Haga - Norrköping


Taborsbergsvägen 15


Såld

Taborsbergsvägen 15

Haga

Supertrevlig 2:a i Haga med balkong i söderläge!

Nu ges möjligheten att förvärva denna supertrevliga 2:a om 52,5 kvm med bra planlösning och balkong mot innegården. Här bor du högst upp i huset i en stabil Riksbyggen föreningen med god ekonomi och gångavstånd till city och grönområden. Kommunikationer med spårvagn och buss ett stenkast från huset. Vänligen kontakta mäklaren för mer information!

Fakta

Adress:
Taborsbergsvägen 15
Område:
Haga, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
18  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
4.7184%
Andelstal avgift:
4.86564%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1946
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telenor
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, bredband och kabel-tv.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1183kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%
Reparationsfond:
599 kr

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 000 kr/år
1 800 kr/år
4 800 kr/år
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnader är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Förening

Riksbyggen Brf Norrköpingshus nr 3
725000-3667
Ja

Om föreningen

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningen hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

Föreningen har sitt säte i Norrköpings Kommun.

Föreningen äger fastigheten Lavendeln 3 i Norrköpings kommun. På fastigheten finns byggnader med 19 lägenheter samt 3 uthyrningslokaler uppförda. Byggnaderna är uppförda 1947. Fastighetens adress är Taborgsbergsvägen 13-15 i Norrköping.

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

Lägenhetsfördelning:

6st 1 rok, 6st 2 rok, 7st 3 rok, totalt 19st.

Dessutom tillkommer: 

Lokaler 3st, Garage 3st, P-platser 5st. 

Tidigare utförd underhåll:

- Stamrenovering 2010

- Undercentral 2016

- Målning plåttak 2016

- Armaturer utvändigt 2016

- Markytor 2016

- Ventilation 2017

- takbyte 2017

Planerat Underhåll:

Målning av golv källargångar 2019/2020

Medlemsinformation

Föreningens medlemsantal på bokslutet uppgår till 22 personer. Utöver ovanstående personer är Riksbyggen medlem utan bostadsrättsinnehav.

Föreningen ändrade årsavgiften senast 2019-10-01 med en höjning om 3%. Årsavgiften för 2018/2019 uppgick i genomsnitt till 916kr/m2/år

Gemensam tvättstuga finns i husets källarplan samt ett miljöhus på gården.

Parkering

Föreningen har 5 parkeringsplatser och 3 garageplatser. I övrigt är det gratis med parkering på gatorna i området.

Beskrivning

Hall

I hallen möts du av ett golv i vitt klinker och vitmålade väggar, direkt till vänster finner du avhängningsmöjligheter och till höger en garderob för ytterligare förvaring. Ytterligare ett steg in i lägenheten fortsätter sedan hallen som en knutpunkt för samtliga rum och här är golvet i ljust trä och väggarna fortsatt målade i vitt. Den tilltagna takhöjden bjuder till en luftig och rymlig känsla. 

Vardagsrum

Vardagsrummet har ett ljust golv i parkett och väggarna är målade i vitt men bryts av med en mörk fondtapet på den ena långsidan. Här finns det plats för såväl soffgrupp som matgrupp och rummet nås av ett härligt ljus genom de stora fönsterna med sitt söderläge. Vardagsrummet förlängs enkelt genom att ta ett steg ut på den härliga balkongen. Lägenheten har genomgående en mycket tilltalande takhöjd om ca 3 meter som skapar en luftig känsla.

Balkong

Med utsikt över den lugna innegården från 3:e våningen blir balkongen med sitt söderläge en plats att trivas på. Här har golvet ombonats nyligen och förlagts med ett mycket fint impregnerat plankgolv.

Badrum

Badrummet med en ljus våtrumsmatta och väggar i mörk våtrumstapet med ett tjusigt vitt mönster. Badrummet är utrustat med wc, dusch med vikbara glasdörrar, tvättställ i komod, tvättmaskin (2013) och ett spegelskåp med inbyggda spotlights. 

Sovrum

Lägenheten har genomgående vita väggar och likaså i sovrummet. Här är golvet i ljus parkett med en ton av grått. Sovrummet har en tilltalande takhöjd och förvaring i form av en inbyggd garderob. 

Kök

Här är köksluckorna i vitt och bänkskivan i rostfritt stål men också delvis i svart laminat. Över diskbänken finns ett stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med diskmaskin (2018), ugn med keramikhäll (2019), spisfläkt (2019) och kylskåp/frys (2018). Här är väggarna målade i vitt och golvet är i ljus parkett. 

Dokument

Planritning

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35
Andreas Lundqvist
Mäklarassistent/Blivande mäklare
072-930 51 18