Såld Tvåa i absoluta toppskick med påkostade materialval samt balkong i söderläge.

Hagebygatan 57

Söder/Stjärnhusen

Tvåa i absoluta toppskick med påkostade materialval samt balkong i söderläge.

Sällsynt tillfälle att förvärva en ytterst väldisponerad lägenhet med påkostade materialval och platsbyggda lösningar. Hela lägenheten har totalrenoverats år 2020 (allt av fackmän) såsom all el, golv, dörrar, ytskikt, kök och badrum. Omgjord planlösning där det är öppet mellan kök och vardagsrum men avskiljs med en stilfull köksö med exklusiv granitskiva. Moderna vitvaror genomgående, induktionshäll som har inbyggt en kolfilterfläkt. Högt belägen på våning 3 med hiss i huset. Balkong i söderläge ger dig många soltimmar.

Fakta

Adress:
Hagebygatan 57
Område:
Söder/Stjärnhusen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
49  /  1202
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.65660%
Andelstal avgift:
0.65660%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1953/54
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Förråd:
Vinds- och källarförråd
TV- Internetutbud:
Tv anslutning via Comhem där grundutbud där grundutbud infår i månadsavgiften. Internetanslutning via bredband från Telia, ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, bredband och grundutbud TV, fast kostnad el-abonnemang
Ej inkluderat i avgift:
rörlig del av el, försäkring
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB BRF Sörgården i Norrköping
725000-0689
Ja
Nej

Om föreningen

Brf Sörgården har 141st bostadsrättslägenheter om 8 756 kvadratmeter.

Brf Sörgården har även lokaler om 498 kvadratmeter. 

Brf Sörgårdens lägenheter är fördelade enligt följande specifikation:

1 r o k 28st
2 r o k 66st
3 r o k 38st
4 r o k 8st
5 r o k 1st

Parkering
Brf Sörgården innehar även garage om 6 platser, samt 64 Parkeringsplatser som är upplupna på egen mark. Kössytem tillämpas. 

Renoveringar
Under åren 2000 och 2001 utfördes en genomgripande ombyggnation av samtliga fastigheter (3 till antalet) där bland annat hissinstallation i samtliga trappuppgångar, stambyte, samt en övergripande uppdatering av Brf Sörgårdens elinstallationer gjordes.

År 2003 Utfördes en omfattande upprustning av samtliga balkongräcken. Kravet vi då hade, var de nya skulle ha liknande utseende som de ursprungliga och därmed blev resultatet också lika fantastiskt!
Även föreningens samtliga fönsterytterbågar byttes ut samma år, detta utfört av Windoor de nya ytterfönstren, som för övrigt, monterades på befintliga fönsterinnerbågar har bland annat egenskaper som släpper in värme, men som i sin tur inte släpper ifrån sig den. Detta innebär energieffektiv värmebesparing samt energismart ur miljöperspektiv!

Under år 2013 påbörjades byte av fastighetens allmänna utrymmens belysning. Brf Sörgården har LED-Belysning i alla allmänutrymmen.

2016 Spolning av stammar

2017 Kodlås på alla ytterdörrar installerades

2017 Kollektivt bredband installerades i alla lägenheter och i samband med det höjdes avgiften. 

2018 Helrenovering av bastu

2018 Iordningställande av utemiljön vid Hagebygatan 51 samt uppförande av två miljöhus

Allmänna utrymmen
Föreningen tillhandahåller gratis till föreningens medlemmer ett mindre träningsrum med träningscykel och vikter mm. Det finns en samlingslokal, övernattningsrum, hobbyrum samt en bastu med relaxavdelning. 

Beskrivning

Interiör

Entréhall
Entréhall  med ljusgrå väggar och en inbyggd garderob för ytterkläder. Ekparkett på golvet. 

Kök
Toppmodernt grått kök. Exklusiv köksbänk i granit. Goda förvaringsutrymmen, integrerade vitvaror i form av ugn, micro, diskmaskin, kyl/frys samt stor köksö med samma enhetliga granit som bänkskivan och fönsterbräden har. I köksön sitter det en induktionshäll med inbyggd fläkt. Förvaring i form av underskåp och vinkyl i köksön. Ekparkett på golvet och ljusgrå väggar. Mellan kök och vardagsrum finns gott om plats för ett matbord.

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns det plats för rejäl soffgrupp samt tv möbel. Ekparkett på golvet och ljusgrå väggar. Från vardagsrummet når man balkongen. 

Sovrum
Stort sovrum som rymmer en dubbelsäng. Smart platsbyggd garderobsförvaring. Ekparkett på golvet och är mörkgrå väggar.

Duschrum
Exklusivt extra utbyggt duschrum som även det är totalrenoverat 2020 av fackmän. Stilfull klinker på golv (med värme) och väggar, handdukstorkvärmare, vägghängd wc, dusch med glas som avskiljer mot kommoden, tvättpelare i form av tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod och spegelskåp.  

Klädkammare
Smart förvaring med Elfa system.

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD/Fastighetsmäklare