Såld Skapa din egen husdröm på landet!

Syltvik Ängslyckan 1

Valdemarsvik

Skapa din egen husdröm på landet!

På natursköna och lättbebyggda Ängslyckan bara några hundra meter från Valdemarsviken finns tillgång till såväl el som vatten och avlopp. Det finns även ett servitut avseende rätt till båtboj i området vid Syltviks brygga. Tomten är helt obunden till husleverantör och så länge man håller sig till byggreglerna för området är det bara fantasin som sätter gränserna för din husdröm på landet!

Fakta

Adress:
Syltvik Ängslyckan 1
Område:
Valdemarsvik
Kommun:
Valdemarsvik
Fastighetsbeteckning:
SYLTVIK 9:8
Typ:
Tomt
Ägandeform:
Tomt - Friköpt
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om från gemensam borrad källa. Enskilt avlopp till en kostnad av ca 30 000 kr. Båda via Syltvik GA:2.

Ytor

Tomtarea
3 043Kvm

Ekonomi

Beskrivning

Beskrivning

Denna stora och plana tomt har tidigare varit bebyggd vilket gör att det finns tillgång till vatten via borrad källa (via gemensamhetsanläggningen Valdemarsvik Syltvik GA:2) samt också tillgång till el. Det finns även en avloppsledning till en gemensam trekammarbrunn (också via gemensamhetsanläggningen Valdemarsvik Syltvik GA:2) som fick en ny tillhörande markbädd anlagd under 2018. Dock är markbädden inte dimensionerad för mer än ett hushåll så den kommer att behöva utökas till en ungefärlig kostnad av 30 000 kr. Denna kostnad får köparen stå för.

På tomten finns en gammal husgrund samt även infart till den samma.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hans Larsson
Kontorschef