Properties & Partners

Söder - Norrköping


S:t Olofsgatan 40


Såld

S:t Olofsgatan 40

Söder

Ljust och representativt på Söder!

I ett av Norrköpings mest attraktiva områden ligger denna ljusa och mycket fina etta.

Oavsett om du söker din första egna bostad eller vill ta steget in på bostadsmarknaden är lägenheten på S:t Olofsgatan 40 ett självklart alternativ. Här har du högt i tak, genomgående slipat plankgolv och en stilfull sovalkov med avskiljande skiva i kolmårdsmarmor. Till lägenheten hör även två stora förråd och tillgång till gemensam balkong.

Här bor du även med låg avgift i ett av stans mest attraktiva områden. Söder är känt för sina gröna parker, trygga gator och närheten till stan och här finns både lägenhetshus och villor från 1900-talets början.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Fakta

Adress:
S:t Olofsgatan 40
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
13  /  1104
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.86211%
Andelstal avgift:
3.89679%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1900
Fönster:
3-glas
Balkong:
Gemensam balkong finns
Förråd:
Rymligt vindsförråd och källarförråd.
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten och kabel-TV.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Driftkostnad

3 600 kr/år
900 kr/år
4 500 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Klingstad nr 4
725000-0937
Ja
Nej

Om föreningen

Om föreningen:
Bostadsrättsföreningen BRF Klingstad 4 är en välskött förening med 23 lägenheter. I huset finns tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, torktumlare och torkrum, cykelförråd och bastu. Föreningen har även en grön och trevlig gård med grill och utemöbler.

Genomförda renoveringar:
- Stambyte 90-tal
- Nytt tak 2005-2006
- Ytskikt tvättstuga 2010
- Säkerhetsdörrar 2011
- Nya fönster 2017

Parkering:
I föreningen finns 4 garage och 4 P-platser som uthyres via kösystem. Boendeparkering finns på gatan utanför huset för en kostnad av 250kr/månad.

Bredband:
Bredband 100 Mbit finns att teckna via Telenor. Grundutbud för TV ingår.

Beskrivning

Hall
Ljus entré med plankgolv och bra avhängningsytor. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder och innanför dörren finns en större garderob för större förvaring. Hallen har ett slipat grangolv och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum/Sovrum
Avskiljt från köket ligger den stora sällskapsytan med sovalkov. Här finns plats för en större soffgrupp, TV och skrivbord. Takhöjden är något utöver det vanliga som tillsammans med den gröna utsikten från fönstren ger en öppen och trivsam känsla genom hela bostaden. Sovdelen skärmas av från vardagsrummet via en halvvägg med pelare som pryds med en stenskiva i kolmårdsmarmor. I alkoven finns en putsad fondvägg som ger ytterligare känsla och struktur. Även här ligger ett ljust, slipat plankgolv i gran som löper genom hela lägenheten.

Kök
Praktiskt kök med vitvaror i rostfritt stål. Köket är genomgående ljust och trevligt med fönster som ger morgonsol. Luckor i lantlig pärlspont, kyl/frys, ugn och väggfast fläkt är en del av utrustningen och önskar du komplettera arbetsytan finns möjlighet att sätta upp en skiva längs med väggen.

Duschrum
Kaklat duschrum med våtrumsmatta. Dusch, WC, handdukstork och handfat finns och tvättmöjligheter finns i föreningens fräscha tvättstuga. Duschrummet är nyligen uppfräschat med viss ny inredning och målad våtrumsmatta.

Planritning

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare
070-864 65 71