Header image
Såld 3 rum och kök med balkong renoverad 2015 i förening med garage och hiss!

Bråddgatan 22C

Centralt

3 rum och kök med balkong renoverad 2015 i förening med garage och hiss!

Accepterat pris! Missa inte chansen till denna trivsamma trerummare på central adress med garage och hiss i huset som 2015 genomgick en genomgripande renovering med nytt badrum, kök och ytskikt. Här ingår allt så som värme, vatten, bredband, el, kabel-tv den i låga månadsavgiften och för ett mindre tillägg finns även garage att disponera genom separat kölista. Bostaden präglas av de öppna och ljusa ytorna med stor och välkomnande entréhall som knyter ihop bostadens två bra sovrum med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Det fullutrustade köket erbjuder integrerad ugn, micro och diskmaskin. Intill det stora köksfönstret finner vi god plats för köksbord och i det väl tilltagna badrummet med golvvärme finns det plats för större tvättdel.

Stabil och välmående Riksbyggenförening som äger marken har solceller på taket och både hiss och garage i huset. Minuters promenad till Resecentrum, city, strömmen och Folkparken.

Fakta

Adress:
Bråddgatan 22C
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
80  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.71193%
Andelstal avgift:
0.71187%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1900
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband via Telenor. Ingår i avgiften
Inkluderat i avgift:
El, Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV,
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2018-08-23
E
119 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Riksbyggen Brf Björken
725000-3550
Ja

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Björken 24 med därpå uppförda byggnader med 144 st lägenheter och 8 st lokaler. Byggnaderna är uppförda 1947 och 1974-1976. Fastighetens adress är Bråddgatan 20-30 och Slottsgatan 121-123 samt 125-131.

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Inom föreningen finns en föreningslokal/övernattningsrum på Bråddgatan 22 att hyra för 300 kr/dygn. Det finns dessutom en gemensam innergård med grill som medlemmarna får använda.

Föreningen har 101 st garageplatser med separat kö.

Reparationer och underhåll:

2013/2014 - Tak, ventilation och byte av entrépartier
2015 - Tvättstugeutrustning och tak.
2016 - Relining, hissar och armaturer.
2017 - Målning av plåtdetaljer, omläggning tak på Slottsgatan 121-123, ÄTA-jobb efter relining och reparation av balkonger på Bråddgatan 26.
2018 - Tvättstugeutrustning
2018 - Plåtarbete tak
2018/19 - Upprustning hiss Bråddgatan 28
2018/19 - Byte dagvattenledning
2019 - Byte styrskåp UC
2019 - Isolerglasrutor
2019 - Säkerhetsdörrar Bråddgatan 26


För mer info, vänligen läs senaste årsredovisningen.

Beskrivning

Entréhall
Här välkomnas vi av en väl tilltagen entréhall som fylls av naturligt ljus från bägge håll genom den genomgående och öppna planlösningen. Goda ytor för avhängning och övrig förvaring. Parkettgolv och tapetserade väggar i ett färgglatt randigt mönster. 

Sovrum 2
Till höger in i bostaden finner vi det första sovrummet som erbjuder plats för större säng, skrivbord och övrigt möblemang. Stort fönster mot föreningens innergård. Mörkt laminatgolv och tapetserade väggar i ett karaktäristiskt blommotiv. Inbyggda garderober för praktisk förvaring. 

Sovrum 1
Bostadens stora sovrum har plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Flertalet inbyggda garderober längs med ena kortsidan. Fönstret som vetter mot den stora ombonade innergården. Tapetserade väggar i vackert blommotiv och plastmatta på golv. 

Badrum
Extra stort badrum i superfint skick som år 2015 totalrenoverades. Här erbjuds interiör i svart, grått och vitt med utrustning i form av duschhörna med glasvägg, golvvärme, tvättmaskin, handfat kommod, WC och vattenburen handdukstork.  

Vardagsrum
I vardagsrummet spenderas gärna tid med familj och vänner med den luftiga och sociala planlösningen mot angränsande kök och hall. De stora fönsterpartierna tillsammans med utgången till bostadens balkong ger rummet extra mycket naturligt ljus. Tapetserade väggar och parkettgolv. I vardagsrummet ges extra mycket ytor för övrigt möblemang och förvaring då ytan intill det stora köksfönstret i köket ger plats för köksbord/matsalsbord. 

Balkong
Balkong som vetter mot lugna Bråddgatan som enkelt möbleras efter tycke och smak. 

Kök
Praktiskt arbetskök från 2015 med goda arbets- och förvaringsmöjligheter genom arbetsbänk i trä och flertalet under- och överskåp i blå/grått utförande. Maskinell utrustning i from av integrerad diskmaskin, integrerad ugn och micro samt kyl/frys, köksfläkt och diskho i rostfritt utförande. Parkettgolv enhetligt med golvet i hallen och stänkskydd i kakel i blått färgval. Plats för köksbord intill det stora fönster som vetter mot balkongen. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare