Properties & Partners

Vega - Haninge


Vega allé 78


Såld

Vega allé 78

Vega

Välkomna till denna fina 2:a i populära Vega!

Missa inte chansen till denna fina 2:a belägen på ett fantastiskt läge. Här har man verkligen tänkt till med fina materialval samt en planritning som får lägenheten att kännas luftig. Låg månadskostnad, förråd i källare och bokstavligen ett stenkast från pendeltåget.

Fakta

Adress:
Vega allé 78
Område:
Vega, Haninge
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
61303
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.104000%
Andelstal avgift:
1.104000%
Byggnadstyp:
Flerbyggnadshus
Byggnadsår:
2020
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft FTX-system
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tele2
Inkluderat i avgift:
(Värme, Vatten, bredband samt basutbud för tv (Obligatorisk avgift för bredband och tv tillkommer om 88kr/mån). ingår)
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Förening

BRF Tindra
769635-2124
Ja

Om Förening

Brf Tindra
Organisationsnummer: 769635-2124
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 76

Brf Tindra är en av de nya bostadsrättsföreningarna i den grönskande och vackra stadsdelen Vegastaden. Fastigheterna stod inflyttningsklara under hösten 2019 och har en optimal placering i den växande stadsdelen. Här har du allt du kan tänkas behöva inom ett stenkast. Allt från den nya pendeltågsstationen, bussar, gym, café, konditori, förskolor, köpcentrum och serviceutbud finns i närområdet.

Föreningen består av tre stycken trapphus fördelade på 76 lägenheter med gemensam gård som blir ombonad med vackra planteringar och stenläggningar. Här kommer det finnas odlingslotter, pergola, grillplats, flera sittplatser, utegym för den aktiva och en liten lekplats för de minsta. På gården kommer det även finnas plats för cyklar och en praktisk cykelservicestation.

Fasaderna mot gatan har jordnära kulörer och uppglasade trapphus. Mot innergården blir det ljusare fasader för att skapa en sammanhållen gård. I entréplan finns affärslokaler för uthyrning. Idag finner ni gymmet Puls&Träning, Direkten Vega, Sushi Arigato och ett mysigt konditori där.

Parkering
Parkering längs med gatorna, kommunen är ansvarig.

Gemensamhetsutrymmen
Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Det finns även cykel-/barnvagsrum. Sopprum finns i trapphus 6.

Tv och bredband
Fiber från Tele2

Beskrivning

Om Vega

I stadsdelen Vega byggs det för livet. Vega är en levande stadsdel med blandad bebyggelse och goda kommunikationsmöjligheter. Här har särskilda satsningar på gång- och cykelvägar gjorts och det finns torg, parker, handel och service. Runt hörnet finns orörda naturstråk för avkoppling och fritid. Mitt i området finns bland annat ett naturreservat med jättegrytor skapade av inlandsisen. I Vega främjas en aktiv livsstil där det är möjligt att vara ekonomisk och klimatsmart på samma gång. Här är det nära till allt och enkelt att få ihop vardagen.

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Det är lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil – eller blanda trafikslagen. Vid utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserades det på effektiva flöden för resenärerna, men dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, bilen eller cykeln till pendeln.

Planritning

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25