Rydebäck - Rydebäck


Grindögatan 42


Såld

Grindögatan 42

Rydebäck

Liten kan bli stor i radhus med solig trädgård

Många drömmer om en tom målarduk. En bostad där eget tycke och smak får utrymme att växa fram och till sist bli den bostad du alltid velat ha – i ett eller två plan bestämmer du själv. Se barnen växa upp, ta en kopp kaffe i trädgården i sällskap med morgontidningen, njut av vardagsliv och fritid när allt ligger nära. Havet och vackra Rydebäcks strand med sitt långgrunda vatten, den nybyggda skolan och väletablerade fotbollsklubben Fortuna FF med flera fotbollsplaner mitt i samhället. Alldeles intill ligger förskola och lekplats, vårdcentral, mataffär, apotek, pizzeria och servicebutik. Tågstation och busshållplats bara minuter bort. Förråd har du på den egna tomten, carport i länga 25 meter från ytterdörren. INTRESSEANMÄLAN GÖRS VIA HEMSIDAN. Välkommen till Grindögatan 42!

Fakta

Adress:
Grindögatan 42
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Församling:
Kvistofta
Lägenhetsnummer:
H:2
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.0286101%
Andelstal avgift:
0.0286101%
Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus
Byggnadsår:
1979
Uppvärmning:
Direktverkande el samt en luft/luft värmepump
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Trädäck i soligt söderläge
Förråd:
Förråd i trädgården
TV- Internetutbud:
Kabel-TV
Inkluderat i avgift:
Vatten, Kabel-TV, Carport, renhållning

Ekonomi

Bef. pantbrev:
0st
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.39%
Reparationsfond:
2 558 kr

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
9 600 kr/år
9 600 kr/år
Driftskostnaden är beräknad på 70 kvm boyta med en person i hushållet.

Förening

Brf Burnäset
7164068343
Ja
Nej

Beskrivning

Rum för rum

Denna bostad behöver lite omsorg och kärlek för att bli sitt bästa jag. Idag finns här 2 rum och kök, men genom att inreda vinden kan du få flera sovrum och ytterligare ca 50 kvm. Den låga månadsavgiften stannar dock på samma nivå, inredd ovanvåning eller ej!

HALL
Rymlig entré med parkettgolv och vita väggar som sedan är genomgående för större delen av bostaden. I hallen finns utrymme för att hänga vinterjackan och sätta undan skorna. 

KÖK
Köket har goda förvaringsytor med vitvaror av äldre modell, skåp och lådor. De stora fönsterpartierna ger ett naturligt ljus i köket.

VARDAGSRUM
Från vardagsrummet tar du dig via den stora altanen ut i trädgården i söderläge. De generösa fönsterpartierna ger ett naturligt dagsljus hela dagen. Inred med soffa, TV och vitrinskåp eller öppna upp väggen till köket för en öppen planlösning.

BADRUM
Brun plastmatta på golvet och gula väggar. Badrummet har plats för duschhörna eller badkar och mindre fönster för naturligt ljusinsläpp.  

TVÄTTSTUGA
Groventré med plastmatta på golv. Proppskåp i tak, tvättmaskin, torkskåp av äldre modell, varmvattenberedare och goda förvaringsmöjligheter. 

SOVRUM
Naturligt ljusinsläpp med fönster i söderläge, parkettgolv och fondvägg.

OINREDD VIND
Det finns möjlighet att inreda vinden, vilket ger ytterligare boyta. Här finns ritning på förslag till ytterligare 1 badrum och 3 sovrum. Önskar köparen inreda vinden ansvarar köparen för ansökan om bygglov samtidigt accepterar bostadsrättsinnehavaren att ovanvåningen är dennes egna ansvar vad gäller underhåll, el, stammar mm.

Trädgård, tomt & omgivning

I förrådet förvarar du smidigt trädgårdsredskapen du använt i den lättskötta trädgården, eller cykeln efter cykelturen längs med havet. Invid radhuset ligger lekplatsen där barnen kan gunga, bygga sandslott och leka. Den generösa altanen i perfekt söderläge ger dig möjlighet att sitta i kvällssolen och känna doften av nytänd grill medan du passar hunden som springer fritt i den väl inhägnade trädgården.

Föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Burnäset 1 med 28 bostadsrättsradhus fördelat på 6 byggnader med byggår 1979. Det finns boendeparkering i form av carport som ingår i avgiften.

 

Rydebäck

Välkommen till Rydebäck!

Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna. 

Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.

Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9. 

Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Resturang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.

Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Planritning

    Ulf Löwander
    Fastighetsmäklare
    070-629 79 59