Header image
Properties & Partners Renoverad 3a med söderbalkong!
Kommande försäljning

Sturevägen 4b, 1tr

Neglinge

Renoverad 3a med söderbalkong!

Renoverad, ljus och välplanerad 3a, möjlig 3,5:a, med bästa söderläge mitt i mysiga Neglinge, Saltsjöbaden. Här bor man utan insyn med balkong i söder mot föreningens lummiga gård och utsikt över vackra villakvarter. Modernt kök, stort vardagsrum med utgång till balkong i söder, helkaklat badrum och två rymliga sovrum mot norr. Välbevarade detaljer så som ekparkett i vardagsrum och fönsterbrädor i kalksten förstärker 60-tals känslan.

Utmärkt läge, mitt i trevliga villakvarter, med kort gångavstånd till det mesta så som Centrum, bageri, lekpark, idrottsplats, tågstation, förskola, skola samt hav och natur. Mycket välskött förening där till och med bredband (300Mb) och hushållsel ingår i avgiften!

Fakta

Adress:
Sturevägen 4b, 1tr
Område:
Neglinge, Saltsjöbaden
Kommun:
Nacka
Lägenhetsnummer:
0042  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.01326160
Andelstal avgift:
0.01326160
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1961
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El, Kabel-TV
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
43 723 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Känd avgiftsförändring:
OBS! Avgiften avser år 2023

Energideklaration

Utförd
2020-02-26
C

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 000 kr/år
3 000 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Insjön i Nacka
714000-0675
Ja
Nej

Allmän info

Brf Insjön ligger i Saltsjöbaden, 14 km från Slussen och med Stockholms skärgård runt knuten. I föreningen finns 82 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 4 lokaler och 16 förråd med hyresrätt, fördelade på tre stycken trevåningshus på Sturevägen, Torsvägen och Freyvägen. Husen är byggda 1961. Föreningen äger marken. Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg hos Folksam, och detta ingår i månadsavgiften. Besök gärna föreningens hemsida www.brf-insjon.com

Tvättstuga:
Föreningens tvättstuga ligger i huset på Sturevägen, med ingång från gaveln eller trapphus. Fräsch och fin tvättstuga med flera tvättmaskiner och torktumlare. Två stora torkrum samt mangelrum finns. Barnvagnsrum och cykelrum, samt cykelställ på gården.

Föreningslokal:
På Freyvägen finns en föreningslokal som medlemmar kan låna utan kostnad.

Parkering:
Föreningen har 27 parkeringsplatser med motorvärmare. Den som vill hyra en plats kan kontakta Fastighetsägarna Service, tel: 08-617 75 00 (vx)

Övrigt:
I källaren finns även källarförråd och matkällarförråd till varje lägenhet.

Utförda renoveringar

Föreningen har kontinuerligt underhållit fastigheten och följer en 30-årig underhållsplan.

Nedan följer ett urval av de renoveringar som gjorts, för utförlig lista se hemsidan:
- 1993 Renovering av fasader
- 2003 Nya balkonger
- 2005 Installation av bergvärme
- 2008 Renovering av yttertak
- 2010 Stamrenovering genom relining (avlopps- kallvatten- och varmvattenstammar)
- 2011 Dränering
- 2011 Nytt passersystem för portar
- 2016 Spolning av stammar
- 2017 Besiktning av elnät
- 2018 Målning av väggar och tak i källargångar samt ny belysning
-2019 Kärl för matåtervinning införs
-2020 Installation av spaltventiler i alla fönster samt besiktning av balkonger
-2021 Renovering uteplats samt Värmepump1
- 2022 OVK
- 2023-24 Renovering av fasader
-2024 Dragning av nya elstigar till samtliga lägenheter. Installation av nya elcentraler i varje lägenhet. Införande av individuell elmätning sker efter detta

Beskrivning

Lägenhetsbeskrivning

Välkommen till denna mycket välplanerade 3:a med balkong i bästa söderläge! Mitt i trivsamma Neglinge omgärdad av lummiga villakvarter och med naturen inpå knuten finns denna ljusa och renoverade lägenhet. Läget är bästa tänkbara - helt utan insyn och med fri sikt i söder mot grönskande gården och villakvarteren, samt med båda sovrummen i norr. Möjlighet finns att göra till 3,5:a för den som önskar ett sovrum till.

Planlösning

Hall:
Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Gott om förvaring i garderob med spegelskjutdörrar samt i platsbyggd garderob. Säkerhetsdörr.

Sovrum 1&2: 
Två rymliga sovrum mot norr med gott om plats för dubbelsäng i båda rum. Det ena sovrummet har hel garderobsvägg.

Badrum:
Helkaklat badrum med spotlights i taket. Ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar med grå mosaikbård. Här finns toalett, handfat, handdukstork (vattenburen), duschplats med praktiska skjutdörrar. Förvaring i högskåp.

Kök:
Modernt kök i vinkel med ljusgrå, släta luckor, vitt kakel och ljus bänkskiva. Här finns kyl/frys i rostfritt, spishäll med induktion, spisfläkt, kombinerad ugn/micro samt integrerad diskmaskin. Gott om plats för matbord vid fönster. Vill man så kan man dela av köket och få ett mindre sovrum/barnrum där matplatsen är idag.

Vardagsrum:
Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti i söder med utsikt över grönska.  På golvet ligger ekparkett i klassiskt rutmönster. Markis över vardagsrumsfönster. Utgång till balkong i söderläge.

Balkong:
Från vardagsrummet nås balkongen utan insyn i härligt fritt söderläge mot föreningens gård. Markis finns installerad och trall på golvet. Här är sol större delen av dagen, och med en underbar skärgårdstall i blickfånget som ger skön strilande skugga under heta dagar. Nedanför balkongen finns föreningens trevliga trädgård med stora grönytor, lekplats och sittgrupper.

Övrig:
Hela lägenheten (utom badrummet) renoverades 2019 av tidigare ägare. Nya golv i alla rum förutom vardagsrum där original-parketten är bevarad. Alla väggar, tak samt snickerier är målade. Ett gediget underarbete är gjort där man slipat ner alla väggar till betongen och alla gamla tapeter tagits bort. Nya spegelinnerdörrar har satts in till sovrum och badrum.

Parkeringsplats med motorvärmare finns att hyra genom Brf (kö kan förekomma). Avgiftsfri parkering på gatan. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm samt ett mindre matkällarförråd. I månadsavgiften ingår Kabel-TV (basutbud) och Bredband (300Mb) genom ComHem, samt hushållsel.

Lägenheten ligger mitt i lummiga villakvarter med närhet till natur, badvikar och service. Neglinge station där Saltsjöbanan tar dig till Henriksdal och Slussen ligger bara någon minuts gångväg bort. I omedelbar närhet finns Bageri Kringelgården, prisbelönta restaurang och café Handelshuset, populära ”Lokparken” samt Neglinge skola med åk F-6. Saltsjöbadens Centrum med sitt stora utbud av butiker och service finns några minuter bort.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Sturevägen 4b, 1tr

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Sturevägen 4b, 1tr

Ansvarig fastighetsmäklare

Ebba Stenport Taesler
Fastighetsmäklare