barnvagnsrum (om du har småbarn) och kommer in i dessa med hjälp av dina taggar.

Tvättstugor

Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49. I några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis småmattor, filtar, täcken och överkast.

P-platser och garage

Inom föreningens område finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser och ca 500 uppställningsplatser. Kontakta HSB kundtjänst om du vill hyra en parkeringsplats för bil, husbil/husvagn eller ett garage.

Beskrivning

Handen

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Sleipnervägen 89

Välj en tid för visning nedan
:
2023-06-04

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Sleipnervägen 89

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25
Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26