Properties & Partners

Centrala Handen - Haninge


Vallagränd 16


Vallagränd 16

Centrala Handen

Välplanerad 3:a med stor balkong!

Varmt välkommen till Vallagränd 16. Denna fantastiska 3 rum och kök-lägenhet erbjuder en rymlig yta om 70kvm och är belägen i ett perfekt läge i kommunen. Med en byggnad som uppfördes 2015, kombinerar den moderna arkitekturen och kvalitetsmaterial för en bekväm livsstil.

Lägenhetens planlösning är genomtänkt och välkomnande, med ljusa och luftiga utrymmen som bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner. Här finner du en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket ger en känsla av rymd och gör det till en perfekt plats för sociala sammanhang och middagar.

Lägenheten har genomgående hög standard, med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och erbjuder mycket förvaringsutrymme för matlagningsentusiasten. De ljusa färgerna och de stora fönstren skapar en härlig atmosfär med naturligt ljus som flödar in i alla rum. För ytterligare förvaringsutrymme ingår ett källarförråd i månadsavgiften.

Välkommen hem!

Fakta

Adress:
Vallagränd 16
Område:
Centrala Handen, Haninge
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
221
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.69747%
Andelstal avgift:
2.83553%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015-2017
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
ComHem
Inkluderat i avgift:
Vatten och värme. Obligatorisk tillägg för bredband tillkommer: 129 kr/mån från ComHem
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
3 600 kr/år
2 400 kr/år
6 000 kr/år
Driftkostnader kan variera efter avtal och förbrukning.

Förening

BRF Södertuvan 1 i Haninge
769629-1231
Ja
Nej

Förening

Föreningen registrerades 2015 och byggnationen av Södertuvan 1 startades 2016 av Hökerum Bygg AB. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Gemensamhetsutrymmen

I föreningen finns cykelrum, barvagnsrum, bastu samt en övernattningslägenhet som går att hyras genom Brf Södertuvan 2.

Parkering

Under huset finns ett garage som delas med Brf Södertuvan 2 och 3. Föreningen disponerar över 22 platser som går att hyra för 750kr/månad via en separat kö. Hiss från samma våningsplan som bostaden går hela vägen ned i garaget.

TV/Bredband

Lägenheterna är anslutna till ComHem. En kostnad om 129 kr/mån tillkommer för kabel-tv och bredband.

Allmänt om föreningen

Brf Södertuvan har ett naturnära läge med Slätmossens naturpark och Friluftsområdet Rudan inom promenadavstånd. I Friluftsområdet Rudan pågår friluftsaktiviteter året runt. Du kan bada i sjöarna eller vandra på någon av de tre vandringslederna. Det finns också elljusspår, mountainbikeslinga samt lekplatser, raststuga och grillplatser. Runt nedre Rudasjön finns en asfalterad slinga där det går lätt att ta sig fram med rullstolar och barnvagnar. Här kan du också fiska om du har löst fiskekort. Vintertid kan man åka skidor, skridskor och pulka. Inom promenadavstånd når ni även Handen terminalen men pendeltåg och en ny bussterminal som tar dig till övriga delar av kommunen. 

 

 

 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Vallagränd 16 är en bostad med en praktisk och modern layout, inklusive ett kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum. Det moderna köket är utformat med en öppen planlösning som ger en ljus och rymlig känsla. Här hittar du toppmoderna rostfria vitvaror, gott om arbetsyta och generösa förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda.

Från köket har du direkt tillgång till en stor balkong, som erbjuder en trevlig utomhusyta där du kan njuta av frisk luft och kanske odla några blommor eller örter. Balkongen är ett perfekt ställe att sitta och koppla av medan du njuter av en kopp kaffe eller ha trevliga grillkvällar med vänner och familj.

Vardagsrummet är inbjudande och ger gott om utrymme för en bekväm soffgrupp och läshörna. De stora fönstren ger gott om naturligt ljus och skapar en ljus och trivsam atmosfär.

De två sovrummen i bostaden erbjuder bekväma och lugna utrymmen. Både rummen har en platsbyggdgarderob varav det större rummet även har en liten klädkammare. 

Badrummet är modernt inrett med en rymlig dusch och ett stilrent handfat. Här finns också praktiska förvaringsutrymmen för hygienartiklar och handdukar. Badrummet är även utrustad med tvättutrustning. 

Vallagränd 16 erbjuder en bekväm och trevlig boendemiljö med närhet till olika bekvämligheter och grönområden. Den stora balkongen är definitivt en bonus för dem som uppskattar utomhusutrymmen och möjligheten att njuta av solen och frisk luft direkt från köket. Det här hemmet är ett bra alternativ för de som söker en funktionell och bekväm bostad i en lugn och trivsam omgivning.

Område

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Lägenheten är belägen i ett centralt läge i Haninge kommun, vilket ger närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger, skolor och kommunikationer. Detta gör det till ett idealiskt hem för både par och småfamiljer som söker en praktisk och trivsam bostad i en attraktiv del av Haninge.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Vallagränd 16

Välj en tid för visning nedan
:
2023-10-01

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Vallagränd 16

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25
Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26