Properties & Partners

Vega - Haninge


Fribordsgränd 5


Såld

Fribordsgränd 5

Vega

Nyproducerad 2:a med närheten till allt!

Varmt välkommen till Fribordsgränd 5 och denna nyproducerade 2a om 39kvm centralt i Vegastaden. Lägenheten är ljus, välplanerad och har tidlös inredning med påkostad materialval. Bra förvaring i form av platsbyggda garderober samt förråd i lägenheten. Bostaden är välutrustat maskinellt i både kök och badrum med diskmaskin, kombinerad tvättmaskin/torktumlare mm. Skåpinredningen i köket är från Ballingslöv. I Vegastaden bor du i ett populärt och växande område. Ca 100m från bostaden har du Vega station med pendeltåg som tar dig till Sthlm city på ca 30 minuter samt bussterminal. Här finns ett utbud av flera , restauranger, mataffärer och gym. För större shopping så har du Port 73, Länna market och Haninge centrum. Här är det lätt att trivas! - Säljs på ritning - Tillträdet tidigast i April - Bra kommunikationer Välkommen med ditt intresse!

Fakta

Adress:
Fribordsgränd 5
Område:
Vega, Haninge
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
1204
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.2436%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2022-2023
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX, till- och frånluft via separat ventilationskanal för varje lägenhet.
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Förråd i lägenheten
TV- Internetutbud:
Öppet nät
Inkluderat i avgift:
Kallvatten och värme
Ej inkluderat i avgift:
Varmvatten, el, TV/bredband samt hemförsäkring
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Energideklaration

Ej utförd

Förening

Brf Supernova
769640-0543
Ja
Nej

Beskrivning

Om bostaden

Rumshöjd 
Takhöjd ca 2,6m.

Golv
Genomgående askparkettgolv med undantag för klinker i badrum och hall.

Väggar
Vitmålade väggar

Kök
Skåpinredningen kommer från Ballingslöv med slätt utförande på luckor i varmgrå ton. Svarta handtag, push-öppning på väggskåp. Med integrerad diskmaskin och köksfläkt samt inbyggd micro och ugn får du ett enhetligt uttryck, vilket ramas in av bänkskivan i varmgrått laminat med underlimmad diskho och en induktionshäll. Stänkskydd i grått marmorinspirerat kakel, 600x600 mm. Köksblandaren kommer från Mora och vitvarorna från Whirlpool.

Badrum
Badrumsgolvet läggs i ljusgrått klinker 150x150 mm. Väggarna kaklas med vita, matta kakelplattpr, i måtten 250x400 mm som sätts i fallande längder. Grå kommod och handfat från Svedbergs. Ovanför sitter en spegel med LED-belysning. Golvstående wc-stol, toalettpappershållare, handdukshängare samt handdukstork i mattsvart utförande. Beslag och handtag i mattsvart. Rak duschvägg från Svedbergs, klarglas med profiler i mattsvart och även blandare från Mora. Tvättdel enligt planlösning med väggskåp och laminatbänk i vitt från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare (alternativt kombimaskin), Whirlpool. Spotlights i tak 

 

 

Område

Vega

I stadsdelen Vega byggs det för livet. Vega är en levande stadsdel med blandad bebyggelse och goda kommunikationsmöjligheter. Här har särskilda satsningar på gång- och cykelvägar gjorts och det finns torg, parker, handel och service. Runt hörnet finns orörda naturstråk för avkoppling och fritid. Mitt i området finns bland annat ett naturreservat med jättegrytor skapade av inlandsisen. I Vega främjas en aktiv livsstil där det är möjligt att vara ekonomisk och klimatsmart på samma gång. Här är det nära till allt och enkelt att få ihop vardagen.

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Det är lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil – eller blanda trafikslagen. Vid utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserades det på effektiva flöden för resenärerna, men dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, bilen eller cykeln till pendeln.

Planritning

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25
Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26