Björkalund/Södra Vrinnevi - Norrköping


Holmtorpsvägen 55


Holmtorpsvägen 55

Björkalund/Södra Vrinnevi

Unik tvåa med uteplats i bästa läge!

Nu ges en sällsynt chans att förvärva en hörnlägenhet i omtalade och senioranpassade Brf Bovieran. Byggnaden som uppfördes 2015 är känd för sin extraordinära vinterträdgård med sitt temperaturstyrda klimat. Denna lägenhet erbjuder dessutom en egen uteplats med både stenläggning och gräsyta med möjlighet för odling. Ett perfekt alternativ för dig som vill avnjuta uteplatsens soltimmar sommartid och vinterträdgårdens klimat resterande del av året. Invändigt erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett praktiskt sovrum och ett duschrum med tvättdel. Här bor du i en välskött förening med gym och samlingslokal att tillgå samt en övernattningslägenhet mot kostnad. Parkeringsplatser med elstolpe finns precis utanför byggnaden. OBS. Brf Bovieran beviljar ej medlemskap om du inte fyllt 55 år (eller fyller innevarande år) eller är make/sambo till medförvärvare som uppfyller ålderskravet.

Fakta

Adress:
Holmtorpsvägen 55
Område:
Björkalund/Södra Vrinnevi, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings Borg
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.6552%
Andelstal avgift:
1.6552%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Förråd på entréplan
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia. Bredband 100/100 mbit och kanalpaket Telia Lagom ingår i månadsavgiften.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2018-05-14
D
103 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 200 kr/år
1 200 kr
Enligt säljarens uppgifter.

Förening

Brf Bovieran i Norrköping
769623-4322
Ja

Föreningsinfo

Föreningen äger fastigheten Norrköping Huvudrollen 1. På fastigheten finns en byggnad med 48 lägenheter. Byggnaden är uppförd 2015 och fastighetens adress är Holmtorpsvägen 55. 

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Moderna Försäkringar. Hemförsäkring och bostadsrättstillägget bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna. 

Sedan föreningen startade 2015 har man gjort betydande investeringar. Under 2016 installerades IMD (individuell elavläsning) för 165 tkr. Under 2017 investerade föreningen i en gräsklippare för 38 tkr samt anlade en uteplats med tillhörande friggebod för en kostnad om 145 tkr. 

Inom föreningen finns vinterträdgården, en samlingslokal, ett gym och en övernattningslägenhet (200 kr/månad), samt en uteplats med grillmöjligheter. 

För mer information, vänligen läs årsredovisningen från 2019 under fliken dokument. 

Hall
Gråmålade väggar, parkettgolv, skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och klädkammare i anslutning.

Duschrum
Vita helkaklade väggar, grått klinkergolv med golvvärme och spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med wc, kommod, spegelskåp, duschhörna, städskåp, torktumlare, tvättmaskin och avlastningsbänk med överskåp. 

Sovrum
Gråmålade väggar, fondtapet, parkettgolv och klädkammare.

Kök
Gråmålade väggar och parkettgolv. Köket har vita skåpsluckor, bänkskiva i valnöt och grått kakel ovanför arbetsytorna. Det är dessutom utrustat med fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys. 

Vardagsrum
Gråmålade väggar, parkettgolv och utgång till uteplats. Uteplatsen har markiser, är delvis stenlagd och har gräsyta med odlingsmöjligheter. 

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Holmtorpsvägen 55

Välj en eller flera visningar nedan

Jesper Karlsson
Fastighetsmäklare
070-666 22 71