Properties & Partners

Centralt - Norrköping


Slottsgatan 121


Såld

Slottsgatan 121

Centralt

Gaveltrea som genomgående renoverats under 2022!

Fantastisk gaveltrea, som bostadsrättsföreningen har totalrenoverat 2022, med balkong i sydvästläge som vetter mot innergården. Lägenheten säljs av bostadsrättsföreningen. Attraktiv avgift där all el, bredband, värme, vatten, kabel-tv ingår! Tillgänglig garageplats (extra stor hörnplats) finns att hyra direkt (800 kr/månaden). Strålande planlösning där det även finns två toaletter! Detta centrala och kvalitativa boende har som sagt under 2022 genomgått en omfattande renovering där samtliga rum renoverats, inklusive el och vvs. Allt arbete har utförts av yrkesmän och garantier finns för samtliga installationer. Här erbjuds ett fullt utrustat kök med stor kyl/frys, diskmaskin och plats för köksbord. Duschrummet har utrustats med tvättmaskin och torktumlare. De två sovrummen är väl tilltagna och erbjuder stor garderobsvägg. Stabil och välmående Riksbyggenförening som äger marken och har hiss och garage. Minuters promenad till Resecentrum, city, strömmen och Folkparken!

Fakta

Adress:
Slottsgatan 121
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
136  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.71353%
Andelstal avgift:
0.71353%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1976
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
2 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband via Telenor. Ingår i avgiften
Inkluderat i avgift:
El, Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV,
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Nej
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2018-08-02
E
119 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 200 kr/år
1 200 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Riksbyggen Brf Björken
725000-3550
Ja

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Björken 24 med därpå uppförda byggnader med 144 st lägenheter och 8 st lokaler. Byggnaderna är uppförda 1947 och 1974-1976. Fastighetens adress är Bråddgatan 20-30 och Slottsgatan 121-123 samt 125-131.

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Inom föreningen finns en föreningslokal/övernattningsrum på Bråddgatan 22 att hyra för 300 kr/dygn.
Det finns dessutom en gemensam innergård med grill som medlemmarna får använda.

Föreningen har 101 st garageplatser med separat kö. 400 kr för de små platserna och 800 kr för de stora platserna. 

Reparationer och underhåll:
2013/2014 - Tak, ventilation och byte av entrépartier
2015 - Tvättstugeutrustning och tak.
2016 - Relining, hissar och armaturer.
2017 - Målning av plåtdetaljer, omläggning tak på Slottsgatan 121-123, ÄTA-jobb efter relining och reparation av balkonger på Bråddgatan 26.
2018 - Tvättstugeutrustning
2018 - Plåtarbete tak
2018/19 - Upprustning hiss Bråddgatan 28
2018/19 - Byte dagvattenledning
2019 - Byte styrskåp UC
2019 - Isolerglasrutor
2019 - Säkerhetsdörrar Bråddgatan 26

För mer info, vänligen läs senaste årsredovisningen.

Beskrivning

Om bostaden

Hall
När man kommer in genom ytterdörren möts man av bostadens ljusinsläpp från kökets och vardagsrummets pampiga fönsterpartier. Väggarnas ljusa och vita färg bidrar till bostadens upplevda ljusning. Hallen är spatiös och erbjuder såväl förvaring och även egen del för exempelvis skohylla eller sittplats. Golvet är av nylagt laminat och det går spotlights genom hela hallen.

Vardagsrum
Hallens stuk med de vita väggarna, det nylagda laminatgolvet och spotlightsen i taket följer med in i vardagsrummet. Vardagsrummet gränsar sig dels mot hallen, men även mot det nyrenoverade och moderna köket samt mot det större sovrummet. Väggen mot sovrummet är en ljusgrå fondvägg som smälter mjukt in till rummets resterande väggar. Det rymliga vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp såväl som matbord. I vardagsrummet finner du även de stora fönsterpartierna som ger generöst med ljusinsläpp. Fönsterna är 2 + 1 isolerglas-fönster vilket dämpar och ljudisolerar utifrån. 

Kök
Det nyrenoverade köket erbjuder allting hemmakocken önskar. Arbetsbänken är av laminat och i stenmönster som kompletterar kökets gråa köksdetaljer. Väggen ovanför spisen är klädd i vitt, matt kakel som förhöjer kökets elegans och även här återfinns spotlights och det nylagda laminatgolvet. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, dubbel kyl och fryslådor under, ugn och mikrovågsugn. Från köket tar du dig ut till balkongen. 

Sovrum 1
Sovrum 1 fungerar som ett ''Master Bedroom'' med plats för större säng och innehar garderob med plats till förvaring. Rummets väggar är målade i vit färg och även här ligger det nylagda laminatgolvet. I rummet finner du även ett rejält fönster som släpper in naturligt ljus. Spotlights i tak.

Duschrum
Duschrummet har helkaklade väggar i vitt och golvet består av svart klinker. I duschrummet finns det tvättpelare i form av tvättmaskin och torktumlare. Här finns dessutom duschhörna, WC, handfat i kommod i matchande vit färg och spegelskåp.

Sovrum 2
Sovrummet har en ljusgrå fondvägg som även här smälter in mjukt med de i övrigt vita väggarna. Även golvet här består av det nylagda laminatet och rummet erbjuder plats för större säng och har stora skjutdörrsgarderober med plats till förvaring. Spotlights i tak.

Gästtoalett
Precis intill där hallen gränsar sig mot köket finner du bostadens gästtoalett. Väggarna är målade i vit färg och även här finner du det svarta klinkergolvet. Gästtoaletten erbjuder WC och handfat i kommod. 

Balkong
Balkongen har utsiktsläge mot föreningens innergård och befinner sig i sydvästläge, så du får njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Balkongen har ett trallgolv och erbjuder plats för utemöbler. 

Planritning

Alexander Solmell
VD/Fastighetsmäklare
070-698 47 10
Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
072-930 51 18