Såld Skärgårdsdröm med strandtomt i Arkösund!
Kommande försäljning
Besiktigat

Arkösundsvägen 565

Arkösund

Skärgårdsdröm med strandtomt i Arkösund!

Nu eller aldrig! Här finns chansen att förvärva ett av Arkösunds mest unika lägen. "Villa villekulla" -känsla med egen strandtomt, brygga, gäststugor och plan trädgårdstomt. Fastigheten i nationalromantisk jugendstil erbjuder glasveranda, taktorn, kakelugnar, stuckaturer samt spröjsade fönster. Gedigen brygga med oinrett båthus som går att konvertera till bastu/relax. Plats för flertalet båtar. Magisk utsikt mot Arkösunds inlopp och Arkö. I övrigt finns en isolerad gäststuga med kök och duschrum samt en fristående gäststuga. Suterrängplan i huvudhuset är inredd med 2 stora gästrum, gemensamt kök, badrum med bastu, jacuzzi och 2 toaletter. Huvudhuset erbjuder kök, vardagsrum, matsal, glasveranda samt 3 sovrum och 2 toaletter. Det föreligger renoveringsbehov på delar av fastigheten. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.
I närhet finner du Arkösunds hamnbrygga med bensinstation, flera restauranger, livsmedelsbutik och Arkösunds hotell. Padel/Tennisbana. Kontakta mäklaren för info!

Fakta

Adress:
Arkösundsvägen 565
Område:
Arkösund, Vikbolandet
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
GÅSÅKER 2:6
Typ:
Fritidshus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 planshus med suterrängplan
Byggnadsår:
1909
Vatten och avlopp:
Kommunalt/Enskilt sommarv.. Kommunalt avlopp.
Fönster:
1+1-glas
Uppvärmning:
Direkt el
Ventilation:
Självdrag / delvis mekanisk
Fasad:
Plåt
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Grundmur:
Betong
Eldstad:
3 st kakelugnar och en vedspis
TV- Internetutbud:
Fiber indraget i huset

Ytor

Tomtarea
1 947Kvm
Biarea
20Kvm
Boarea
136Kvm
Biarea
75Kvm

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

ENTRÈPLAN

Hall: Trägolv och ljusa väggar. Plats för ytterkläder. Från hallen når man vardagsrum, kök, wc samt trappan som leder upp till övervåningen. 

Matsal: Stort och luftigt vardagsrum med plats för ordentligt matbord. Trägolv och ljusa väggar i blå ton. Vacker kakelugn. 

Glasveranda: I anslutning till vardagsrummet finns en stor glasveranda med direkt utsikt mot vattnet. Utgång till balkong/terrass. Trägolv och ljusa väggar. 

Vardagsrum: Genom vackra pardörrar når man vardagsrummet. I hörnet finns ett runt tornrum med härlig utsikt. En vacker kakelugn finns i rummet. Trägolv och ljusa väggar i cerise ton.

Kök: Mot baksidan av huset finns ett ordentligt kök med full köksutrustning. Trägolv och ljusa väggar. Skafferi och groventré. 

Toalett: Under trappan, i anslutning till hallen finns en toalett med wc och handfat. 

ÖVERVÅNING

Sovrum 1: Stort och luftigt sovrum med härlig utsikt mot vattet. Klädkammare med handfat i anslutning till rummet. Trägolv och ljusa väggar. 

Allrum: Trevligt allrum med trägolv och ljusa väggar. Häftigt tornrum med fri utsikt mot vattnet. En vacker kakelugn. 

Sovrum 2: Trägolv och ljusa väggar, ett fönster. 

Sovrum 3/Arbetsrum: Sovrum/Arbetsrum med trägolv och ljusa väggar. Här finns ett handfat. Ej fönster.

Toalett: Wc och handfat. 

SUTERRÄNGPLAN

Sovrum/gästrum 1 och 2: Hela suterrängplan renoverades och byggdes om mellan 2001-2004. Två stycken stora sovrum/gästrum med plats för 2-4 sängar i varje utrymme. Klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar. Varsin separat ingång samt fönster mot vattnet. 

Kök: Gemensamt kök med separat ingång till gästrummen. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin. Lägre takhöjd. Klinkergolv med golvvärme. 

Badrum: Stort helkaklat badrum med wc, handfat, jacuzzi, dusch och bastu. Klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar. Lägre takhöjd. 

Duschrum: Mindre duschrum med wc, handfat och dusch. Klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar. I anslutning finns en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Lägre takhöjd. 

Vinkällare: Utrymme tänkt som vinkällare.

Kallförråd: Kallförråd i suterrängplan. 

Varmförråd: Varmförråd i suterrängplan. 

Hall: Hall med ingång från gaveln av huset. I anslutning till varmförråd finns ett mindre förråd med varmvattenberedaren. Lägre takhöjd. 

Summering Area: 
Boarea 136 kvm = entréplan och övervåningen
Biarea 20 kvm = Yta under snedtak och utan fönster entréplan och övervåningen
Biarea 75 kvm = Inredda ytan i suterrängplan minus förråd/hall (är ca 25 kvm till) 

Fastigheten övrigt

Relativt plan strandtomt i hjärtat av Arkösund. Två sidor vetter mot vattnet och två sidor med mot land med avskärmning i form av häckar och plank. 

Stor brygga med plats för flertalet båtar. Mindre ramp för i -och uppläggning av båtar. Bryggan är utrustad med belysning. Båthus, med utdraget tak, som går att bygga om till bastu/duschrum. Vattenledning är utdragen till båthuset, dock ej inkopplat. Gott om plats för utemöbler på bryggan.  

Tillbyggd garagebyggnad, uppdelad i två utrymmen. En av delarna med pentry och diskmaskin samt kaklat duschrum. 

En separat gäststuga perfekt för sommargäster. 

Pampig entré med gedigen järngrind. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare