Rydebäck - Rydebäck


Alnögatan 59


Kommande försäljning

Alnögatan 59

Rydebäck

Idyllens boende för den nya familjen

Välkommen till Alnögatan 59 som är beläget i familjeidyllen Rydebäck! Ombyggd tvårummare till dagens fem fördelar sig om ca 120 kvm med ett rymligt kök där matplatsen ryms, generöst vardagsrum, 3-4 sovrum, två helkaklade badrum och ett tvättstuga med groventré. Trädgården med sitt uterum och trädäck i nästan direkt söderläge ger dig de bästa soltimmarna. I denna stabila förening med låg avgift bor i riktig villakänsla fast med en bostadsrätts alla bekvämligheter. Välkommen att kontakta Reg. Fastighetsmäklare Ulf Löwander eller Alexander Larsson för mer info.

Fakta

Adress:
Alnögatan 59
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Församling:
Kvistofta
Lägenhetsnummer:
S:5  /  0031
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.46560%
Andelstal avgift:
2.46560%
Byggnadstyp:
1 1/2 plans bostadsrättsradhus
Byggnadsår:
1980
Uppvärmning:
Luftvärmepump från 2006 och direktverkande el
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Förråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Vatten, Kabel-TV, Bredband, Sopavgift
Ej inkluderat i avgift:
Värme, Hushållsel
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Normalt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.39%

Energideklaration

Utförd
2016-12-18
E
87 kWh/m²/år

Förening

Brf. Bergskäret
7164069192
Ja
Ja

Beskrivning

Rydebäck

Välkommen till Rydebäck!

 

Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna. 

Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.

 

Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9. 

Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Resturang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.

 

Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Alnögatan 59

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Alnögatan 59

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare
070-629 79 59
Alexander Larsson
Fastighetsmäklare
073-595 57 72