Header image
Såld Optimal planlösning & nyrenoverat badrum

Torngatan 14

Kapellgärdet

Optimal planlösning & nyrenoverat badrum

Varmt välkommen till denna optimalt planerade genomgångstrea med sovrum som är avskilt belägna i varsitt hörn av lägenheten. Här får du ett nytt och exklusivt renoverat stort badrum med stilfulla naturtoner och med mycket hög standard. Här får du även njuta av en stor balkong som vetter mot föreningens grönskande och fridfulla innergård. Vidare finns det parkering i varmgarage nedanför lägenheten som du når via hissen till källarplanet.

Brf Tornet 5 är en välskött bostadsrättsförening där byggnaderna restes 2013 och består av 48 bostadsrätter. I bostadsrättsföreningen finns det källarförråd som är anvisat till varje lägenhet, cykelförråd samt barnvagnsförråd. Utöver detta finns det garageplatser i källaren.

I bostadsområdet Kapellgärdet bor du i ett modernt bostadskvarter som är centralt beläget och erbjuder ett bra pendlarläge med gångavstånd till tågcentralen. I närområdet finner du service i form av Kvarnengallerian med matbutiker, systembolag, postombud, apotek. Det finns goda möjligheter för den som uppskattar träning med gym i närheten samt att man har nära naturområden för löpning, promenader eller utomhusgym. Utöver detta har man även närhet till Vaksalatorg med uppskattad torghandel samt konserthuset.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Fakta

Adress:
Torngatan 14
Område:
Kapellgärdet, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
24/  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.01092%
Andelstal avgift:
2.01090%
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia Triple Play. Abonnemanget inkluderar bredband via fiber (250/250 MB/s), TV (paket) och fast telefoni. Avgiften, 229 kr/månad, är obligatorisk och debiteras via månadsavierna. Samtalskostnader och eventuella tilläggstjänster aviseras separat av Telia.
Inkluderat i avgift:
I avgiften ingår värme. Obligatoriskt avgift för TV och bredband 229 kr/mån. IMD mätning av el och varmvatten.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Nej
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
752 769 kr
Överlåtelseavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2015-12-18
D
82 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
5 100 kr/år
4 800 kr/år
2 748 kr/år
12 648 kr/år
IMD mätning av el och varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning. Övrigt kostnaden är den obligatoriska avgiften för tillägg på månadsavgiften avseende Telia Triple Play.

Förening

Brf Tornet 5
769624-2341
Ja

Allmän föreningsinfo

Organisationsnummer: 769624-2341
Fastighetsbeteckning: Kvarngärdet 62:7
Byggnadsår och värdeår: 2013
Antal lägenheter i föreningen: 48

Individuell debitering av varmvattenförbrukning.
Gemensamt elavtal med individuell debitering av förbrukad el.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.
Föreningen tillåter inte juridiskt ägande.
Vid delat ägande ska ägarandelen för den boende vara minst 10%.

Avgiftsförändring

Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. (Kontrollerat 2024-06-24).

Parkering

Det finns 39 varav 8 med möjlighet till elladdning. Avgift för närvarande 1000 kr/månad. För elladdning tillkommer 250 kr/månad + förbrukningskostnad. Det är i dagsläget ingen kö till parkeringsplatserna i garaget. (Kontrollerat 2024-06-24).

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns det parkeringsgarage, cykelförråd och barnvagnsförråd.
Tvättstuga finns ej eftersom alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare.

TV & Internetanslutning

Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play. Bredbandsrouter och TV-box ingår i lägenhetens utrustning. Abonnemanget inkluderar bredband via fiber (250/250 MB/s), TV (paket lagom) och fast telefoni. Avgiften, 229 kr/månad, är obligatorisk och debiteras via månadsavierna. Samtalskostnader och eventuella tilläggstjänster aviseras separat av Telia.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med ljust målade väggar tillsammans med ett parkettgolv. I hallen finns det en generös skjutdörrsgarderob med mycket gott om förvaring.

Vardagsrum:
Väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv tillsammans med ljusa väggar. Här finns gott om plats för en fullstor soffgrupp tillsammans med en matsalsgrupp för den som önskar. Från vardagsrummet leds du ut till den stora balkongen. Det är ett generöst ljusinsläpp från vardagsrummets fönster.

Balkong
Stor balkong i med ett ljuvligt läge som vetter mot föreningens grönskande och fridfulla innergård. Här finns det gott om plats för en rejäl soffgrupp för umgänge.

Kök:
Stort och stilfullt kök i tilltalande standard och med plats för en fullstor matgrupp med många sittande gäster. Köksutrustningen består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn, mikro samt integrerad diskmaskin. I köket finns det gott om förvaring samt arbetsytor med kaklade ytskikt ovanför. I köket ligger det ett parkettgolv tillsammans med ljusa väggar.

Sovrum 1:
Stort sovrum med ljusa väggar tillsammans med en mörkare fondvägg. Här finns det gott om plats för en fullstor säng samtidigt som det även finns plats för en ytterligare garderob eller skrivbord om så önskas. I sovrummet finns det en praktisk skjutdörrsgarderob med mycket bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2:
Ljust sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. I sovrummet finns det plats för en fullstor säng samtidigt som det även finns utrymme för en garderob eller skrivbord för den som önskar. 

Renoverat badrum:
Mycket stilfullt renoverat badrum i mycket tilltalande utförande med sammanhängande naturtoner både på de kaklade väggarna som på klinkerbeklädda golv. I badrummet får du även in naturligt ljus från ett fönster samt en tilltalande belysning från spotlights i taket. I badrummet finns det dusch med vikbara glasväggar och med takdusch, golvvärme, handfat med kommod, spegelskåp, wc, handukstork, arbetsbänk och skåpsförvaring samt att det finns plats för att sätta in både en tvättmaskin och en torkmaskin. 

 

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Joel Cruickshank
Fastighetsmäklare