Centralt - Norrköping


Fleminggatan 18


Fleminggatan 18

Centralt

1:a på optimalt läge!

Välkommen hem till denna ljusa och välplanerade 1: om 34,5 kvm. Lägenheten erbjuder ett stilrent funktionellt kök. I allrummet finns plats för både en rejäl soffgrupp samt säng. Utsikt emot vackra Motala Ström från allrum. Föreningen är lågt belånad och ligger i hjärtat av Norrköping utmed Motala Ström på ypperligt centralt läge. Bostadsrättsföreningen erbjuder boende av hög kvalitét och med endast några minuters promenad når du Resecentrum eller centrala Norrköping med affärer, restauranger, pubar, kaféer, biografer m.m

Fakta

Adress:
Fleminggatan 18
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
2  /  1003
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.78119%
Andelstal avgift:
0.78119%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1938-40
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Hiss:
Ja
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telia

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
1 183 kr
Överlåtelseavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 200 kr/år
1 200 kr/år
2 400 kr
Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Strömsgården
725000-1224
Ja

Om föreningen

HSB BRF Strömsgården äger fastigheterna Fleminggatan 18-22, Generalsgatan 2-4 och Nya Rådstugugatan 13-15.
91 st bostadsrätter samt 1 lokal.

Bastu finns i källaren på Fleminggatan. Bokningslista finns utanför dörren. Bastun får bokas 2 timmar/gång. Städning ska alltid ske efter användning.Cyklar ska ställas i cykelkällaren (Nya Rådstugugatan) eller i cykelställen inne på gården. Cyklar får inte ställas vid ingångar eller längs med huskropparna ej heller låsas fast i trappräcken. Cyklar, barnvagnar och dylikt får inte ställas i entréer eller trappavsatser. Det måste vara fritt fram vid en eventuell utrymning, sjuktransport etc.

Föreningen har en samlingslokal i källaren på Generalsgatan som kan hyras av medlemmar till en kostnad av 500:- kr/gång (obs ej disco). I lokalen finns bord och stolar, porslin, glas och bestick m.m. för ca 100 personer. Bokning sker på vicevärdsexpeditionen. Städning måste ske efter användning. Ett gästrum finns i källarplanet på Generalsgatan 4. Gästrummet kan hyras av alla medlemmar som har gäster som vill sova över. Kontakta vicevärden för mer information och bokning.

Föreningens sommarmöbler och grill får användas av alla boende. Rengöring av grillen måste göras av var och en. Privata arrangemang under ordnade former är tillåtet, allmänna förhållningsregler gäller även här.

 

För mer info se  www.strömsgården.se 

Renoveringar

1993/94  Byte av stamledningar och renovering av badrum utfördes.
2001 Fastighetsnät för bredbandstjänster installerades
2006 Renovering av tvättstugor och målning av ett trapphus utfördes 
2007 Målning av trapphus samt målning av takfot utfördes
2008 Målning av trapphus, OVK besiktning samt installation av ny tvättmaskin utfördes
2009 Målning av trapphus och rensning av samtliga köksstammar  
2012 Uppförande av ett miljöhus
2013 Byte av tvättmaskin i tvättstuga 1
2014 Reparation av tak på Generalsgatan, installation av sparventiler. 
2015 Staket har renoverats och målats. Nya entrébelysningar. Torktumlare har renoverats och nya utsugsfläktar har monterats i torkrummen. Målning av torkrum. Renovering och utbytta lås i lokaler och förråd 
2016 Installation av takvisningsanläggning, takreparation, byte av hängrännor. Omläggning asfalt och kantsten på gården. Iordningställande av mangelrum och butikslokal. Reparation av brandvägg. Byte av torktumlare. Iordningställande av gästrum, målning av källargolv samt reparation av fontän.
2018 Målning av  fönsterbleck samt lackning av entrédörrar 

Föreningen följer en 20-årig underhållsplan

Hall

Välkomnande entréhall med vitmålade väggar, parkettgolv som är genomgående för lägenheten, avhängning för ytterkläder direkt till höger samt gott om plats för förvaring i inbyggd garderob.

Kök

Välplanerat fullt utrustat kök med röda köksluckor samt vitt kakel ovanför bänkskivan i ek. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, spisfläkt samt kyl & frys. I köket så finns även gott om förvaring.

Badrum

Stambytt badrum med vitt kakel på vägg, plastmatta på golv. Badrummet är utrustat med wc, dusch, kommod samt handdukstork. I badrummet finns det även plats att ställa dit en tvättmaskin om så önskas.

Allrum

Luftigt allrum med vitmålade väggar, stort fönsterparti emot Motala Ström som ger rikligt med ljus. Plats för säng, soffmöblemang och förvaring. 


Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Fleminggatan 18

Välj en eller flera visningar nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56