Nordantill - Norrköping


Smedjegatan 21


Såld

Smedjegatan 21

Nordantill

Stor citynära 3:a med garageplats!

I denna rymliga och välplanerade lägenhet i gott skick bor du bara ett stenkast från citykärnan. Härifrån har du dessutom nära till pendling med såväl tåg som bil och för dig som uppskattar sköna promenader finns Folkparken och Motala ström bara minuter bort. Även Universitetsområdet finns inom promenadavstånd. Väl inne i lägenheten finner man en modern planlösning utan vägg mellan kök och allrum vilka tillsammans har en total yta om dryga 40 kvm. Vid matplatsen och i allrummet är den vackra fiskbensparketten helt nyslipad och lackad. Vidare finns två sovrum samt duschrum, förråd och en klädkammare. Garageplats kan erhållas inom 3 månader.

Fakta

Adress:
Smedjegatan 21
Område:
Nordantill, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Johannes
Lägenhetsnummer:
9  /  1101
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
5.255%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1955
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Förråd:
Ett förråd i källaren och ett på vinden tillhör lägenheten
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

4 800 kr/år
2 000 kr/år
6 800 kr
Enligt säljarens uppgifter.

Förening

Brf Musköten nr 14
725000-1539
Ja

Information om föreningen

Inom föreningen, som omfattar totalt 23 lägenheter av varierande storlek, finns en gemensam takterrass ovanpå garagetaket.

Gemensamt cykelförråd samt tvättstuga finns i källarplanet.

Bredband levereras via Com Hem.

Garageplatser fördelas via separat kö men om någon medlem har mer än en plats är man skyldig att med tre månaders uppsägningstid ställa sin plats till förfogande. Månadskostnaden för en garageplats är för närvarande 400kr. I det ena av föreningens två garage finns ett avskärmat utrymme för att tvätta bilen.

Stammarna kontrollerades och spolade 2004. Relining av stammarna skedde sedan under 2013. Det året byttes också hängrännor och garageportar.

Hall

Väl innanför lägenhetsdörren stiger man in i en rymlig hall med klinkergolv och med plats för avhängning. I anslutning till hallen finns ett platsbyggt förrådutrymme inrett med hyllor för maximala förvaringsmöjligheter.

Duschrum

Klinker på golvet och helkaklade väggar. Utrustat med wc, handfat i kommod med spegelskåp samt en rymlig duschplats med skjutdörr. Kommoden och spegelskåpet är båda från 2019.

Kök

Via den vänstra portalen från hallen når man det välutrustade ekköket med delvis vitrinluckor med frostat glas och riktigt gott om plats för förvaring. Ovan den gedigna granitbänkskivan från 2016 finner man ett vitt kakel. Så sent som 2016 revs den tidigare väggen mot vardagsrummet vilket gör att man nu har en helt öppen planlösning. I köksdelen har man efter ombyggnationen valt ett tåligt och vattenavstötande vinylgolv av klicktyp. Den maskinella utrustningen i köket består av kyl/frys, induktionshäll med kolfilterfläkt, inbyggd ugn och mikro samt en diskmaskin.

Matplats och vardagsrum

Mellan köket och vardagsrummet finns plats för ett matbord vid fönstret och vid soffhörnan finner man ett stort gammaldags burspråk. Den vackra fiskbensparketten är helt nyslipad och lackad.

Sovrum

Detta sovrum är det största vilket också har merbaugolv och en egen balkong som vetter mot Smedjegatan och därmed öster. I rummet finns tre garderober med frostade vitrindörrar.

Sovrum

Detta rum är lite mindre och passar bra för en ungdom eller kanske som kontor eller varför inte för gäster. Här är det björkparkett på golvet och det finns tre platsbyggda garderober, samtliga med överskåp.

Klädkammare

Slutligen finns i lägenheten en klädkammare i vilken det finns en extra frys som ingår i överlåtelsen.

Allmänt

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar (utom i duschrummet) vilket ger ett extra ljus intryck. Fönsterbänkar av marmor och det finns ett flertal praktiska vädringsfönster som sköter ventilationen vare sig man är hemma eller inte.

Elen i lägenheten är omdragen 2011 då man också bytte elcentral.

Ekköket är från 2003 och 2008. Kyl/frysen är från 2016, induktionshällen från 2013, ugnen från 2014 och diskmaskinen från 2014.

Larmutrustning från Verisure finns installerat och kan aktiveras om man vill.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Smedjegatan 21

Välj en eller flera visningar nedan

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare
070-735 35 30
Hans Larsson
Kontorschef
070-724 44 50
Andreas Lundqvist
Mäklarassistent/Blivande mäklare
072-930 51 18