Strömmen - Norrköping


Fleminggatan 20


Kommande försäljning

Fleminggatan 20

Strömmen

Genomgående 2:a med balkong på populär adress!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING I härligt läge med utsikt emot vackra Motala Ström finns denna fina 2:a med balkong och fönster i två väderstreck. Lägenheten har en luftig hög takhöjd om 2,7 meter, vitmålade väggar, mörka golv och genomgående fräscha ytskikt då lägenheten renoverades 2017. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum. I anslutning till sovrummet ligger bostadens balkong i söderläge. Föreningen är lågt belånad och ligger i hjärtat av Norrköping utmed Motala Ström på ypperligt centralt läge. Bostadsrättsföreningen erbjuder boende av hög kvalitét och med endast några minuters promenad når du Resecentrum eller centrala Norrköping med affärer, restauranger, pubar, kaféer, biografer m.m

Fakta

Adress:
Fleminggatan 20
Område:
Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
13  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.94859%
Byggnadsår:
1938-1940
Hiss:
Ja Hissen är på våning 0,5
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telia

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
448 kr
Överlåtelseavgift:
1 138 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.45%

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr
Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Strömsgården
725000-1224
Ja

Om föreningen

HSB BRF Strömsgården äger fastigheterna Fleminggatan 18-22, Generalsgatan 2-4 och Nya Rådstugugatan 13-15.
91 st bostadsrätter samt 1 lokal.

Bastu finns i källaren på Fleminggatan. Bokningslista finns utanför dörren. Bastun får bokas 2 timmar/gång. Städning ska alltid ske efter användning.Cyklar ska ställas i cykelkällaren (Nya Rådstugugatan) eller i cykelställen inne på gården. Cyklar får inte ställas vid ingångar eller längs med huskropparna ej heller låsas fast i trappräcken. Cyklar, barnvagnar och dylikt får inte ställas i entréer eller trappavsatser. Det måste vara fritt fram vid en eventuell utrymning, sjuktransport etc.

Föreningen har en samlingslokal i källaren på Generalsgatan som kan hyras av medlemmar till en kostnad av 500:- kr/gång (obs ej disco). I lokalen finns bord och stolar, porslin, glas och bestick m.m. för ca 100 personer. Bokning sker på vicevärdsexpeditionen. Städning måste ske efter användning. Ett gästrum finns i källarplanet på Generalsgatan 4. Gästrummet kan hyras av alla medlemmar som har gäster som vill sova över. Kontakta vicevärden för mer information och bokning.

Föreningens sommarmöbler och grill får användas av alla boende. Rengöring av grillen måste göras av var och en. Privata arrangemang under ordnade former är tillåtet, allmänna förhållningsregler gäller även här.

 

För mer info se  www.strömsgården.se 

Genomförda renoveringar

1993/94  Byte av stamledningar och renovering av badrum utfördes.
2001 Fastighetsnät för bredbandstjänster installerades
2006 Renovering av tvättstugor och målning av ett trapphus utfördes 
2007 Målning av trapphus samt målning av takfot utfördes
2008 Målning av trapphus, OVK besiktning samt installation av ny tvättmaskin utfördes
2009 Målning av trapphus och rensning av samtliga köksstammar  
2012 Uppförande av ett miljöhus
2013 Byte av tvättmaskin i tvättstuga 1
2014 Reparation av tak på Generalsgatan, installation av sparventiler. 
2015 Staket har renoverats och målats. Nya entrébelysningar. Torktumlare har renoverats och nya utsugsfläktar har monterats i torkrummen. Målning av torkrum. Renovering och utbytta lås i lokaler och förråd 
2016 Installation av takvisningsanläggning, takreparation, byte av hängrännor. Omläggning asfalt och kantsten på gården. Iordningställande av mangelrum och butikslokal. Reparation av brandvägg. Byte av torktumlare. Iordningställande av gästrum, målning av källargolv samt reparation av fontän.
2018 Målning av  fönsterbleck samt lackning av entrédörrar 

Föreningen följer en 20-årig underhållsplan

Interiör

Hall
Hall med plats för skohylla och avhängning av ytterkläder. 

WC/Dusch
Fin WC/Dusch som renoverades 2017. Stora vita kakelplattor på väggar och grå klinker på golv. Duschvägg i glas, WC, handdukstork och badrumskommod med spegelskåp ovan med inbyggd Bluetooth högtalare.

Vardagsrum
Stort härligt vardagsrum med stort fönsterparti med utsikt över vackra strömmen. Här får du plats med både soffmöblemang matbord och förvaring i form av garderober. Vita väggar med mörkt laminatgolv i ekstil. Spotlights i taket ger bra belysning.

Kök
Stilrent kök med vit luckor i högglans. Mörk bänkskiva som matchar det snygga svarta kaklet ovan. Gott om arbetsytor och förvaring. Maskinell utrustning iform av induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys,kaffemaskin, ugn och fläkt. Alla vitvaror är i rostfritt material. 

Sovrum
Mysigt sovrum emot föreningens lugna innergård. Fint fönsterparti och dörr emot balkongen som släpper in fint naturligt ljus. Här får du plats med en 160 cm säng samt plats för avhägning för kläder.

Balkong
Från sovrummet når du den rymliga balkongen. Här har du gott om plats för stolar eller loungemöblemang.    

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för

Välj en eller flera visningar nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56