Såld Stora, öppna ytor och fri sikt på våning 6!
Kommande försäljning

Enebymovägen 11

Haga

Stora, öppna ytor och fri sikt på våning 6!

I en av Norrköpings största föreningar ligger denna mycket trevliga 3:a, belägen på 6:e våningen och med utsikt över stadens landmärken. Med stora ytor fönster i tre väderstreck ges lägenheten ett gott, naturligt ljusinsläpp och öppen känsla med fri sikt. Lägenheten ger direkt ett mycket hemtrevligt intryck med en mycket fin ekparkett som ligger i samtliga rum. Parketten är dessutom upprustad och behandlad så sent som senhösten 2021. Lägenheten har idag en mer öppen planlösning genom de sociala ytorna men går lätt att omvandla till 4 rok om det skulle önskas, se den alternativa planlösningen. Välkommen att anmäla ditt intresse till denna mycket trevliga lägenhet i en av Norrköpings mest stabila Riksbyggen-föreningar.

Fakta

Adress:
Enebymovägen 11
Område:
Haga, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
371  /  1402
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.30477%
Andelstal avgift:
0.30698%
Byggnadsår:
1955
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Viber via Telia, 100/100.
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, bredband, fast avgift el och kabel-tv och bostadsrättstillägg.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen BRF Norrköpingshus nr 8
725000-3618
Ja

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Pingstliljan 3, Hyacinten 1, Hyacinten 5, Nejlikan 2 och Påskliljan 23 i Norrköpings kommun. På fastigheterna finns 17 byggnader med 441 lägenheter uppförda.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam.

Inom föreningen finns 246 p-platser varav 51 stycken med eluttag, 90 garageplatser varav 27 i varmgarage samt 6 mc-garageplatser. Separat kö tillämpas. Annars finns möjlighet att parkera gratis på gatan.

Reparationer och underhåll
1995/96 - Stambyte. Stammarna byttes under -95/-96.
2007 - Miljöhus för sopsortering byggdes, nya säkerhetsdörrar och postboxar.
2012/13 - Garage och p-platser, gårdar och grönytor, fönster, huskropp, ventilation, belysning källartrappor, tvättstugor, lokaler och golvvård.
2013/14 - Gårdar och grönytor, huskropp, ventilation, tvättstugor och lokaler.
2014/15 - Fasader, ventilation och tvättstugeutrustning.
2015/16 - Fönster, byte av brandvarnare, tvättstugor och lokaler.
2016/17 - Ventilation, föreningslokal, garage och p-platser, markytor, fasad, dörrar, portar, tvättstugor, byte av hissar och elinstallationer.
2017/18 - Byte av hissar och lokaler.
2018/19 - Markytor, tvättutrustning och lokaler.

I föreningen finns bastu, en övernattningslägenhet och festlokal att hyra.

För mer information, vänligen läs årsredovisningen under fliken dokument.

Beskrivning

Hall
Stor och rymlig hall med mycket goda förvaringsmöjligheter. Här finns bland annat en stor platsbyggd garderob med hyllsystem och spegeldörrar. Redan i hallen ligger även ekparketten som enhetligt löper längs med hela lägenheten.

Vardagsrum
Vardagsrummet har stora öppna ytor och ger ett mycket gott ljusinsläpp via de stora fönstren och den franska balkongen med dubbeldörrar. Med det vackra parkettgolvet, fri sikt och detaljer som fönsterbrädan i marmor finns alla förutsättningar för ett fantastiskt sällskapsrum.

Sovrum/kontor
I anslutning till vardagsrummet ligger kontoret som även kan omvandlas till ett rymligt sovrum. Här ifrån har du även tillgång till balkongen. Även här ligger parkettgolv och väggarna har en ljus tapet.

Duschrum
Fräscht och helkaklat badrum med vitt kakel och ljus klinker. Duschrummet har fin inredning med handdukstork, spegelskåp och kromade detaljer. Kommod och WC-stol är nyinstallerade 2021.

Kök
Trivsamt kök med gott om förvaringsutrymme. Här finns bekvämligheter som diskmaskin, induktionshäll och upphöjd ugn och micro. Kakel är satt ovanför bänkskivan och luckorna går i vitt. Från köksbordet har du morgonsol och utsikt över kolmårdsskogarna och flera av Norrköpings landmärken.

Sovrum
Ljust sovrum med platsbyggda garderober med spegeldörrar. Ljusa väggar och golv i ekparkett.




Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare