Såld Unik gavellägenhet högst upp i huset med terrass och två balkonger!
Kommande försäljning

Ljuragatan 2D

Ljura

Unik gavellägenhet högst upp i huset med terrass och två balkonger!

Snart erbjuds en unik chans att förvärva denna gavellägenhet belägen högst upp i huset med både hiss och garage i byggnad från 2017. Bostaden som har fönster i tre väderstreck fångar alla solens timmar och fylls av naturligt ljus. Här avnjuts enkelt såväl en heldag i solstolen på terassen som en middag på balkongen i solnedgången. Med 108 väldisponerade kvadratmeter finns här stora sociala ytor för umgänge såväl inomhus som utomhus och bostaden har även plats för ett fjärde sovrum om så önskas. Från femte våningen är utsikten något som bidrar till att ge boendet något alldeles extra. Kök och badrum är fullt utrustade och har påkostats med tillval som bidrar till att ge lägenheten en exklusiv känsla. Här bor du på centralt men lugnt läge i trygg och stabil Riksbyggenförening. Ett hem med en tilltalande takhöjd och helt utan insyn samt dusch i båda badrummen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta

Adress:
Ljuragatan 2D
Område:
Ljura, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
4401  /  1401
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.53582%
Andelstal avgift:
2.66892%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning
Badrum:
2 st
Balkong:
Terrass i västerläge och två balkonger varav den ena inglasad och den andra i soligt västerläge.
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia (Bredband 100/100 mbit och tv-utbud Telia Lagom ingår i månadsavgiften)
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bredband
Hiss:
Ja
(Föreningen har garage som nås via hissen)
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen BRF Karlavagnen
716426-0015
Ja
Nej

Föreningen

Allmänt
Föreningen BRF Karlavagnen äger fastigheten Tändstickan 1 i Norrköping. Föreningen består av 3 byggnader som samtliga är uppförda 2017 och består av totalt 51 lägenheter fördelade på 22st 2 rok 21st 3 rok och 8st 4 rok.

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, torkrum, miljöhus, soprum/återvinningsrum och en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar för ca 200:-/dygn. Det finns även ett övernattningsrum med tre sovplatser med dusch och toalett men ej kök som kan hyras för 300:-/dygn.

Parkering
Garageplats 34 st ca 800:-/mån (separat kösystem)
P-platser 11 st ca 425:-/mån (separat kösystem)

Försäkring
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Övrigt
Årsavgifterna höjdes senast med 2% 2020-01-01



Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Rymlig hall med vitmålade väggar, praktiskt klinkergolv, och skyddande säkerhetsdörr. I hallens finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Praktiska skjutdörrsgarderober med Elfa-system. Entréhallen erbjuder dimmbara spotlights och en generös takhöjd. Samtliga rum i bostaden har utrustats med bredbanduttag. 

Badrum 1
Helkaklat badrum med kakel i vitt och klinker i grå. Badrummet erbjuder tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, golvvärme, tvättställ i kommod, spegelskåp med spotlights, WC samt duschhörna med svängbara dörrar i säkerhetsglas. I badrummet finns en arbetsbänk med under och överskåp som ger extra bra förvaring samt fönster för naturligt ljusinsläpp. 

Sovrum 1
God plats för större säng och sängbord. Stort fönster och utgång till terrassen som vetter mot innegården. Ekparkett och vitmålade väggar. Sovrummet angränsar till bostadens andra, något mindre badrum som är utrustad med dusch. Garderob för förvaring.

Badrum 2
Helkaklat badrum med kakel i vitt och klinker i grå. Utrustat med duchhörna, WC, tvättställ i kommod samt spegelskåp med spotlights. 

Kök
Stilfullt och hemtrevligt, fullt utrustat Marbodal-kök med köksö och vitvaror från Siemens. Köksluckor i smakfull grå ton och arbetsbänk i svart. Gott om förvaring i både under och överskåp. Köket har integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa, integrerad ugn och mikro samt kyl & frys i rostfritt utförande. Här finns plats för matgrupp intill de stora fönsterpartierna som vetter mot balkongen. I direkt anslutning till kök och matplats hittar vi ut till balkongen och terrassen som har utsikt mot trevlig innegård och är helt utan insyn. Vitmålade väggar och golv i ekparkett.

Vardagsrum 
Stort och luftigt vardagsrum med väl tilltagna och sociala ytor. Vardagsrummet erbjuder ljusinsläpp av naturligt ljus från fönsterpartier i tre väderstreck. Fin utsikt över söder samt skogsområde och gångstråk. Vardagsrummet erbjuder god plats för soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang. Väggar är vitmålade och golvet består av ekparkett.

Sovrum 2 
Bostadens stora sovrum med utgång till den inglasade balkongen och har god plats för både dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Inbyggda garderober med skjutdörrar. Här på balkongen avnjuts gärna morgonkaffet i morgonsolen. 

Sovrum 3
Fönster i söderläge, ekparkett och vitmålade väggar. Används idag som ett praktiskt hemmakontor. 

Inglasad balkong 
Inglasad balkong med utgång från det stora sovrummet. Fin utsikt och morgonsol. 

Balkong mot innegård med fjärrstyrd markis
Soldränkt balkong i västerläge med tilltalande utsikt. Ingen insyn. God plats för utemöbler eller loungegrupp, möbleras efter smak och tycke. Här erbjuds förstaparkett till solnedgången. Terrassen och balkongen bjuder in till många sociala tillfällen. 

Terrass med fjärrstyrd markis
Solkysst trädäck i västerläge i dirket anslutning till balkongen. Helt utan insyn. 

 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Albin Trygg
Fastighetsmäklare