Properties & Partners

Haninge - Vega


Timvinkelvägen 36


Timvinkelvägen 36

Haninge

Varmt välkomna till denna superfina 2:a i BRF Vegaettan!

Här hittar ni en väldigt fin och trevlig 2:a på 42 kvm i populära Vega! Här har ni en härlig balkong i söder läge där man får njuta av solen dem flesta timmarna av dagen och dem öppna ytorna med dem stora fönsterpartierna bidrar till att lägenheten känns ljus och luftig. ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för mer info.

Fakta

Adress:
Timvinkelvägen 36
Område:
Haninge, Vega
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
30-1103
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.72000%
Andelstal avgift:
0.0172%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong i söder läge
Inkluderat i avgift:
Värme och vatten.
Ej inkluderat i avgift:
El och internet.
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt vädersträck:
S

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Förening

BRF Vegaettan
769632-7324
Ja

Om Förening

Brf Vegaettan är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2016 och består av 42 bostadsrättslägenheter och är belägen på Timvinkelvägen 34-36 i Vega.

Avgift:

I månadsavgiften ingår värme och vatten.

Tv/Internetanslutning För bredband och Tv finns öppen fiber till lägenheterna, däremot står medlemmen själv för kostnad och abonnemang med valfri leverantör.

 

Parkering:

Föreningen har 4 p-platser och hyr 12 platser till från BRF Vegabonusen. Kösystem gäller för platserna och kostnaden ligger på 600kr/månad.

Allmänna utrymmen:

Lägenhetsförråd i lägenheten. I hus 36 hittar ni ett inbyggt varmförråd som är till för barnvagnar och mellan hus 34-36 hittar ni ett kallförråd som används som cykelförråd under vintertid.

Överlåtelseavgift:

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av basbelopp samt en pantsättningsavgift om 1% av basbelopp. Köparen betalar överlåtelseavgiften.

Beskrivning

Om Bostaden

Lägenheten rymmer ett smart och funktionellt kök med komplett maskinell utrustning där kyl och frys blivit bytta 2022. Planlösningen öppnar upp för de sociala ytorna med ett stort och rymligt vardagsrum samt ett väldigt mysigt sovrum med garderob och som idag har en heltäckningsmatta. Super fint helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. 

Om Vega

I stadsdelen Vega byggs det för livet. Vega är en levande stadsdel med blandad bebyggelse och goda kommunikationsmöjligheter. Här har särskilda satsningar på gång- och cykelvägar gjorts och det finns torg, parker, handel och service. Runt hörnet finns orörda naturstråk för avkoppling och fritid. Mitt i området finns bland annat ett naturreservat med jättegrytor skapade av inlandsisen. I Vega främjas en aktiv livsstil där det är möjligt att vara ekonomisk och klimatsmart på samma gång. Här är det nära till allt och enkelt att få ihop vardagen.

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Det är lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil – eller blanda trafikslagen. Vid utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserades det på effektiva flöden för resenärerna, men dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, bilen eller cykeln till pendeln.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Timvinkelvägen 36

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Timvinkelvägen 36

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25