Såld Magisk utsikt från första parkett. Känslan blir euforisk! 3 Rok, 91 kvm. 4:e vån.

Bogseraregatan 5

Norra Hamnen

Magisk utsikt från första parkett. Känslan blir euforisk! 3 Rok, 91 kvm. 4:e vån.

Här bor ni majestätiskt, högt upp med hänförande utsikt åt flera håll, nästan känslan av att bo på vattnet! Stort härligt vardagsrum i vinkel där den inglasade balkongen med fönster från golv till tak höjer livskvaliteten och skapar ro ända in i själen. 91 kvm med två sovrum badrum och stort kök med matplats. Ett pedantiskt välskött och prydligt hem söker en ny ägare, som jag hade äran att förmedla till redan 1997. Relationer genom generationer. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka en privat visning.

Fakta

Adress:
Bogseraregatan 5
Område:
Norra Hamnen, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
7  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.85949%
Andelstal avgift:
1.85951%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1998
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen Helsingborgshus nr 59
7164385069
Ja

Om föreningen

På fastigheten finns 3 byggnader med 55 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1998. Fastighetens adress är Trosshalaregatan 2-6, Bogseraregatan 1-5 och Kajpromenaden 20-22 i Helsingborg.

Lägenhetsfördelningen är 10st 2 rok, 36st 3 rok samt 9st 4 rok, totalt 55 st.

Garageplatser finns 42 st. Det finns även 4 lokaler som hyrs ut.

Beskrivning

lite av varje

Välkomnande entré/hall med parkettgolv och målade väggar samt två garderober. När vi går vidare in i hallen och rundar hörnet slås vi av den hänförande utsikten över Sundet mot Danmark, helt magiskt! Hela våningen upplevs som mycket ljus och fräsch med genomgående parkettgolv, ljusa väggar som har tagits väl omhand av nuvarande ägare ända sedan byggåret. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum, varav ett större med 4 garderober och ett mindre med klädkammare. Köket är luftigt och ljust med rymlig matplats där ni beskådar alla stora båtar som passerar genom sundet samt de mindre som lämnar eller lägger till i hamnen nedanför lägenheten. Den inglasade balkongen är väl tilltagen och rymmer både matbordet och däck-stolarna för avkopplande stunder och att ni verkligen får njuta av den sinnesron som infinner sig där. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare