Kneippen - Norrköping


Kneippgatan 7


Såld

Kneippgatan 7

Kneippen

Vindslägenhet om 3 rok i "gamla hotell Kneippen"

Högst upp i huset, i unika "gamla hotell Kneippen" saluförs nu denna vindslägenhet med utsikt mot strömmen. Lägenheten uppmäter 78 kvm och har otrolig karaktär där moderna materialval samsas med vackra detaljer såsom framhävda träbalkar. Lägenheten har smarta, moderna lösningar för att verkligen optimera boendekvalitén. Här bor du på en av Kneippens attraktivaste adresser, intill Motala ströms glittrande vatten och vackra promenadstråk. Föreningen Brf Northun består av 11 st lägenheter i "gamla hotell Kneippen". Byggnaden uppfördes 1903 och är nu år 2020/2021 ombyggd till bostadsrätter. Två st parkeringsplatser på gården finns tillgängliga i dagsläget för 900 kr st per månad.

Fakta

Adress:
Kneippgatan 7
Område:
Kneippen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings Borg
Lägenhetsnummer:
10  /  1301
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
9.6293644%
Andelstal avgift:
9.68348%
Byggnadsår:
1903 2021
Fönster:
2 + 1 glas (ett kopplat fönster där det sitter 2-glas isolerruta i innerbågen och ett enkelglas i ytterbågen)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX-system (fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning).
TV- Internetutbud:
Fiber finns indraget (Nodra). (Eget avtal tecknas med leverantör)
Inkluderat i avgift:
vatten och värme
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Nej
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 000 kr/år
2 400 kr/år
5 400 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Bostadsrättsföreningen Northun i Kneippen
769638-5934
Ja

Om föreningen

Föreningen Brf Northun består av 11 st lägenheter i "gamla hotell Kneippen". Byggnaden uppfördes 1903 och år  2020/2021 ombyggd till bostadsrätter.

Tomtareal: 757 kvm 

Area:
Bostadsyta: 805,5 kvm, (uppmätt på ritning) 

Lägenheter: 11 st 

Lokaler: 0 

Parkeringsplatser: 8 st 

Byggnadsutformning
Byggnad med tre våningsplan, bottenplan i suterräng, samtliga plan inrättade med bostäder. 

I föreningen finns en tvättstuga i källarplan att tillgå. Parkeringsplatser finns på gärden (separat kö). Två av dessa parkeringsplatser finns tillgängliga i dagsläget för 900 kr st per månad. 

 

Beskrivning

Interiör

Hall
Entréhall med plats för avhängning o form av två garderober. En väggavskiljare som  separerar hall mot vardagsrum/kök.På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.   

Kök
Fullutrustat kök från Absoluta kök. Mörk stenskiva som arbetsbänk, vita skåpsluckor, och vitt kakel som stänkskydd. Maskinell utrustning i form av  kyl och frys, diskmaskin, ugn och induktionshäll. I anslutning med köket finns matplatsen där du har en av Norrköpings vackraste utsikter över Strömmen. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. 

Vardagsrum
Vardagsrum är i öppen planlösning mot kök. Stort takfönster ger rejält med ljusinsläpp. Det ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade. Här får du plats med soffgrupp.

Sovrum
Det största av sovrummen ligger i anslutning från vardagsrummet. Stort och vackert fönster ger gott om ljusinsläpp. Här finns även en "kattvind" som ger dig förvaringsutrymme. 

Duschrum
Modernt duschrum med kaklade väggar i vitt och grå klinker på golvet. Modern duschhörna med glasdörrar, rymlig kommod samt spegel med belysning. Tvättmaskin och torktumlare finns. I duschrummet finns en "kattvind" som ger dig förvaring.

Sovrum 2
Det mindre av de två sovrummen. Stort och vackert fönster ger gott om ljusinsläpp. Mitt i rummet är en murstock som man kan gå runt. Här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. 

Dokument

Planritning

Alexander Solmell
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-698 47 10