Hyllinge - Hyllinge


Glasblåsaregatan 23G


Såld

Glasblåsaregatan 23G

Hyllinge

Ljust, luftigt och rymligt boende med bästa solläge på hörntomt ett stenkast från skolan.

Gediget stenhus byggt 2018 i trivsamma Hyllinge. Ett härligt boende för barnfamiljen beläget på hörntomt med bästa solläge i söder-väster. Luftig, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där kontakten med utemiljön är slående från fönsterpartierna. Hela 4 sovrum, mindre allrum, två badrum, praktisk tvättstuga mm. Trädgården erbjuder ett isolerat förråd, plats för flera bilar, en härlig utemiljö med ett riktigt generöst trädäck och spa. Välkommen till barnfamiljens boende i gemytliga Hyllinge. Lugnt och fridfullt men nära till "allt". Varmt välkommen!

Fakta

Adress:
Glasblåsaregatan 23G
Område:
Hyllinge
Kommun:
Åstorp
Fastighetsbeteckning:
HYLLINGE 36:331
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
1 1/2 plans gavelradhus
Byggnadsår:
2018
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster:
Isolerglas
Uppvärmning:
Värmepump
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Fasad:
Puts
Tak:
Tegel
Stomme:
Betong
Plåtarb.:
Målad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 443 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
209 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 652 000 kr
Taxeringen är preliminär:
Nej
Bef. pantbrev:
3st om 2 465 000 kr
Taxeringsår:
2020
Värdeår:
2019
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.47%
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2021-01-07
C
89 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
9 000 kr/år
6 000 kr/år
5 429 kr/år
4 700 kr/år
2 700 kr/år
27 829 kr/år

Servitut och gemensamhetsanläggningar

  • Gemensamhetsanläggning ÅSTORP HYLLINGE GA:10 (#GA1)
  • Samfällighet ÅSTORP HYLLINGE S:14 (#samfallighet_1)

Förening

Nej
Nej

Beskrivning

rum för rum

Huset i korthet.

Entréplan

Hall/entré

Rymlig hall med snygg, dold förvaring i form av skjutdörrsparti. På golvet ligger ett grått klinkergolv med tapet av trädstammar i olika gråa nyanser - snyggt!

Kök

Kökets öppna planlösning mot sällskapsrummet skapar möjlighet till trivsam samvaro med familj och vänner. Stort fönster som är så härligt att ha i köket när man står o lagar mat o fixar. Vit och stilren inredning med bra arbetsytor på de klassiska bänkskivorna i ek. Köket är utrustat med hel kyl och frys i rostfritt, ugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Spotlights i taket. På golvet ligger ett grått laminatgolv som harmoniserar bra med det grå klinkergolvet i hallen.

 

Sällskapsrum

Sällskapsrummet är integrerat med köket som är den givna samlingspunkten i detta hem - ett socialt, öppet och lättmöblerat rum med ett fantastiskt ljus tack vare fönster åt tre väderstreck. Här erbjuds möjlighet att skapa en skön hemmiljö . Även här ligger det ljusgrå laminatgolvet. Här är det utgång till den generösa träaltanen med jacuzzibad och olika rum för avkoppling och härliga middagar.

Sovrum 1

Från hallen når du husets master bedroom genom en passage med praktisk förvaring med skjutdörrsparti. Rummet är ljust och inbjudande med ljusa färger. På golvet ligger ett ljust parkettgolv. Här är det utgång till den rogivande utemiljön.

 

Badrum

Fräscht och smakfullt inrett badrum med toalett,dusch, handfat och förvaringsskåp. Här ligger det grå klinkergolvet som går fint ihop med de vitkaklade väggarna.

 

Tvättstuga

Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och bra med arbetsyta, förvaring och vask. Fönster ut mot entréen.  Grått klinkergolv.

 

Ovanvåning

Allrum

En trappa upp finner vi ett litet allrum med takfönster som bjuder på ett vackert ljusinsläpp. Då allrummet är i lite mindre format används smarta lösningar som ger möjlighet att skapa en liten arbets- eller läshörna. Här ligger ett ljust vitpigmenterat  ekparkettgolv.

Klädkammare

Rymlig klädkammare för välbehövlig förvaring som man inte kan få för mycket av för att få en lugn och harmonisk hemmiljö. 

Sovrum 2

Ett lite mindre sovrum som ger ett mysigt intryck har också takfönster. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Vitpigmenterat ekparkettgolv.

Sovrum 3

Ljust och fint sovrum med inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar varav en med spegel. I det här sovrummet finns plats både för en större säng och och annat möblemang. Vitpigmenterat ekparkettgolv.

Sovrum 4

Det fjärde sovrummet bjuder även det på stort snedtaksfönster och bra med yta för både sängen och sovrumsmöblerna. Vitpigmenterat ekparkettgolv.

 Badrum 2

Sobert badrum inrett med grått klinkergolv med vitt kakel på väggarna. Här finns ett badkar där du kan du ta ett skönt avkopplande bad o tona ner spotlightsen i taket. Handfat med förvaringsskåp och spegel med belysning. Wc och handdukstork.

Trädgård/utemiljö

Insynsskyddad och mycket generös uteplats med trädäck där ni njuter av solen hela dagen lång. Olika "miljöer" med bland annat grillhörnan, matplatsen, myshörnan och ett rymligt spabad. Därtill en mindre gräsplätt och en stensatt yta som gjord för uteförrådet. På entrésidan finns en biluppställningsplats för flera bilar samt ett isolerat förråd.

Område

Hyllinge är en lugn, trygg och grönskande ort mitt på slätten. Service- och handelsutbudet är stort, samtidigt som Helsingborgs kulturutbud är nära.

Hyllinge växer idag i raskt tempo. Nya bostads- och handelsområden utvecklas och kommunikationer till både Helsingborg och kommunens centralort Åstorp är goda. Samhällets historia är tätt sammanflätad med exploateringen av en kolgruva under 1890-talet men efter gruvans nedläggning började orten så småningom utvecklas till ett modernt villasamhälle.

Här ligger även handelsplatsen Hyllinge med gallerian Familia med ett femtiotal fackbutiker samt golf- (Lydinge Golf Resort), tennis och fotbollsklubb.

Här finns två förskolor, Förskolan Kryddan och förskolan Örtagården samt Hyllinge skola åk F-9.

Avstånd till Helsingborg 15 km, Söderåsen 10 10, Ängelholm-Helsingborg Airport 30 km. Bussförbindelse med tre linjer som förbinder Hyllinge med Helsingborg.

Dokument

Planritning

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare
070-629 79 59
Alexander Larsson
Fastighetsmäklare
073-595 57 72