Properties & Partners

Vega - Haninge


Karahavsvägen 11


Karahavsvägen 11

Vega

Superfint kedjehus med bra solläge!

På bra läge ligger detta trevliga kedjehus! Stilrena interiörval, härlig trädgård, mindre uteplats på entrésida och biluppställningsplats för två bilar vid huset med carport är bara några av alla fördelar att nämna.

Fakta

Adress:
Karahavsvägen 11
Område:
Vega, Haninge
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
27
Typ:
Kedjehus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.62000%
Andelstal avgift:
3.62000%
Byggnadstyp:
2-plans kedjehus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Ventilation:
Frånluft med återvinning
Badrum:
2 st
Balkong:
Takterass
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Kallvatten, Kabel-tv och bredband via Telia
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Bef. pantbrev:
0st
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
12 380 kr/år
10 080 kr/år
4 500 kr/år
3 324 kr/år
30 284 kr/år

Beskrivning

Om Bostaden

Här bor ni på ljusa och väldisponerade kvadratmeter med påtaglig villakänsla. Detta praktiska boende ger alla kvalitéerna av en villa men där du lämnar över yttre underhåll till föreningen.

Efter att ni bekvämt parkerat bilen på uppfarten som ger plats till två bilar tar ni steget in i denna hemtrevliga bostad. Ljus och välkomnande hall med god förvaring. Från hallen når ni till det super härliga vardagsrummet med härliga sociala ytor där det finns plats för soffmöblemang för hela familjen och annan önskad möblering.
I anslutning till vardagsrummet och hallen hittar vi även det superfina köket med härliga materialval och all maskinell utrustning som önskas. Vattenburen golvvärme på hela nedervåningen samt stora fönster som gör att ljuset flödar in i bostaden.


Ovanvåningen erbjuder två till tre sovrum och gott om förvaring samt ytterligare ett fint badrum.

Utemiljön vilken ni når från vardagsrummet är härlig och har precis vad man önskar. Ett stort trivsamt trädäck på solrikt läge med utrymme för loungegrupp och matgrupp samt en mindre gräs täppa för spring och lek.

Välkommen hem till Karahavsvägen 11 med Properties & Partners.

Om Vega

Om Vega

I stadsdelen Vega byggs det för livet. Vega är en levande stadsdel med blandad bebyggelse och goda kommunikationsmöjligheter. Här har särskilda satsningar på gång- och cykelvägar gjorts och det finns torg, parker, handel och service. Runt hörnet finns orörda naturstråk för avkoppling och fritid. Mitt i området finns bland annat ett naturreservat med jättegrytor skapade av inlandsisen. I Vega främjas en aktiv livsstil där det är möjligt att vara ekonomisk och klimatsmart på samma gång. Här är det nära till allt och enkelt att få ihop vardagen.

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Det är lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil – eller blanda trafikslagen. Vid utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserades det på effektiva flöden för resenärerna, men dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, bilen eller cykeln till pendeln.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Karahavsvägen 11

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Karahavsvägen 11

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25