Properties & Partners

Haninge - Handen


Sleipnervägen 59


Sleipnervägen 59

Haninge

Superfin 3:a med komfort och stil!

Möjlighet att förvärva en underbar 3:a (möjlig 4:a) på 90 kvm med inglasad balkong. Smart och modernt renoverat kök med full utrustning. Rymlig planlösning med luftigt vardagsrum och utgång till balkong. Två sovrum rymmer dubbelsängar och mer. Två helkaklade badrum med dusch och wc, ett inkluderar tvättmaskin och torktumlare. Perfekt för familjen som vill bo med hög standard nära butiker, idrottsanläggningar och grönområden. Välkomna till Sleipnervägen 59 med Properties & Partners!

Fakta

Adress:
Sleipnervägen 59
Område:
Haninge, Handen
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
200
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.16630679%
Andelstal avgift:
0.16630679%
Badrum:
2 st
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, kabel-TV. Obligatorisk internetuppkoppling för 39kr/mån
Hiss:
Nej
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Förening

BRF Loke
712400-0881
Ja
Nej

Om Förening

Förråd

Alla lägenheter i BRF Loke ska ha tillgång till varsitt förråd. En del av bottenvåningslägenheterna har dock sitt lägenhetsförråd inne i lägenheten och har således inget gallerförråd i källaren.

Utöver de förråd som tillhör varje lägenhet har föreningen ca. 100 st. extra förråd i storlekarna 3-5 m² för uthyrning. Kontakta den ekonomiska förvaltningen om du är intresserad av att hyra ett av dessa extra förråd.

Internet, kabel-TV och telefoni

Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för Ownits och ComHems (Tele2) tjänster. Internetuppkoppling med Ownit samt ComHems TV Small ingår i din månadsavgift till föreningen men en eventuell anslutningskostnad bekostar man själv. För anslutning kontakta respektive bolags kundtjänst.

Sophantering och källsortering

På gårdarna finns sopsortering för hushållssopor/brännbart avfall samt för metall och annat ej brännbart avfall. För sortering av återvinningspapper, glas och kartong finns containrar vid ICA-butiken på Sleipnervägen 109.

Vid några tillfällen under året finns containers för grovsopor uppställda inom området. Dessa finns då vid vändplanen, Vallavägen 3 samt på Sleipnervägen mitt emot Vikingaskolan.

Barnvagns- och cykelrum

Låsta barnvagnsrum finns vid de flesta portar och minst ett låst cykelrum finns i varje huskropp. Du har rätt till tillträde till ett cykelrum och ett barnvagnsrum (om du har småbarn) och kommer in i dessa med hjälp av dina taggar.

Tvättstugor

Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49. I några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis småmattor, filtar, täcken och överkast.

P-platser och garage

Inom föreningens område finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser och ca 500 uppställningsplatser. Kontakta HSB kundtjänst om du vill hyra en parkeringsplats för bil, husbil/husvagn eller ett garage.

Beskrivning

Om Handen

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Sleipnervägen 59

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Sleipnervägen 59

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26