Properties & Partners

Vårby-Masmo - Huddinge


Myrstuguvägen 365


Myrstuguvägen 365

Vårby-Masmo

Stilren 2:a med optimal planlösning!

Kontakta mäklare för privatvisning! Värmt välkommen till Myrstuguvägen 365 och denna stilrena tvåa med attraktivt läge i Huddinge! Lägenheten erbjuder en hall som direkt påvisar lägenhetens fina standard. I anslutning till hallen finner vi ett modernt kök med en platsbyggd köksö som är utrustad med spis. Här finns goda förvaringsmöjligheter i över och under skåp. Den maskinella utrustningen består av spis, diskmaskin, mikro och ugn i högskåp, integrerad kyl/frys. Direkt till höger vid entrén når du det helkaklade badrummet. Här är det stilrent inrett med stora klinkers och kakelplattor i ljus kulör. Badrummet innehar WC, handfat, dusch med vikbara glasväggar, tvättmaskin, torktumlare samt ett vädringsfönster.

Fakta

Adress:
Myrstuguvägen 365
Område:
Vårby-Masmo, Huddinge
Kommun:
Huddinge
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
378  /  1101
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.01617%
Andelstal avgift:
0.01617%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1986
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Rymligt förråd i direktanslutning till lägenheten
TV- Internetutbud:
Fiber indraget från Telia. Bredband 100/100Mbit,digital-tv lagom och hemtelefoni ingår i avgiften. Obligatorisk kostnad på 150kr/m för tv, bredband och telefoni.
Inkluderat i avgift:
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Obligatorisk tillägg för internetuppkoplling 150kr/m
Hiss:
Ja
(Rymlig hiss)
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
13 125 kr
Överlåtelseavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Förening

HSB BRF Mälarblick i Huddinge
716417-9603
Ja
Nej

Föreningen

Brf Mälarblick ligger i Huddinge kommun och byggdes av HSB. Arkitekt var Ralph Erskine. Området stod färdigt 1986 och består av 411 bostadsrätter fördelat på lägenheter, radhus och fristående hus.

I föreningen finns bostadsrätter i storlekarna 60-128 kvadratmeter som är på mellan 2 och 5 rum och kök. Avgifterna varierar från ca 4200kr/månad upp till ca 8800kr/månad.

Parkering

Som boende på berget finns det möjlighet att hyra parkeringsplats. Priserna för parkeringsplats är mellan 250kr och 443kr per månad beroende på om ni vill hyra en plats utomhus, i garage, med eller utan el. Varje bostadsrätt kan hyra upp till 2 parkeringsplatser.

Till parkeringsplatserna är det separat kö. Skulle det vara kö när ni flyttar in blir ni som nyinflyttade placerade i en snabbkö för att snabbt kunna få parkeringsplats till en bil. Så fort ni fått ert medlemskap i föreningen godkänt kan ni ställa er i kö till en parkeringsplats.

Kommunikationer

Myrstuguberget ligger perfekt med närhet både till tunnelbana, bussar och E4:n. Härifrån är det alltid lätt att ta sig till shopping och aktiviteter oavsett om man reser med bil eller kollektivt. Bara några minuters promenad från Myrstuguberget ligger Masmo tunnelbanestation varifrån man smidigt tar sig in mot stan. Berget har också två busshållplatser med bussar mot bl.a Huddinge och Flemingsberg (station för pendeltåg & fjärrtåg). Alla hållplatser ligger i zon A. För att slippa gå i trapporna upp för berget (även om det är bra motion) har alla boende tillgång till hiss upp från tunnelbanan till berget.

Bredband, TV & telefoni

Fiber indraget från Telia. Bredband 250/250Mbit, digital-tv lagom och hemtelefoni debiteras i samband med avgiften för alla boende. Router med mera tillhör bostaden och får inte tas med vid flytt.

Analogt grundutbud finns för de som så önskar via antennuttag i alla radhus/lägenheter.

Föreningslokaler och gemensamma utrymmen

Föreningen har 5 olika lokaler som boende kan hyra. Det finns både festlokal och övernattningsrum. Föreningen har 8 tvättstugor, dessa kan användas av alla medlemmar oavsett var på området man bor.

Förråd

Varje bostadsrätt har ett förråd beläget på vind eller i källare i flerbostadshusen, i anslutning till respektive radhus/lägenhet eller i gemensamma förrådsbyggnader.

Bostadsrätttilägg

Föreningen står för bostadsrättstillägget. Bostadsrättsinnehavaren behöver inte teckna till något extra bostadsrättstillägg i sin egen hemförsäkring.

Besök föreningens informativa hemsida för mer information www.brfmalarblick.se

Beskrivning

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Myrstuguvägen 365

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Myrstuguvägen 365

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25
Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26