Evalund - Norrköping


Hagsätter Evalundsvägen 67


Såld

Hagsätter Evalundsvägen 67

Evalund

Lummigt och lantligt längst in på vägen!

Denna mysiga Värsåsstuga uppförd 1985 är perfekt som första hus eller kanske som sista. Det funkar utmärkt både för dig som vill bosätta dig permanent och för dig som söker ett stadsnära fritidshus. Det insynsskyddade läget som sista hus på vägen och den lummiga inramningen gör att det känns som om man är helt avskild från omvärlden. Med lite kärlek och omtanke blir detta din sanna oas i vardagen även om huset definitivt är fullt beboeligt precis som det är. Välkommen att ta in känslan av att bo på landet bra 10 minuter från sta'n!

Fakta

Adress:
Hagsätter Evalundsvägen 67
Område:
Evalund, Norrköping
Kommun:
Söderköping
Församling:
Söderköping S:t Anna
Fastighetsbeteckning:
HAGSÄTTER 1:68
Typ:
Vinterbonat fritidshus
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
1 1/2 planshus
Byggnadsår:
1985
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om från borrad källa (ny pump -18). Enskilt avlopp till 2-kammarbrunn (endast BDT). Toalett i form av förbränningstoalett av äldre modell.
Fönster:
3-glas och 2-glas
Uppvärmning:
Direkt el
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Plintgrund med murad sockel runt om.

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
490 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
248 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
738 000 kr
Taxeringen är preliminär:
Nej
Taxeringsår:
2018
Värdeår:
1985
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.73%
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2020-08-31
C
52 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
15 000 kr/år
1 500 kr/år
1 300 kr/år
2 800 kr/år
3 400 kr/år
1 500 kr/år
25 500 kr
Enligt säljarens uppgifter. Övrigt avser vägavgift.

Servitut och gemensamhetsanläggningar

  • Gemensamhetsanläggning SÖDERKÖPING HAGSÄTTER GA:2. Avser Parkområde, Vattenförsörjningsanläggning samt Elkabel och förvaltas av Hagsätters samfällighetsförening (#GA1)
  • Gemensamhetsanläggning SÖDERKÖPING HAGSÄTTER GA:1. Avser Vägar och förvaltas av Hagsätters samfällighetsförening (#GA2)
  • Gemensamhetsanläggning SÖDERKÖPING LOD0DBY GA:1. Avser Väg och förvaltas av Loddby-Evalunds samfällighetsförening (#GA3)

Förening

Nej
Nej

Friskrivning

Observera att fastigheten säljs med sk friskrivningsklausul vilken även omfattar sk Dolda Fel. Det är därför av särskilt stor vikt att man som köpare före köpet noggrant undersöker fastighetens skick.

Interiör

ENTRÉPLAN

Entré
Via farstukvisten når vi husets entré. I hallen är det plastmatta på golvet och väggarna är tapetserade. Från hallen hittar du trappan upp till husets andra våning. I hallen finns det plats för avhängning samt även skoförvaring. 

Allrum
Även här är det plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Allrummet, som går i vinkel har fönster i två väderstreck vilket gör det ljust och trevligt. Det finns även en Conturakamin för brasmys och värmetillskott under årets kallare halva. Bredvid kaminen skulle bli en perfekt utgång till den plattbelagda uteplatsen på husets baksida samt uterummet som idag endast är åtkomligt utifrån.

Kök
Ett väl tilltaget kök med skåpsinredning i massiv ek. Vitvaror i form av spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Ovan arbetsbänkarna finns stänkskyddande kakel. 

Duschrum
Våtrumsmatta på golvet och helkaklade väggar. Utrustat med en förbränningstoalett, duschkabin samt ett handfat. Här hittar du även varmvattenberedaren som rymmer 100L. 

VÅNING 2 

Ovanför trappan finner man ett stort utrymme som nuvarande ägare använt som sovrum i alla år. Från fönstret har man faktiskt utsikt ända bort till Marviken långt ut på Vikbolandet. På övre planet finns vidare ett förråd som definitivt skulle lämpa sig väl som ett sovrum. 

Uterum

Detta är vidbyggt huvudbyggnaden och inte åtkomligt inifrån bostaden. Det är av enklare modell och har ett skönt österläge.

Förrådslänga 

På tomten finns en förrådslänga innehållande tre bodar byggda intill varandra.  Hela längan är grundlagd på plintar med en stomme av trä och med plåt på taket.

Garage och förråd
Kallgarage med singel på golvet och plats för en bil. Byggt med en stomme av trä och med ett tak täckt med plåt. Här intill hittar vi även ett mindre förråd som passar utmärkt för förvaring av gräsklipparen eller kanske snöslungan.

Säljaren berättar

Huset ligger i ett lugnt område vid vägens slut (vändplats). Omgivet av blåbärsskog och promenadstråk i naturen. Närhet till badplats vid Ensjön samt även till golfbanan i Västra Husby och bara ca 10 min in till Norrköping. I Evalund finns både permanent och sommarboende, där det finns många barnfamiljer. Dom närmast denna fastighet är tvåfamiljsboende.   /Sonen Thomas som själv bor i området

Allmänt

Vattenutkastare för föreningens sommarvatten finns i anslutning till garagebyggnaden.

Huvudbyggnaden är noggrant städad inför visningen och ingen ytterligare städning kommer att ske före tillträdet, vare sig av huvudbyggnad, ekonomibyggnader eller tomtmark.

Byggrätt

Tillåten byggrätt är 100 kvm huvudbyggnad med 3,5 meter byggnadshöjd och 40 kvm uthus med en byggnadshöjd om 2,5 meter. Attefallsreglerna medger ytterligare en byggnad om 30 kvm avsedd för boende.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Hagsätter Evalundsvägen 67

Välj en eller flera visningar nedan

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare
070-735 35 30
Hans Larsson
Kontorschef
070-724 44 50