Handen - Haninge


Arkens väg 14


Såld

Arkens väg 14

Handen

Välplanerad 3:a i populärt område!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a med uteplats i populärt område! Lägenheten har genomgående välplanerade ytor och generöst ljusinsläpp. Köket har gott om plats för matbord och inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. Njut av den fantastiska uteplatsen med en trevlig innergård. Lägenheten bjuder även på goda förvaringsutrymmen tack vare inbyggda garderober och ett tillhörande källarförråd som ligger dörr till dörr med lägenheten. Rymlig hall med goda förvarings möjligheter! Vi hittar två rymliga sovrum där det finns plats för dubbelsäng och annan önskad möblering. Toalett med tvättmaskin, torktumlare, badkar, kommod, spegelskåp och WC. Varmt välkomna att se lägenheten på plats!

Fakta

Adress:
Arkens väg 14
Område:
Handen, Haninge
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
44
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.09436%
Andelstal avgift:
1.21202%
Byggnadsår:
2006
Badrum:
1 st
Inkluderat i avgift:
Vatten, värme och bredband
Ej inkluderat i avgift:
Individuell mätning av el
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
787 kr
Överlåtelseavgift:
1 837 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Förening

HSB BRF Stora Arken i Haninge
769611-3617
Ja

Om Förening

HSB Bostadsrättsföreningen Stora Arken i Haninge Kommun har funnits sedan 2006 och består av två byggnader med 79 lägenheter, från ettor till femmor.

Det finns mycket trevliga, barnvänliga innergårdar. I husen finns garage med direktanslutning till trapphus och hiss, och parkeringsplatser intill byggnaderna.

Området

Stora Arken ligger vackert beläget vid Rudans friluftsområde. Ett stort och vackert grönområde med två sjöar. Nedre och Övre Rudan, vilka har en egen utgång från Handens pendeltågsstation. Sörmlandsleden går förbi och det finns motionsspår och raststuga.


Själva Bostadsrättsföreningens byggnader ligger ca 5 minuters gångväg från Handens pendeltågsstation med intilliggande bussterminal. Härifrån man kan nå alla närliggande kommuner, med direktbussar till bl.a Huddinge Sjukhus. Haninge ligger ca 2,5mil söder om Stockholm City.

Endast 950 meter från Stora Arken ligger Haninge Centrum, en galleria med bl.a 85 butiker och 850 parkeringsplatser ligger i nära anknytning till bussterminalen.

 

Tvättstuga

Samtliga lägenheter i Brf Stora Arken är utrustade med tvättmaskin och torktumlare som ska användas för majoriteten av hushållets tvätt. Som boende har du också tillgång till föreningens gemensamma tvättstuga som finns i port 10.

Parkering

Bostadsrättsföreningen Stora Arkens har 14 parkeringsplatser utomhus och 67 garageplatser samt 8 st parkeringsplatser med uttag för elbilar. Garageplatserna finns i föreningens fastigheter.

 

För tillfället finns lediga parkeringsplatser utomhus men det är det kö till garageplatserna. Inom området finns det också två handikapparkeringar där du får parkera i max 3 timmar.

  • Garageplats 600:-/mån
  • Parkeringsplats utomhus 300:-/mån

Beskrivning

Om Handen

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Planritning

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25