Oceanhamnen - Helsingborg


Redaregatan 37


Såld

Redaregatan 37

Oceanhamnen

Sundets pärla på riktigt. Redaregatan 37, Oceanhamnen där stilren elegans möter modern arkitektur.

I Helsingborgs utan tvekan häftigaste nybygge - Oceanhamnen, finner vi denna rymliga 3:a med hög kvalité, smarta ytor, mycket ljus och stora glaspartier som binder samman bostaden med omgivningen. Minst sagt med finess ner till minsta detalj. Detta blir framtidens område byggt med kajpromenad, torg, kanaler, en park, öar mm. Området är nu i en utvecklingsfas men kommer så småningom erbjuda kanaler med båthamn, boulevard, hotell, kontor, restauranger och butiker.

Fakta

Adress:
Redaregatan 37
Område:
Oceanhamnen, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
3-1403  /  1403
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.397%
Andelstal avgift:
2.39703%
Byggnadstyp:
Lägenhet/flerfamiljshus
Byggnadsår:
2020
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Centralvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft. ftx-system
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Parkering:
Garage
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Nej
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.39%

Driftkostnad

3 600 kr/år
3 600 kr/år
Hushållsel tillkommer ca 300kr/mån

Förening

BRF Trevågor
769635-2116
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

Kortfakta:

Föreningen äger fastigheten Hamlet 1 i Helsingborg Kommun. På fastigheterna finns 1 byggnad med 49 lägenheter samt 2 uthyrningslokaler. Byggnaderna är uppförda 2019. Fastigheternas adress är Smugglargränd 1-3, Redaregatan 37-39 och Oceankajen 8 i Helsingborg.

Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa med ett kollektivt bostadsrättstillägg. Ansvarsförsäkring för styrelsen ingår.

Lägenhetsfördelning: tot 49 bostadsrätter

x5 - 1 rok
x16 - 2 rok
x27 - 3 rok
x1 - 4 rok

Dessutom:

x2 lokaler
x27 Parkeringsplatser

Framtidsplaner
Föreningen har inte upprättat en underhållsplan och har inget planerat underhåll kommande år.
Oförändrad årsavgift 2021. Genomsnittlig årsavgift för 2020 uppgick till 458 kr/m2/år

Samfällighet
Föreningen är delaktig i Samfälligheten Hamlet tillsammans med Riksbyggen Brf Oceankajen. Föreningens andel är 51,6 procent. Samfälligheten förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar markytor samt ett underliggande parkeringsgarage med 51 garageplatser varav föreningens medlemmar disponerar 26 st.

Beskrivning

Oceanhamnen

Oceanhamnen är Helsingborgs nyaste stadsdel, ett framtidens område. Det som idag är beläget på Oceanpiren kommer i ett senare skede att omvandlas till en egen ö, avskild med kanaler som leder till både båthamn och det fantastiska sundet. Här är de turande färjorna från FORSEA din egna granne. Gångbron tar dig från områdets boulevard med restauranger, butiker och puls rakt över till nyrenoverade Helsingborg C och stadens kärna.

Området, som fortfarande är i en utvecklingsfas, kommer så småningom erbjuda er allt som önskas. Det blir ca 5000 människor boendes i området där utöver boulevard, restauranger och butiker även kommer erbjudas oceanbad och sportanläggningar. För att inte nämna ett vanligt hotell och flertal kontorshotell. Välkomna till framtidens boende i denna fascinerande stadsdel där stilren elegans möter modern arkitektur. Ett Helsingborgs egna "lilla Manhattan".

Rum för rum

ALLMÄNT OM BOSTADEN
När livsnjutning, hög kvalité på boende och närhet till centrum ligger i fokus är denna lägenhet på 5:e våningen om 3 rok perfekt för dig. Ta klivet ut på den stora balkongen med både kvälls- och morgonsol, känns pulsen i den nya stadsdelen och allt vad den har och kommer att erbjuda. Blir det för livat, stäng dörr och sen ... njut av tystnaden i denna väl lugna och tysta bostad mitt i smeten.

HALL
Direkt när du kliver ur hissen kommer du till bostadens entré. Du möts innanför dörren av en ljus och välkomnande hall med garderobs- och avhängningsmöjligheter. Hallen angränsar till Kontoret alt. det mindre sovrummet och även till bostadens badrum där ytterligare förvaring finns intill. Spotlights i tak. 

KÖK
De stora fönsterna i väst och det intill matbordet i öst ger ett gott ljusinsläpp till det smakfulla köket. Vitvarorna är genomgående Siemens med köksfläkt från SwegonCasa. Den svarta granitbänkskivan ger en exklusiv känsla över köket som sedan fortsätter med vitt kakel till stänkskydd och de vita skåpen ovan som ger goda ytor att förvara porslinet i. Spottar i tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är bostadens största öppna yta som är genomgående ändå från köksbänken i ena änden till panoramafönsterna i andra. Här får du plats med både en 70" TV på väggen och en stor soffa om sällskapet så kräver. Balkongen nås genom vardagsrummet, här har du utsikt över sundet i väst och en av de kommande kanalerna i öst. Vill du begränsa insynen finns installerade rullgardiner. 

MASTER BEDROOM
Lägenheten är väl ljudisolerad och ljuden som kommer in är inte många. I detta sovrum får du utan tvivel plats med din US-king size säng och under sommarens varma månader kan du även här öppna den franska balkongen och få frisk luft. För den som har mycket kläder och som känner att den platsbyggda garderoben inte räcker till får du här plats med en extra byrå nedanför sängen utan att känna trängsel.

GÄSTRUM / KONTOR
Från lägenhetens entré hittar du enkelt hit. Rummet är perfekt i storlek för den hemmaboende ungdomen som får egen klädkammare. Likväl är rummet perfekt för dig som önskar ett hemmakontor, klädkammaren ger dig då extra förvaring.

BADRUM
Inne i badrummet har du egen tvättmaskin och torktumlare. Den grå bänkskivan bidrar till avlastningsytor och arbetsyta. Ovanför detta finns två skåp, ett till förvaring och det andra fungerar som beklädnad för lägenhetens egna FTX-system. Grått klinker på golv och i duschhörna, vitt kakel på väggar. Badrumsspegel har egen lampa och i taket sitter spotlights. Handdukstork. 

Planritning

  Ulf Löwander
  Fastighetsmäklare
  070-629 79 59
  Alexander Larsson
  Fastighetsmäklare
  073-595 57 72