Såld 3:a med västbalkong!

Vinterbrinksvägen 19

Igelbodaplatån

3:a med västbalkong!

Med ljust och härligt läge ligger denna 3;a på populära Igelbodaplatån. Bostaden ligger en trappa upp med fin kontakt mot den blomstrande innergården. Ett stort sovrum, ett mindre sovrum, kök med tillhörande grovkök med tvättmaskin. Vardagsrum med utgång till balkong i väst. Gäst-wc. Igelbodaplatån är en mycket stabil och populär förening med fina innergårdar med blomsterplanteringar och gemensam uteplats. Hiss ner till varmgarage med elstolpar. Eget förråd utanför dörren. Nära till Saltsjöbadens Centrum och kommunikationer. Lägenheten är i behov av renovering.

Fakta

Adress:
Vinterbrinksvägen 19
Område:
Igelbodaplatån, Saltsjöbaden
Kommun:
Nacka
Lägenhetsnummer:
433  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal avgift:
0.0024563
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1969-70
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Balkong:
Ja
Förråd:
Ja, utanför dörren
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, , Kabel-TV, Bredband
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Igelbodaplatån
714000-2101
Ja
Nej

Allmän information

Brf Igelbodaplatån består av 6 st fyravåningshus innehållande 405 lägenheter, 330 garageplatser och ett 15-tal lokaler. Bostäderna är uppdelade på 6 gårdar. En lokal disponeras av föreningen VHV ("Vi Hjälper Varandra", en ideell förening som anordnar aktiviteter för de boende) och en av fastighetskontoret. Föreningen har två anställda fastighetsskötare. Föreningen äger marken.

Två övernattningslägenheter med plats för 4 personer i varje finns att hyra för medlemmarnas gäster f.n. 400 kr per rum och natt.

De sex innergårdarna samt omgivande mark är mycket välskötta. Varje hus har varmgarage, tvättstuga, torkrum, cykelförråd och extra förråd att hyra. Garageplats finns att hyra från 300 kr/mån. Det finns 6 platser med laddmöjlighet i varje garage. Föreningen tar 100kr/mån extra för en laddplats exkl elförbrukning. Hiss till garage. I garaget finns även avspolningsytor för bil. Kö till garageplats kan förekomma.
På området finns en stor lekplats, boulebana och fotbollsplan.

Tv (Telias digitala "Lagom paket"), Internet och IP-telefoni via Telia ingår i månadsavgiften. IP-telefoni är frivilligt och måste aktiveras hos Telia 90200. Samtalskostnader ingår ej i månadsavgiften utan faktureras direkt av Telia.

Elförbrukningen läses av en gång per år och betalas som en tilläggsavgift på månadsavgiften varje månad. Då föreningen har solceller på samtliga tak, är det mycket förmånlig kostnad för hushållsel för medlemmarna.

Ägande av bostadsrätter måste vara 100% boende. Juridisk person accepteras ej.

Besök gärna föreningens hemsida igelbodaplatan.se för mer och utförligare information.

Utförda renoveringar

2009: Alla fönster byttes till 3-glasfönster

2012: Installation av bergvärme

2016-2020: Genomfördes stambyte i samtliga 6 hus.

2020: Nya entréportar och nytt låssystem med låsbrickor och porttelefon.

2020: Omläggning av samtliga tak samt installation av solceller på taken.

2020: Ombyggnation av lokaler till bostadsrätter i hus 1 och 2

2022: Ombyggnation av lokaler till bostadsrätter i hus 3 och 4

Föreningen byter ut samtliga hissar, 4 hissar per år fram till 2027

Igelbodaplatån

Igelbodaplatån är ett eftertraktat och populärt område med vackra innergårdar, gröna ytor och trevliga promenadvägar i naturen omkring. Här finns lekplats, grillplats och boulebana. Läget är mycket centralt med gångavstånd till kommunikationer (Igelboda Station), skolor/förskolor och Saltsjöbadens Centrum med sitt breda utbud av affärer. 

Beskrivning

Lägenhetsbeskrivning

HALL: parkettgolv, målade väggar, kapphängare, separat garderob, säkerhetsdörr

KÖK: äldre kök med originalinredning, hel rostfri diskbänk, belysning under skåp, vita skåpsluckor, äldre spis med fyra plattor, diskmaskin Gram, kakel ovan diskbänk, fläkt Franke, kyl Gorenje (nyare), frys (äldre). Parkettgolv och tapet på vägg. Stor matplats framför fönster med markis utanför.

GROVKÖK: praktisk tvättstuga med linoleummatta, tvättho, torkskåp (äldre), överskåp. Brunnen är bytt vid stamrenoveringen.

BALKONG: härlig eftermiddagssol på denna västbalkong. Här finns även markis och eluttag.

VARDAGSRUM: stort rum med ekparkettgolv och tapetserade väggar

SOVRUM 1: stort masterbedroom med sex garderober, ekparkettgolv, tapetserat

SOVRUM 2: mindre sovrum med två garderober, ekparkettgolv, målade väggar

BADRUM: helkaklat badrum, ljusbeigt kakel på väggar, ljusbrunt klinker på golv, badkar, wc, handfat med underskåp, spegelskåp

GÄSTWC: i entréhallen finns även en gäst-wc

 

Saltsjöbaden

Saltsjöbaden erbjuder många möjligheter till ett aktivt fritidsliv för alla. Här finns 9- och 18-håls golfbana, tennisbanor och tennishall, Padel-banor, simhall, slalombacke med lift, ishall, längdskidspår med konstsnö samt ett aktivt båtliv sommartid. Goda möjligheter till promenader i både Skogsö och Erstaviks naturreservat med bad, längdskidåkning, skridskoåkning på vintern.

Saltsjöbadens centrum har ett brett utbud av service och butiker. Här finns två livsmedelsbutiker, gym, systembolag, Apotek, kemtvätt, skomakare, bibliotek, frisör, blomsteraffär mfl.

Saltsjöbadens unika läge i omedelbar närhet till havet och hela Stockholms skärgård präglar området - här finns goda möjligheter till salta bad och båtliv med flertalet båtklubbar. Dessutom två naturreservat - Erstavik samt Skogsö, med härliga promenadstråk och cykelstigar.

I Saltsjöbadens hjärta, intill Baggensfjärden, finns anrika Grand Hotell med både restaurang och bar. Intill ligger hotell och restaurang Vår Gård med restaurang, eget bageri och bar. Ute på Restaurangholmen öppnar sommartid populära Holmen kök och bar på bryggan mitt bland det livliga båtlivet. Vid hotellet finns restaurang Pizza Pirlo. I Neglinge finns restaurang Handelshuset. Här hittar man också Bageri Kringelgården. På Solsidan finns Bistro Solsidan med god mat och pizzor i anrik stationsmiljö.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Cecilia Hall
Fastighetsmäklare