Såld Trivsam 2:a på 2:a våningen med balkong i soligt läge.

Rektorsgatan 7

Slottshöjden

Trivsam 2:a på 2:a våningen med balkong i soligt läge.

Här erbjuds ni en fin och mycket trivsam 2:a på 2:a våningen om 59 kvm. Välkomnande entré med vackert stengolv, vardagsrum i vinkel med utgång till balkongen i soligt söderläge, generöst sovrum med hel garderobsvägg. Helkaklat, sobert, fräscht badrum samt stilrent kök med ekinredning och en liten mysig matplats. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka visning.

Fakta

Adress:
Rektorsgatan 7
Område:
Slottshöjden, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
RG7-1101
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.51082%
Andelstal avgift:
0.51082%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1945
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong i söderläge
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bredband/Kabel-TV
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Erikshöjd
769610-3055
Ja

Om föreningen

Fastighetsuppgifter. Föreningen äger fastigheten Munken 2 i Helsingborgs kommun. På fastigheten finns 9 byggnader, byggår 1945, med 184 lägenheter samt 16 uthyrningslokaler uppförda. Fastighetens adress är Rektorsgatan 1-9 samt Kopparmöllegatan 8-14 i Helsingborg. Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring medan hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

Lägenhetsfördelning; 1 rok; 32st, 2 rok; 72st, 3 rok; 22st, 4 rok; 52st, 5 rok; 6st Totalt: 184st.

Dessutom; Lokaler; 16st, Garage; 20st, P-Platser; 8st.

 

Beskrivning

lite av varje

Här erbjuds ni en fin och mycket trivsam 2:a på 2:a våningen om 59 kvm. Välkomnande entré med vackert stengolv, vidare i hallen ligger ett fint ekparkettgolv som för övrigt är genomgående golv i lägenheten förutom i köket. Mindre hall med hatthylla samt städskåp och linneskåp där är även dörren är till det sobra, helkaklade, fräscha badrummet. Väl tilltaget sovrum med en hel garderobsvägg. Vardagsrum i vinkel med ljusa väggar samt en fondvägg och utgång till balkongen i soligt söderläge. Stilrent kök med vackert stengolv, köksinredning i ek, maskinell utrustning såsom kyl-frys, spis, fläkt samt diskmaskin och en liten mysig matplats.

Källare med förråd samt tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, torkrum mm.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare