Tillbaka

Välkommen till Properties & Partners Helsingborg

Det händer en del på 30 år. Många säljare, köpare och spekulanter har fått hjälp på vägen från ett hem till ett annat. Med relationer över generationer har det blivit tusentals affärer genom åren. 

Vi är övertygade om att det beror på vårt teams starka lokala profil och omfattande kontaktnät, vår känsla för bostadsaffären och det nytänk som genomsyrar vår organisation och står bakom Properties & Partners

Det har gjort att vi efter över 30 år fortfarande välkomnas hem till våra kunder med öppen famn, oavsett om de ska sälja sin nuvarande eller köpa ny bostad. Vissa bostäder säljer vi för andra eller tredje gången, ibland till och med fjärde. Det är vi naturligtvis extra stolta över, återkommande kunder är det bästa betyg vi kan få! Det säger oss att vi gör rätt sak, i rätt tid, på rätt sätt. 

Ni hittar oss fortfarande i gamla järnaffären på Råå. Våra mäklare vågar vara sig själva, med samma vässade affärssinne, fingertoppskänsla för relationer och med innovation som ledord. För världen utvecklas och likaså vår bransch, i ett nytt skal profilerar och presenterar vi din bostad bättre än aldrig förr. 

För oss saknar adressen betydelse, vi värnar om dig och din bostad. Oavsett vem du är, förtjänar du och ditt hem – det bästa. 

Välkommen till oss på Properties & Partners.