Bårslöv - Helsingborg


Fågelbärsgränden 31


Fågelbärsgränden 31

Bårslöv

Radhuset för den mindre familjen i mycket bra läge

Detta är det perfekta boendet för den lilla familjen. Ett hem där lugn och ro, trygghet och kärlek råder. Bostadens planlösning ger dig idag tre fina sovrum, fördelat på bägge våningsplanen. Radhuset är överlag i gott skick och trädgården har sin uteplats i västerläge för de härliga grillkvällarna med grannarna. Anmäl gärna ert intresse redan nu till fastighetsmäklare Ulf Löwander eller Alexander Larsson

Fakta

Adress:
Fågelbärsgränden 31
Område:
Bårslöv, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Församling:
Raus
Lägenhetsnummer:
27
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.94422%
Andelstal avgift:
1.94422%
Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus
Byggnadsår:
1992
Fönster:
isolerglas
Badrum:
2 st
Balkong:
Balkong, egen uteplats, trädgård
Parkering:
Garage
Gatan
Förråd:
Förråd
Inkluderat i avgift:
Kabel-TV, garage
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.39%

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
12 000 kr/år
12 000 kr/år
Total driftkostnad om ca 12 000kr/år

Förening

Brf Fönsterbågen 1 i Helsingborg
716406-9663
Ja
Ja

Beskrivning

Bårslöv

Flera vägar strålar samman i Bårslöv, kanske var det just det som var anledningen till att det blev en by på platsen. Redan på 1100-talet byggdes det en kyrka i Bårslöv, en liten byggnad i sandsten som revs 1858 och ersattes av den nuvarande kyrkan. Bårslöv är ett lugnt litet villasamhälle med blandad bebyggelse strax öster om Råå/Helsingborg. Buss nr 297 tar dig till Helsingborg centrum på 20 minuter och de närmaste tågstationerna ligger i Gantofta, Påarp och Ramlösa.

I byn finns flera förskolor, grundskola upp till år 6, lekplatser, fotbollsplan och pizzeria/restaurang. I Helsingborg finns ett flertal gymnasieskolor att välja mellan, både privata och kommunala.

I närområdet finns inbjudande grönområden och vackra vandringsleder, bl.a. i den vackra Råådalen som är perfekt för utflykter, fiske och friluftsaktiviteter. Bårslöv har ett aktivt Byalag som tillvaratar gemensamma intressen för boende i området.

En gång- och cykelväg leder ända till Råå och badstranden 5 km bort. Tar du bilen är du i Råå Center med allt du kan behöva - ICA Maxi, Lidl, flera apotek, Systembolaget, Plantagen och en välsorterad djuraffär - på bara några minuter. 

Helsingborg ligger inte långt borta. Med Bårslövs strategiska placering en kort bit från E6:an når du stadens centrum med hela dess utbud av restauranger, shopping, butiker, kultur- och musikutbud på nolltid! 

Dokument

Planritning

  Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Fågelbärsgränden 31

  Välj en tid för visning nedan
  2021-10-17

  Ulf Löwander
  Fastighetsmäklare
  070-629 79 59
  Alexander Larsson
  Fastighetsmäklare
  073-595 57 72