Norr - Norrköping


Stockholmsvägen 11C


Budgivning pågår

Stockholmsvägen 11C

Norr

Välplanerad 2:a nära resecentrum och campus!

Med ett centralt och bra läge på Norr, finner ni denna genomgående och fina 2:a om 51 kvadrat! Lägenheten har en bra planlösning och ljusa fina ytskikt. Sovrummet är placerat emot lugn och fin innergård. Fint renoverad WC/Dusch med golvvärme. Perfekt för dig som söker ett första boende, studerar eller är i behov av en övernattningslägenhet. Till föreningen tillhör en av Norrköpings trevligaste innergårdar som erbjuder bl.a. flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård, utedusch och grillmöjligheter. Här bor du med närhet till Resecentrum, Campus, Folkparken och Norrköping City. Du bor dessutom i en mycket stabil förening där bredband ingår i månadsavgiften. Tvättstuga finns i källaren.

Fakta

Adress:
Stockholmsvägen 11C
Område:
Norr, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
63  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.01264%
Andelstal avgift:
1.01264%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1934
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Hiss:
Ja
Balkong:
Nej
Förråd:
Vindsförråd och källarförråd
TV- Internetutbud:
Kabel-tv via Com Hem, bredband (fiber) via Telenor 100 mbit

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.45%

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 800 kr/år
1 200 kr/år
3 000 kr
Schablonberäknad

Förening

HSB BRF Norrgården i Norrköping
725000-0739
Ja

Förening:HSB BRF Norrgården

Föreningen består av 93st lägenheter belägna på Stockholmsvägen 11-13 samt Enebygatan 8. Inom föreningen finns även totalt 9st lokaler varav 3st utgör butikslokaler, 4st hobbylokaler, en samlingssal samt en expeditionslokal


Föreningen tillhandahåller hobbyrum, pingisrum, bastu, samlingslokal, samt gym utan extra kostnad. 2 st övernattningsrum finns att hyra för 150 kr/natt. Trevlig innergård med flera utemöbler, grill och lekplats. Här finns även miljöhus med sopsortering samt cykelparkering. Boendeparkering finns på angränsande gator samt på Oxtorget. Bredband via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.

Mellan åren 1981-1983 utfördes en omfattande ombyggnad av fastigheterna med installation av hissar, byte av stammar, fönster och elnät, installation av ventilationsanläggning, renovering av badrum och kök samt ny fasadbeklädnad. Fönsterrenovering utfördes 2009. För den som kör MC har föreningen ett eget MC-garage som kan nyttjas kostnadsfritt.

Hall:

Rymlig hall med gott om plats för avhängning. Praktisk klinker samt vitmålade väggar. 

Kök:

Ljust kök som vetter ut mot innergården. Stilrena vita luckor med matchande vit maskinell utrustning iform av spishäll, kyl/frys, diskmaskin samt rostfri fläkt. Vitt kakel ovanför arbetsbänk i ek. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum:

Sovrum som vetter mot innergården med härligt ljusinsläpp och rymliga garderober. parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum:

Luftigt, ljust och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för både soffmöblemang och matplats om så önskas. Vita väggar och parkettgolv. Fönster som vätter ut emot Enebygatan.

WC/Duschrum:

Fräscht helkaklat WC/duschrum med vitt kakel på väggar och svart klinker på golv med golvvärme. Svart kommod med spegelskåp ovan. Kaklad duschvägg och glasdörr. WC och handdukstork. 

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för

Välj en eller flera visningar nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56