Såld Trevligt planerad 1:a med balkong!

Rösgången 19

Vidablick

Trevligt planerad 1:a med balkong!

Denna väldisponerade etta med både kök, balkong och klädkammare nås på bara 10 minuter med cykel från Campus! Balkongen vetter mot gården och framför den står ett par insynsskyddande björkar som även skyddar från det hetaste solgasset. Spårvagnens linje 3 nås på några få minuter och Ingelstas Köpcentrum likaså men då får man transportera sig på egen hand. För den hurtige finns motionsspår bara ett stenkast bort. Välkommen att anmäla dig till visning!

Fakta

Adress:
Rösgången 19
Område:
Vidablick, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
252  /  1203
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.20603%
Andelstal avgift:
0.20603%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1958-61
Fönster:
3-glas med vädringsfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Balkong:
Balkong mot sydöst
Förråd:
Ett källarförråd samt ett matkällarförråd tillhör
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, fast avgift el samt kabel-tv:s grundutbud
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Vidablick
725000-0788
Ja
Nej

Föreningen

Föreningens egendom omfattar sju fastigheter i kv. Sikten nr 1 och Skopan nr 2 och 3, i Norrköpings kommun med adress Rösgången 6 och 1-27 samt Skiftesgången 1-11 och 2-12. Husen färdigställdes år 1958-61 och innehåller 298 bostäder om 19 545 kvm, lokaler om 2 887 kvm. Utöver de 298 lägenheterna är Frisersalongen S Adolfsson bostadsrättshavare. Föreningen har även en hyresrättslokal.

Antalet garageplatser är 80 st varmgarage, 30 st kallgarage och antalet parkeringsplatser 188 st. Annars tillämpas boendeparkering och längs De Geersgatan kan du parkera gratis.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägget.

Reparationer och underhåll senaste åren
1995 - Fasadrenovering, byte av fönster och balkonger, byte av stamledningar och renovering av badrum.
2003 - Omläggning av tak.
2006 - Renovering av samtliga tvättstugor och torkrum.
2011 - Byte av lägenhetsdörrar och montering av postboxar.
2012 - Nytt ventilationssystem.
2015 - Uppförande av utegym, ny trappa Rösgången 6, ny ventilation i Bullerbyns förskola och HSB:s områdeskontor, renovering av lekplats, rengöring av fasader samt nytt sopsystem och nya miljörum.
2016/2017 - Renovering av kallgarage och av vice värdsexpedition i förskolan Bullerbyn.
2017/2018 - Byte av fyra kulvertar, inkl. asbestsanering, värmeposter, kabeldragningar, kabeldragningar till elplatser för bilarna samt åtgärder för att minska kyla och drag.
2018/2019 - Nybyggnation av 7 nya lägenheter, OVK-besiktning med rensning i ventilation, nya källardörrar i samtliga fastigheter, nya dörrar förskolan Bullerbyn, montering rensluckor frånluftskanaler, byte panel bastu, målning tak och ny mangel.

Under 2019/2020 planeras en stamspolning.

Avgifterna höjdes senast i januari 2020 och det med 2.3%.

För mer information hänvisas till årsredovisningen.

Beskrivning

Interiör

Hall

Innanför dörren finns det plats för avhängning och i hallen finns både ett städskåp samt ett linneskåp. Det finns även praktisk förvaring uppe vid taket och en klädkammare med hyllor och stänger.

Duschrum

Sobert renoverat av föregående ägare i vitt och brunt med klinker på golvet och helkaklade väggar. Utrustat med wc, handfat i kommod med spegel ovan, duschplats med vikdörrar samt ett högskåp.

Kök

Stilrent Marbodalkök med luckor i grått och vita Fibo tresposkivor ovan de mörka laminerade bänkarna. Utrustat med hällspis, spisfläkt, kyl/frys samt en mindre diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Bosch och installerades av föregående ägare, troligen 2016.

Allrum

Laminat på golvet och en snygg fondtapet i marockansk stil som matchar lägenhetens färgskala i övrigt. Här finns utgången till balkongen som vetter mot sydöst och har en skön nålfiltsmatta på golvet.

Säljaren berättar

Det bästa med min lägenhet är läget med närheten till både spårvagnen o köpcentret. Området är lugnt och närheten till omkringliggande grönområden är ett stort plus. Inom föreningen är det gemytlig stämning i trapphus o på gården. Det är alltid välstädat o välskött även runt omkring.    //Jenny

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hans Larsson
Kontorschef