Såld 3:a med soligt läge på Igelbodaplatån
Kommande försäljning

Vinterbrinksvägen 35

Igelbodaplatån

3:a med soligt läge på Igelbodaplatån

Med ljust och härligt läge ligger denna 3: a på populära Igelbodaplatån. Bostaden ligger en trappa upp med fin kontakt mot den blomstrande innergården. Stort sovrum ett mindre sovrum, kök med tillhörande grovkök med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med utgång till balkong i väst. I hallen finns ett gäst-wc. Igelbodaplatån är en mycket stabil och populär förening med fina innergårdar, blomsterplanteringar och gemensam uteplats. Hiss ner till varmgarage med elstolpar. Eget förråd utanför dörren. Nära Saltsjöbadens Centrum och kommunikationer till Stockholm.

Fakta

Adress:
Vinterbrinksvägen 35
Område:
Igelbodaplatån, Saltsjöbaden
Kommun:
Nacka
Lägenhetsnummer:
534  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.24563%
Andelstal avgift:
0.24563%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1969-70
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Balkong:
Ja
Förråd:
Ja utanför ytterdörren
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, , Kabel-TV, Bredband
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Igelbodaplatån
714000-2101
Ja
Nej

Allmän information

Brf Igelbodaplatån består av 6 st fyravåningshus innehållande 405 lägenheter, 330 garageplatser och ett 15-tal lokaler. Bostäderna är uppdelade på 6 gårdar. En lokal disponeras av föreningen VHV ("Vi Hjälper Varandra", en ideell förening som anordnar aktiviteter för de boende) och en av fastighetskontoret. Föreningen har två anställda fastighetsskötare. Föreningen äger marken.

Två övernattningslägenheter med plats för 4 personer i varje finns att hyra för medlemmarnas gäster f.n. 400 kr per rum och natt.

De sex innergårdarna samt omgivande mark är mycket välskötta. Varje hus har varmgarage, tvättstuga, torkrum, cykelförråd och extra förråd att hyra. Garageplats finns att hyra från 300 kr/mån. Det finns 6 platser med laddmöjlighet i varje garage. Föreningen tar 100kr/mån extra för en laddplats exkl elförbrukning. Hiss till garage. I garaget finns även avspolningsytor för bil. Kö till garageplats kan förekomma.
På området finns en stor lekplats, boulebana och fotbollsplan.

Tv (Telias digitala "Lagom paket"), Internet och IP-telefoni via Telia ingår i månadsavgiften. IP-telefoni är frivilligt och måste aktiveras hos Telia 90200. Samtalskostnader ingår ej i månadsavgiften utan faktureras direkt av Telia.

Elförbrukningen läses av en gång per år och betalas som en tilläggsavgift på månadsavgiften varje månad. Då föreningen har solceller på samtliga tak, är det mycket förmånlig kostnad för hushållsel för medlemmarna.

Ägande av bostadsrätter måste vara 100% boende. Juridisk person accepteras ej.

Besök gärna föreningens hemsida igelbodaplatan.se för mer och utförligare information.

Utförda renoveringar

2009: Alla fönster byttes till 3-glasfönster

2012: Installation av bergvärme

2016-2020: Genomfördes stambyte i samtliga 6 hus.

2020: Nya entréportar och nytt låssystem med låsbrickor och porttelefon.

2020: Omläggning av samtliga tak samt installation av solceller på taken.

2020: Ombyggnation av lokaler till bostadsrätter i hus 1 och 2

2022: Ombyggnation av lokaler till bostadsrätter i hus 3 och 4

Föreningen byter ut samtliga hissar, 4 hissar per år fram till 2027

Beskrivning

Lägenhetsbeskrivning

HALL: kapprum med plats för ytterkläder

GÄSTWC: separat wc rum med litet handfat, grått klinkergolv, vita väggar. Renoverat våren 2018.

KÖK: tort och rymigt kök med ljus matplats framför fönster. Vita köksluckor, lång arbetsbänk, kaklat stänkskydd, belysning under överskåp, kyl och frys (Elux), stor spis med plattor och ugn, fläkt (Husqvarna). Bakom köket finns ett grovkök med tvättmaskin och torktumlare (Whirlpool), tvättho, förvaringsskåp. Linoliummatta och våtrumstapet.

VARDAGSRUM: stort och härligt vardagsrum med utgång till balkong i väst. Balkongen rymmet utemöbler och har en markis.Eluttag finns.

BADRUM: badrummet renoverades i samband med stamrenoveringen våren 2018. Nytt linoliungolv, våtrumstapet, handfat, spegelskåt med belysning, ny wc. 

ÖVRIGT: Till lägenheten hör ett förråd precis utanför ytterdörren på ca 5 kvm. Hiss ner till varmgarage och där finns även plats för elbilar. Sopnedkast utanför entrédörren med separat nerkast för matavfall..Vackra blomstrande bilfria innergårdar med sandlåda för barn och en pergula med flertalet platser för umgänge. Ett mycket attraktivt och omtyckt område med god ekonomi nära Saltsjöbadens centrum och kommunikationer, både buss och tåg.

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Cecilia Hall
Fastighetsmäklare