Properties & Partners

Centralt/Strömmen - Norrköping


Plankgatan 60


Såld

Plankgatan 60

Centralt/Strömmen

Välkommen till en av Norrköpings absolut finaste 3:or!

För dig som inte nöjer dig med något annat än det bästa erbjuds nu en av Norrköpings absolut finaste 3:or - på ett av stans bästa lägen. Hissen tar dig högst upp i huset från 2015 och vidare in till bostaden. Med öppet upp till nock, öppen spis och stor, öppen terrass har lägenheten flera attribut som gör den unik i sitt slag. Här ryms två sovrum med pampig vy över Norra Promenaden, polishuset och kolmårdsskogarna.

Varmt välkommen till en förstklassig lägenhet i en stabil förening med låg avgift med närhet till city, strömmen och resecentrum!

Fakta

Adress:
Plankgatan 60
Område:
Centralt/Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
1262  /  1602
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.11%
Andelstal avgift:
3.11%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Badrum:
1 st
Balkong:
Terrass
Eldstad:
Öppen spis
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband. Ett tillägg på XXX kr för den totala elkostnaden tillkommer. Vid årets slut regleras elkostnaden utefter den faktis
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Energideklaration

Utförd
2018-05-07
B
60 kWh/m²/år

Förening

BRF Karl-Johan i Norrköping
769627-3585
Ja

Beskrivning

Hall
Grått kakel och vitmålade väggar. Garderober, hatthylla och ingång till duschrummet.

Duschrum
Helkaklat duschrum med grått klinker och grått kakel. I duschrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt wc, handdukstork och handfat i kommod.

Vardagsrum
Mycket fint allrum med parkettgolv och högt i tak. Här finns en fungerande öppen spis, gott om plats för soffgrupp och öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet har du även utgången till den stora balkongen med pampig utsikt och plats för lounge-möbler och solstolar.

Kök
Fullt utrustat kök med kyl, frys, diskmaskin samt upphöjd ugn-och micro. Köket är inrett med vita skåpsluckor och vitt kakel ovanför bänkskivan.

Sovrum 1
Lägenhetens stora sovrum har parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns platsbyggda garderober och från fönstren har du magnifik utsikt över norra promenaden, polishuset och kolmårdsskogarna.

Sovrum 2
Det lite mindre sovrummet har även det parkettgolv, vita väggar och mycket fin utsikt. Rummet är välplanerat för att rymma både säng och skrivbord.

WC
Utöver duschrummet finns även en extra wc med grått klinker och vitt kakel på väggarna. Handdukstork och handfat i kommod. 

Planritning

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare
070-864 65 71
Alexander Solmell
VD/Fastighetsmäklare
070-698 47 10