Rydebäck - Rydebäck


Frösögatan 3 B


Såld

Frösögatan 3 B

Rydebäck

Ljust och luftigt boende, 3 rok, 91 kvm, balkong. härlig utsikt.

Välkommen till ljuset i denna smakfulla lägenhet på 5:e våningen. De 3 rok om 91 kvm fördelar sig på ett ljust öppet kök som i samklang integreras med vardagsrum och balkongen i soligt söderläge.Två sovrum varav ett med rymlig klädkammare. Helkaklat fräscht badrum. Från balkongen i syd-väst njuter ni av vidderna över landskap och Sundet. Alldeles nära affären, biblioteket, vårdcentralen, kommunikationer mm. Välkommen att höra av er till fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer information.

Fakta

Adress:
Frösögatan 3 B
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Församling:
Kvistofta
Lägenhetsnummer:
0511  /  1401
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.90733%
Andelstal avgift:
1.90733%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2004
Fönster:
Isolerfönster
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten,
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.39%

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

7 200 kr/år
7 200 kr/år

Förening

Brf Rydebäcks Centrum 1
769609-7414
Ja
Nej

Allmän beskrivning

I föreningen finns 56 lägenheter och 2 lokaler. Gemensam tvättstuga i nr 3 D. Cykelförråd på gården. Övernattningsrum med pentry, wc och dusch kan hyras för ca 200 kr/natt. Garage finns att hyra för 400 kr/månad. Ett antal p-platser disponeras fritt av de boende i mån av tillgång. Samlingslokal kan hyras för ca 300 kr. Här finns även den populära Träffpunkten som anordnar föredrag, trevliga utflykter, bingo, bridge och goda silla-luncher. Biblioteket ligger i samma hus.

 

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen BRF Rydebäcks Centrum 1 är ett privatbostadsföretag som har sitt säte i Helsingborg. Föreningen äger fastigheten Arholma 3 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i Rydebäck med adress Frösögatan 3B och 3D

Inflyttning skedde under 2004. Föreningen har 56 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 4 618 kvmsamt 2 lokalet om totalt 444 kvm. Föreningen har vidare 26 bilplatser och 2 MC-platser i garagen,

Bostadsrättslägenheterna är fördelade enligt följande:

2 rum & kök: 16 st
3 rum & kök: 31 st
4 rum & kök: 5 st
5 rum & kök: 4 st

 

Läs mer om föreningen på deras hemsida: https://brfcentrum1.se/

Beskrivning

Lägenhetsbeskrivningar

Välkommen till denna härliga bostadsrätt om 91 kvm. Hallen är ljus och rymlig med klinkergolv och bra plats för ytterkläderna. I anslutning till hallen finns en klädkammare. Vidare in möts ni av ett öppen kök med en köksö i mitten, vilken också renoverades för ca 3 år sedan. Köksinredningen är stilren vit från Ballingslöv och ca 3 år gammal. Arbetsbänken är i ek. Den maskinella utrustningen är i rostfritt och från Siemens och består av kyl, frys, spis/ugn och diskmaskin. Matplatsen är placerad vid fönstret med närhet till balkongen i syd/väst läge. Kök och vardagsrum ligger i vinkel vilket gör lägenheten öppen och trivsam. Vardagsrummet är rymligt med genomgående ljusinsläpp.

 

Vidare erbjuds två sovrum, det största sovrummet med stilren garderobsvägg såväl som en stor klädkammare med fönster. Här kan man också få plats med arbetshörna om man så vill. Det andra sovrummet passar utmärkt som gästrum eller arbetsrum. Hela lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa, släta väggar. Badrummet är ljust och stort med klinker i en vacker blå färg och vitt kakel på väggarna. Vask med spegel ovanför och rymlig dusch. Här finns också tvättmaskin och torkskåp samt en praktiska arbetsbänk och vask.

Kök

Ljust öppet kök med matplats med vardagsrum precis intill. Köksinredningen från Ballingslöv är vid och är ca 3 år gammal.  Arbetsbänkarna är i ek. Den maskinella utrustningen är i rostfritt från Siemens och består av kyl, frys, spis/ugn och diskmaskin. Köket erbjuder också en köksö som är en praktisk avlastningsyta samtidigt som det är trevligt att umgås kring vid middagar och umgänge med familj och vänner. Matplatsen är placerad vid det stora fönstret med utgång till balkongen intill. På golvet ligger ekparkett och väggarna är ljusa och släta.

Badrum

Stort, ljust och fräscht badrum som är helkaklat. På golvet ligger ett blått klinker och på väggarna sitter ett vitt kakel. Bakom vasken och spegeln sitter en pelare med blått kakel i samma färg som golvet. Vidare finns här en rymlig dusch samt tvättmaskin och torkskåp. Praktisk arbetsbänk för klädvård samt vask. Badrummet moderniserades och uppdaterades samtidigt som köket byttes ut, dvs för ca 3 år sedan.

Balkong

En luftig och generös balkong i underbart soligt söder-västerläge, vilken ni når från vardagsrum/matplats. Här kan ni njuta av utsikten över det skånska landskapet och få en härlig glimt av Sundet och ön Ven.

Planritning

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare
070-629 79 59