Söder - Norrköping


Albrektsvägen 95


Kommande försäljning

Albrektsvägen 95

Söder

Exklusivt renoverad 3:a med låg avgift och rymlig terrass i sydvästläge!

Välkommen hem till Söders finaste 3:a med en rymlig terrass i soligt sydvästläge! Bostaden har genomgått en grundlig renovering med exklusiva materialval och har en otroligt bra planlösning. Terrassen är nyligen utbyggd och renoverad och här ryms både en grill, lounge-möbler samt matbord. Terrassen vetter mot föreningens grönskande innergård och här kan du njuta av många härliga soltimmar. Köket är fullt utrustat i smakfulla materialval med bänkskivor i carrara marmor. Badrummet har även det Carrara marmor på både golv samt väggar och här finns bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare och härlig golvvärme. Vardagsrummet är luftigt och lockar till många trevliga tillställningar då det finns plats för både en soffa samt matbord. Här finns även stämningsfull dimbar belysning längs med takets kanter. Bostaden har två sovrum varav ett är Master bedroom och det andra sovrummet nyttjas idag som en Walk in closet. Välskött förening med låga avgifter samt trevlig innergård.

Fakta

Adress:
Albrektsvägen 95
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
14.23%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1935
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Stor terrass i sydvästläge
Förråd:
Källarförråd

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
455 kr
Överlåtelseavgift:
1 162 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 440 kr/år
3 240 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Holmstad IV
725000-1331
Ja
Nej

Föreningen registrerades 1935-07-11 och har till ändamål att främja medlemmarnas

ekonomiska intresse genom att, genom medlemskap, upplåta bostäder och lokaler i

föreningens fastighet.

Föreningens egendom omfattar fastigheten Stadsgränsen 1, som uppfördes under 1935.

Föreningen består av: 4 stycken lägenheter om totalt 185 kvm, 2 stycken lokaler om totalt 125 kvm.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Söderberg & Partners Insurance Consulting AB.

Föreningen har sitt säte i Norrköping och räknas inkomstskattemässigt som ett privatbostadsföretag.

Väsentliga händelser under räkenskapsåret: Under året har föreningen investerat i bredband via fiber.

Hall: Välkomnande entréhall med vitmålade väggar samt ett grått stenbelagt golv som går över i en vitbetsad parkett från exklusiva Kährs. I hallen finns även en inbyggd garderob för bra förvaring.

Kök: Lyxigt kök med exklusiv bänkskiva samt stänkskydd i klassisk Carrara marmor. Köket är fullt utrustat och har vita köksluckor, belysning, integrerad diskmaskin, integrerad mikrovågsugn, integrerad varmluftsugn, induktionshäll, fläktkåpa samt kyl & frys i rostfritt utförande. Köket har även ett platsbyggt bord i svart marmor med plats för 4 personer. Från köket nås bostadens trevliga terrass i soligt sydvästläge. I köket är väggarna vitmålade och på golvet ligger en enhetlig vitbetsad parkett från exklusiva Kährs.

Terrass: Troligtvis söders största terrass i soligt sydvästläge med sol under hela dagen samt kväll. Här får du lov att njuta av många trevliga sommardagar samt grillkvällar då det är tillåtet att använda gasolgrill. Terrassen är precis utbyggd och har nylagd trall samt vacker utsikt över föreningens grönskande innergård. På terrassen finns det gott om plats för både en rejäl loungegrupp, grill samt matbord.

Vardagsrum: Luftigt vardagsrum med gott om plats för både en rejäl soffgrupp samt matbord.  Vardagsrummet har vitmålade väggar, exklusiva vitbetsade parkettgolv från Kährs, dold infasad stämningsbelysning samt dolda gardinskenor i sidan av taket.

Badrum: Lyxigt badrum i Carrara marmor både på vägg samt golv. Här finns även snygga detaljer som infälld golvbrunn från uni-drain, vikbara duschdörrar i klarglas, badrumskommod med spegel samt en designdusch. I badrummet finns ytterligare bekvämligheter som golvvärme, kombinerad tvättmaskin/tokrtumlare samt handdukstork. I taket sitter infällda dimbara spotlights samt pax fläkt.

Master bedroom: Luftigt master bedroom med vitmålade väggar, vitbetsade parkettgolv från exklusiva Kährs samt plats för en dubbelsäng.  I sovrummet finns även ytterligare plats för garderober om så önskas.

Sovrum 2/ Walk in closet: Det andra sovrummet nyttjas idag som en härlig Walk in closet men kan enkelt göras om till ett sovrum om så önskas. Här finns det idag garderober med smarta förvaringslösningar. Skulle du hellre vilja nyttja rummet som ett sovrum så finns det plats för en enkelsäng. I sovrummet är väggarna vitmålade och på golvet ligger samma enhetliga vitbetsade parkett från exklusiva Kährs.

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Albrektsvägen 95

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56