Properties & Partners

Ljura - Norrköping


Ljuragatan 2A


Såld

Ljuragatan 2A

Ljura

Kvalitativt boende i byggnad från 2017 med egen uteplats!

Med egen uteplats mot föreningens familjära och ombonade innergård ges här chansen att förvärva en bostad i genomgående exemplariskt skick med påkostade tillval och takhöjd om ca 2,7 meter. Detta smakfulla boende från 2017 erbjuder vitvaror från Siemens, helkaklat badrum med egen tvättdel, fullutrustat socialt kök från Marbodal intill uteplatsen och praktisk köksö som elegant är placerad mellan kök och vardagsrum. Med generöst tilltagna rum bor du här i Brf Karlavagnen som tryggt förvaltas av Riksbyggen. I den låga avgiften ingår både bredband, tv och den fasta elnätsavgiften. Bostaden har endast haft en ägare sedan lägenheten färdigställdes och är i mycket gott skick. Föreningen tillhandahåller övernattningsrum, barnvagnsrum, cykelförråd samt flertalet garageplatser, separat kö tillämpas. Här bor du med gångavstånd till City, matbutiker, gym och Vrinneviskogen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

Fakta

Adress:
Ljuragatan 2A
Område:
Ljura, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Johannes
Lägenhetsnummer:
1002  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.00679%
Andelstal avgift:
1.49243%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Uteplats om ca 15 kvm hör till lägenheten
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bredband, Tv och nätavgift el.
Ej inkluderat i avgift:
Rörlig del av elen
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-06-08
C
85 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
840 kr/år
3 240 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

Riksbyggen BRF Karlavagnen
716426-0015
Ja

Föreningen

Allmänt
Föreningen BRF Karlavagnen äger fastigheten Tändstickan 1 i Norrköping. Föreningen består av 3 byggnader som samtliga är uppförda 2017 och består av totalt 51 lägenheter fördelade på 22st 2 rok 21st 3 rok och 8st 4 rok.

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, torkrum, miljöhus, soprum/återvinningsrum och en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar för ca 200:-/dygn. Det finns även ett övernattningsrum med tre sovplatser med dusch och toalett men ej kök som kan hyras för 300:-/dygn.

Parkering
Garageplats 34 st ca 800:-/mån (separat kösystem)
P-platser 11 st ca 425:-/mån (separat kösystem)

Försäkring
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Övrigt
Årsavgifterna höjdes senast med 2% 2020-01-01. 

För mer information om föreningen läs årsredovisning och stadgar under fliken " dokument".Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Rejäl hall med väggar målade i vitt, praktiskt klinkergolv och skyddande säkerhetsdörr. I hallens finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Praktiska skjutdörrsgarderober med Elfa-system och spotlights i tak.

Badrum
Helkaklat badrum med stilrent vitt kakel och klinker i beige. Badrummet erbjuder utrustning i form av tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, golvvärme, tvättställ i kommod, spegelskåp med spotlights, WC samt duschhörna med svängbara dörrar i säkerhetsglas. I badrummet finns ett extra högskåp och en arbetsbänk med överskåp som ger extra bra förvaring.

Sovrum 
God plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Garderobsvägg utrustad med Elfa-system för praktisk förvaring. Ljust tapetserade väggar i vackert motiv och vitlaserat parkettgolv.

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med god plats för soffgrupp och övrig förvaring. Här fylls rummet av naturligt ljus från de stora fönsterna. Vardagsrummet erbjuder en social och öppen planlösning mot bostadens kök och har gott om plats för matsalsbord. Vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv. 

Kök
Hemtrevligt fullutrustat Marbodal-kök med vitvaror från Siemens. Köksluckor i vitt utförande och arbetsbänk i grått. Gott om förvaring i både under och överskåp samt köksö med en extra diskho. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa,  integrerad ugn och mikro samt kyl & frys i rostfritt utförande. I direkt anslutning till köket hittar vi ut till den stora uteplatsen som vetter i soligt söderläge. I köket är det ett vitlaserat parkettgolv och väggarna har målats i vitt. Stänkskydd i vitt kakel och påkostade köksbeslag i mässing.

Uteplats
Soldränkt uteplats om ca 15 kvm som enkelt möbleras efter tycke och smak. Här åtnjuts tidigt vårsolen i värmen intill huskroppen och härliga somrar med familj och vänner. Marksten i grått.  

Dokument

Planritning

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
072-930 51 18