Väster - Norrköping


Gamla Lasarettsgatan 1


Såld

Gamla Lasarettsgatan 1

Väster

Unik tvåa i gott skick med två stora balkonger!

På mycket attraktivt läge finner du denna eftertraktade tvåa med två helt fantastiska balkonger. Den ena är helt inglasad och kommer mest sannolikt leda till att blir er och era gästers favoritplats. Den andra balkongen ligger i sydvästläge och har sol hela eftermiddagen. Lägenheten är belägen på våning 4 och har stor hiss som nås utan några trappsteg. Garage, carport- och parkeringsplatser finns det gott om i föreningen (separat köer). Här bor du med direkt närhet till vacker natur men även till goda kommunikationer. Östgötaporten och massa restauranger runt hörnet. Högst upp på G:a Lasarettsgatan 3 ligger föreningens gemensamhetslokal med tillhörande relax och bastu. Missa inte att boka in dig på visning av denna lägenhet!

Fakta

Adress:
Gamla Lasarettsgatan 1
Område:
Väster, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
11  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.45901%
Andelstal avgift:
1.45901%
Byggnadsår:
2005
Hiss:
Ja
TV- Internetutbud:
Kabel- TV: Föreningen har avtal med Com Hem som innebär analogt grundutbud utan kostnad. Vid anskaffning av digitalbox via Com Hem slipper medlemmarna den s k kortavgiften. TV-uttag finns i (i princip) varje rum i lägenheterna. Det finns också möjlighet till bredband och telefoni via ComHem-uttagen. Bredband: Föreningen har gruppavtal med ComHem. Bredband 100/10 från ComHem via kabelTV-uttagen samt telefoni ingår i lägenhetsavgiften. Det finns också ett fiberbredbandsuttag från Telia i varje lägenhet.

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 162 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.45%

Energideklaration

Utförd
2018-05-22
F
153 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr
Schablonberäknad

Förening

HSB BRF Matchen i Östra Östergötland
716402-8552
Ja

Om föreningen

Föreningen består av 52 st bostäder, en lokal (föreningens gemensamhetslokal), 24 garageplatser, 17 carportplatser och 19 parkeringsplatser. 

I föreningen finns möteslokal för högst 50 personer med köksutrustning, bastu samt övernattningsmöjlighet (2 hopfällbara sängar). I hallen finns också ett mini-bibliotek med böcker som medlemmar kan låna. 

Cykelrum finns i samma byggnad som soprummet, mellan carportarna.
Sophantering: Hushållssopor ska sorteras och läggas i respektive kärl i sophuset.

Det finns 24 garageplatser (12 vardera i hus 1 och 3), 17 carport-platser och 19 p-platser med elstolpe. Det är kö till parkeringsplatserna. Vid intresse, kontakta ordföranden eller vicevärden.

Vid försäljning av lägenhet medföljer ej ev parkeringsplats utan den återgår till kön.

Garageplats kostar fn 600 kr/mån, Carportplats 400 kr/mån och P-plats med elplint 275 kr/mån.

Det finns 4 p-platser för föreningens gäster. (mellan elstolpsplats 8 och 9)
Gästande bil får parkera här i högst 24 tim i sträck och skall väl synligt i vindrutan ha giltigt parkeringskort (1 sådant per lägenhet har delats ut).
Korttidsparkering: Det finns plats för tre bilar utanför porten till Gamla Lasarettsgatan 1. Där är det tillåtet att stå i max 30 minuter, främst för i- och urlastning samt för hantverkare och liknande.

Föreningen har en underhållsplan vilken uppdateras årligen.

2017: Obligatorisk OVK-besiktning. Förebyggande stamspolning av huvudstammar för VA i hus 1 och 3.

Kommande renoveringar: Installation av solceller skall ske under vinter vår 2019. För övrigt finns det inga beslut på några större renoveringar.

Debitering av elförbrukning
Föreningen har ett gemensamt el-avtal med Eon. Elförbrukningen mäts separat för varje lägenhet och avgiften för förbrukningen (f n 1:25 per kWh) debiteras med tre månaders eftersläpning tillsammans med lägenhetens månadsavgift. Fr o m 1 juni 2015 sänks avgiften till 1:15 kr/kWh.
Förbrukningen mäts via ett EcoGuard-system. Varje lägenhetsinnehavare kan själv se sin egen elförbrukning genom att gå in på http://server.ecoguard.se/live/ och logga in med det användarnamn och lösenord som meddelades i september 2011, och ange Databas = HSBMATCHEN.

ALL 
Hall med klinker och tapetserade väggar. Förvaring genom en klädkammare samt två garderober. 

KÖK 
Kök med parkettgolv och målade väggar. Utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, köksfläkt, ugn, spishäll samt bänkskiva i laminat med kakel ovanför arbetsytorna. 

VARDAGSRUM 
Vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Härifrån nås den inglasade balkongen. 

SOVRUM 
Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Förvaring genom två dubbel garderober. 

DUSCHRUM 
Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt elburen golvvärme.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Gamla Lasarettsgatan 1

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander Solmell
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-698 47 10