Såld En pärla, 1.5 Rok, 42 kvm, i Funkisfastighet på Tågaborg.

Erik Dahlbergs Gata 7A

Tågaborg

En pärla, 1.5 Rok, 42 kvm, i Funkisfastighet på Tågaborg.

En mysig och kvadratsmart 1.5:a om 42 kvm i gott skick belägen en halv trappa upp i en Funkisfastighet Anno 1934. Lägenheten är genomgående, vilket skapar atmosfär, känsla och karaktär. Ljuset flödar in från både gatan i öster och gården i väster. Trots sin storlek upplevs lägenheten som rymlig med allt du behöver och attribut från förr såsom djupa fönsternischer, högt i tak med stuckatur samt flera små förvaringsutrymmen. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka en visning.

Fakta

Adress:
Erik Dahlbergs Gata 7A
Område:
Tågaborg, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
1  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.1481%
Andelstal avgift:
3.39951%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1934
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Nej
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bredband/Kabel-TV
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Nej

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

Brf Kopparmölleparken
769613-9851
Ja

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2006 och består av 30 st bostadsrätter varav 28 st 1:or samt 2 st 2:or.

Renoveringar; Uppsäkring av elcentral 2011-12, Stambyte 2011-12, Diverse underhåll samt mindre reparationer 2015-2016, Installation av fiber 2016, Säkerhetsdörrar installerades och trapphuset renoverades 2019. 2023 kommer fönsterbyte att ske, vilket inte kommer påverka avgiften då kapital finns för detta.

Beskrivning

lite av varje

Välkommen in i en mysig och kvadratsmart 1,5:a. Genomgående sober färg i en svag grå nyans, vita detaljer på snickerier och ekparkettgolv i hela lägenheten. Rymligt kök med plats för matplats om så önskas, dock har nuvarande ägare valt att placera ett matbord centralt i lägenheten och ha köket som arbetskök med gott om förvaring, vit inredning och rostfria detaljer. Badrummet är helkaklat i vitt med schysst rymd. Allrummet/sovrummet är väl tilltaget med generösa ytor, vilket ger ner flera möbleringsmöjligheter. Lägenheten är genomgående, vilket skapar atmosfär, känsla och karaktär. Ljuset flödar in från både gatan i öster och gården i väster. Trots sin storlek upplevs lägenheten som rymlig med allt du behöver och attribut från förr såsom djupa fönsternischer, högt i tak (ca: 2,80 meter) med stuckatur samt flera små förvaringsutrymmen. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare