Centralt/Norr - Norrköping


Slottsgatan 172


Kommande försäljning

Slottsgatan 172

Centralt/Norr

4 rum och kök med stor inglasad balkong och utsikt mot Folkparken!

Välkommen hem till Slottsgatan och denna stilrena och välplanerade 4:a från år 2015. Här erbjuds du en öppen och ljus planlösning mellan det fullt utrustade köket och vardagsrummet. Lägenheten har både tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet samt även separat gäst-WC, fransk balkong och goda förvaringsmöjligheter. Den stora, inglasade balkongen inreder du enkelt efter eget smak och tycke och kopplar av med grönskade Folkparken som granne. Här bor du på ett mycket centralt läge i en välskött fastighet som byggdes 2015 med en härlig innergård. Från det lugna området är det promenadavstånd till Motala ström, restauranger, industrilandskapet, Knäppingsborg, stadskärnan samt Resecentrum. Stabil och välskött förening med låga månadsavgifter. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Slottsgatan 172
Område:
Centralt/Norr, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
1812  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.26349%
Andelstal avgift:
2.26349%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong och fransk balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband och Kabel TV tillkommer med en obligatorisk avgift om 122 kr/mån
Inkluderat i avgift:
Värme & Vatten, ( Kabel-TV & bredband tillkommer med 122kr/mån och fast avgift el tillkommer med 240kr/mån ).
Ej inkluderat i avgift:
Kabel-TV & bredband tillkommer med 122 kr/mån samt 240 kr/ mån för fast avgift el.
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2018-01-29
D
92 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
2 880 kr/år
2 040 kr/år
4 920 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Folkparken i Norrköping
769629-5414
Ja
Nej

Om föreningen

 Brf Folkparken i Norrköping 

Fastigheten omfattar fastigheten Norrköping Krogen 29 med adresserna Luntgatan 35, 39 och 41 samt Slottsgatan 166,168 och 172. Byggnationen av fastigheten påbörjades augusti 2014 och inflyttning skedde i juni 2015.

Fastigheten innehåller 77 st lägenheter med en totalyta om 5097 kvm som innehas med bostadsrätt samt två hyreslokaler om totalt 100 kvm som hyrs ut.

Stabil och välskött förening med låga månadsavgifter. 

Bredband och Kabel TV tillkommer med en obligatorisk avgift om 122 kr/mån.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har ingen gemensam tvättstuga utan samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Gemensamt cykelförråd och barnvagnsförråd.

Försäkring
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. Obeservea att denna inte ersätter hemförsäkring.

Årsavgifter
Årsavgifterna är oförändrade sedan start och den genomsnittliga årsavgiftsnivån för bostäder uppgår till 717 kr/kvm exkl. hushållsel.

Gårdsplats
Gemensam innergård för fyra fastigheter.

Parkering
Garageplatser går att hyra, separat kösystem tillämpas. Kostnad fn. 936kr/mån. Boendeparkering på gatorna i området via Norrköpings kommun. Kostnad 250kr/30dagar.

Beskrivning

Hall
Välkomnande entréhall med goda förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Grått stryktåligt klinker på golv och vitmålade väggar. 

Kök
Stilrent och ljust kök med god plats för matbord intill köksfönstret. Arbetsytor och matplats skärmas trevligt av från vardagsrummet genom en halvvägg. Köket är utrustat med separat kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll, inbyggd micro, diskho och fläkt i rostfritt stål. Här erbjuds god förvaring genom både under och överskåp där köksluckorna är vita. Arbetsbänken är i mörkt trä med ett praktiskt stänkskydd i vitt kakel. Samtliga vitvaror är av märket Electrolux och är från 2015. Vitmålade väggar och ett ljust parkettgolv. 

Gäst WC
Helkaklad WC med vitt kakel och ett modernt klinker i stengrå ton. Utrustad med WC, tvättställ i kommod och spegelskåp med belysning.

Vardagsrum
Väl tilltagen och social yta med stora fönsterpartier och fransk balkong. God plats för stor soffgrupp och övrig förvaring. Med öppen planlösning mot bostadens kök blir vardagsrummet mycket luftigt och en naturlig knytpunkt för den stora lägenheten. Parkettgolvet från köket följer med in i vardagsrummet som också har vitmålade väggar. 

Sovrum 1
Från det stora sovrummet hittar vi ut till den inglasade balkongen. Rummet erbjuder mycket trevlig utsikt över Folkparken, en hel vägg med inbyggda garderober och god plats för dubbelsäng samt övrig förvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv.  

Sovrum 2
Fönster mot balkong / innegård och plats för både stor säng, förvaring och skrivbord. Parkettgolv och väggar målade i rosa. 

Sovrum 3
Plats för säng och ytterligare förvaring. Fönster mot innegård. Vitmålade väggar och ett golv i parkett. 

Badrum
Rymligt och helkaklat badrum i modern tappning. Badrummet är utrustat med handdukstork, duschhörna med svängbara glasväggar, tvättmaskin och torktumlare, tvättställ i komod och spegelskåp med belysning. Badrumsfönster med mycket ljusinsläpp.

Balkong
Väl tilltagen och inglasad balkong med utsikt mot folkparken samt innegården. Möbleras efter smak och behov. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Slottsgatan 172

Välj en tid för visning nedan

Alexander Solmell
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-698 47 10
Andreas Lundqvist
Mäklarassistent/Blivande mäklare
072-930 51 18