Ljura - Norrköping


Ljuragatan 10F


Såld

Ljuragatan 10F

Ljura

Kvalitativt boende i byggnad från 2019 med uteplats i söderläge!

Med egen uteplats på privat och insynsskyddat läge ges här chansen att förvärva en bostad i genomgående gott skick med påkostade tillval och en takhöjd om hela ca 3,7 meter. Det smakfulla boendet från 2019 har utrustats med ett helkaklat badrum med tvättpelare och ett fullutrustat kök från Vedum. Med en öppen och luftig planlösning erbjuder bostaden ett generöst tilltaget master bedroom med stor garderobsvägg, separat klädkammare, två rymliga loft samt ett ytterligare rum att disponera som kontor, gästrum eller sovrum. På Ljuragatan 10f bor du med gångavstånd till City, matbutiker, gym och Vrinneviskogen. Den stabila och välskötta föreningen disponerar över 14 st parkeringsplatser som hyrs via separat kölista. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

Fakta

Adress:
Ljuragatan 10F
Område:
Ljura, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Johannes
Lägenhetsnummer:
1005  /  1005
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
4.00451%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2019
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
TV- Internetutbud:
TV och bredband (250mbit/s) via fiber ingår kollektivt via föreningen genom ett tillägg på månadsavgiften (299kr/mån).
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten och grundutbud kabel-tv
Ej inkluderat i avgift:
El och varmvatten. ( TV och bredband (250mbit/s) via fiber ingår kollektivt via föreningen genom ett tillägg på månadsavgiften (299kr/mån)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2021-11-11
C
75 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 800 kr/år
1 200 kr/år
1 800 kr/år
7 800 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Svavelstickan
769632-8751
Ja

Brf Svavelstickan

Brf Svavelstickan består av 27 lägenheter med adress Ljuragatan 10.

Inom föreningen finns barnvagn- och cykelförråd.

Föreningen har 14 st parkeringsplatser, separat kö till dessa. Annars tillämpas boendeparkering på gatan, fn 250 kr/mån.

För mer info, vänligen läs den ekonomiska planen.

Beskrivning

Entréhall
Vi välkomnas här av den sällsynt generösa takhöjden och entréhallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och garderob. Här får du även ta del av vitmålade väggar och ett praktiskt klinkergolv i grått. 

Vardagsrum
I vardagsrummet får du njuta av en öppen och social yta och stora fönsterpartier som bidrar till trevligt ljusinsläpp. Väggarna är målade i vitt och golvet är av ekparkett. Här når du även utgången mot bostadens egna uteplats, som vetter i soligt söderläge. Här påminns vi återigen av den väl tilltagna takhöjden som ger bostaden något alldeles extra. 

Kök
Modernt och påkostat kök med plats för större matgrupp i anslutning. Här återfinns de vita väggarna och det prydliga parkettgolvet. Köket innehar ett stänkskydd i kakel, arbetsbänk i sten och erbjuder god förvaring genom under- och överskåp i grått utförande. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt stor kyl och frys. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande. 

Sovrum 1
Här erbjuds ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Här har du även utgång till bostadens uteplats. Vitmålade väggar och golv av ekparkett. Stor garderobsvägg med skjutdörrar och inredning från Elfa för extra bra förvaring. 

Klädkammare
Praktisk klädkammare utrustat med hyllsystem. 

Sovrum / Kontor
Sovrum med plats för mindre säng och skrivbord. Fönster mot innergården. Vitmålade väggar och ekparkett. Med stegen tar du dig här ifrån upp till det rymliga loftet som disponeras efter behov. 

Badrum
Helkaklat badrum i grått färgval. Badrummet erbjuder utrustning i form av tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, golvvärme, tvättställ i kommod, spegelskåp med spotlights, vägghängd toalett samt duschhörna med svängbara glasdörrar. Cirka 3,7 meter i takhöjd och ett fönster på hög höjd som släpper in det naturliga ljustet från vardagsrummet. 

Bostadens två loft nyttjas till förvaring alternativt sovdel. 

Dokument

Planritning

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
072-930 51 18