Öster - Norrköping


Rådmansgatan 6E


Såld

Rådmansgatan 6E

Öster

Smakfullt renoverad 2:a med låg avgift i stabil förening!

Välkommen hem till denna smakfullt renoverade 2:a med öppen planlösning på populära Öster. Här bor du i en mycket stark och stabil förening med låg belåningsgrad om endast 319 kr/kvm och mycket låg avgift där även hushållselen ingår i avgiften. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt med ett stilsäkert fullt utrustat grått kök med stilsäker marmor och integrerade vitvaror. Köket har en social öppen planlösning mot vardagsrummet och här ryms både en rejäl soffgrupp samt matbord. Sovrummet är även det välplanerat och har plats för en dubbelsäng samt även garderober om så önskas. I hallen finns även en rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Från hallen nås bostadens fräscha helkaklade badrum med spotlights i tak och här finns även plats för tvättmaskin om så önskas. Detta är bostaden för dig som bara vill flytta in då alla renoveringar är utförda. I föreningen finns även bastu, övernattningslägenhet samt en grönskande innergård. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Rådmansgatan 6E
Område:
Öster, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
52  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.87442%
Andelstal avgift:
0.87442%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1931
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com Hem & Telia stadsnät (bandbredd upp till 1Gbit/s)
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Hushållsel, Kabel-TV (grundutbud)
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%
Känd avgiftsförändring:
Inga avgiftshöjningar planerade

Energideklaration

Utförd
2019-08-26
119 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Ängen
725000-0663
Ja

Om föreningen:

Namn: Brf Ängen

Byggår: 1931

Föreningen består av Lindövägen 6 samt Rådmansgatan 6.

Bostadsrättslägenheter: 91 st (23 stycken 1 rok, 63 stycken 2 rok, 5 stycken 3 rok).

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och inga större renoveringar planerade i närtid.

Belåningsgrad: 319 kr/kvm

Föreningens hemsida:

www.hsb.se/ostra/brf/angen/ 

Utförda renoveringar:

2018/2017 - OVK Besiktning

2018/ 2017 - Nya tvättmaskiner, ny torkrumsavfuktare 

2018/ 2017 - Renovering av bastu

2018/ 2017 - Nya sopskåp

2017/ 2016 - Byte av armaturer i källaren

2009/ 2008 - Relining av avloppsstammar 

2004 - Fasadrenovering

Gemensamma utrymmen:

I huset på Lindövägen finns hobbyrum, bastu, övernattningsrum & aktivitetsrum. På Rådmansgatan ligger föreningens samlingslokal. Samtliga rum bokas hos vicevärden förutom bastun/aktivitetsrum som bokas på bokningstavla vid dörren. Kostnaden för hyra av övernattningsrum etc. läggs på kommande kvartals hyresavi. Tvättstuga ligger i källaren samt grillplats och trevlig innergård finns att nyttja för föreningens medlemmar.

Samlingssal: Föreningens samlingssal ligger i källarplanet på Rådmansgatan 6B och den går att hyra för 200 kr per tillfälle. 

Hobbyrum: I föreningen finns en hobbylokal som kan bokas en vecka i taget på vicevärdskontoret. Depositionsavgiften är 300 kr.

Övernattningsrummet: Här finns fyra bäddar som kan bokas av föreningens medlemmar. Vid bokning som sker på vicevärdskontoret lämnas en depositionsavgift på 300 kr som återfås efter "besiktning".

Parkering:

Föreningen har 27 st parkeringsplatser på Rådmansgatan. Kontakta vicevärdskontoret för att ställa upp dig i kölista. 

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med plats för avhängning av ytterkläder samt gott om förvaring i praktisk klädkammare. På golvet ligger en snygg ekparkett och väggarna är målade i en sober "greige" kulör.

Kök/ Vardagsrum:

Stilrent kök i en social öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Köket har grå köksluckor, grå bänkskiva, Carrara marmor som stänkskydd och integrerad dimbar belysning. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys, induktionshäll, varmluftsugn och kolfilterfläkt. Här är väggarna målade i en sober ljusgrå kulör och på golvet ligger en ekparkett. Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns det plats för både en soffgrupp och ett rejält matbord. 

Sovrum:

Rymligt och rogivande sovrum med plats för en dubbelsäng. Väggarna är målade i en sober "greige" kulör och på golvet ligger en ekparkett. I sovrummet finns även gott om plats att ställa dit ytterligare garderober om så önskas.

Badrum:

Helkaklat badrum med ljusgrå klinker på golv, vitt kakel på vägg och infällda spotlights i tak. Badrummet är utrustat med toppdusch, handdusch samt en duschvägg i klarglas. Här finns även en snygg grå badrumskommod med spegelskåp med belysning och ytterligare förvaring i underskåp, wc stol samt handdukstork. 

Parkering:

Boendeparkering tillämpas i området. Kostnad för boendeparkering är 250 kr/30 dagar.

Närområde:

Här bor du på centralt men lugnt läge med gångavstånd till citykärnan och på nära avstånd finner du gym, matbutik, bageri, restauranger och grönområden.

Dokument

Planritning

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60