Properties & Partners

Centralt - Norrköping


S:t Persgatan 37


Såld

S:t Persgatan 37

Centralt

Etagevåning mitt i city med balkong och hiss!

Högst upp i huset ligger denna välplanerade etagelägenhet mitt i city. Med ett bevarat lugn precis vid stadens puls når du det bästa av två världar där ett tryggt hem möter en aktiv fritid. Med sina tre-fyra sovrum i två plan ryms hela familjen som med dubbla badrum och varsin ingång till varje våningsplan ger möjlighet till både arbete i bostaden och ett mer enskilt boende till de äldsta barnen.

Hörnlägeten ger en luftig känsla av rymd och ljus som tas särskilt väl till vara på den stora balkongen högst upp i huset.

Bostaden håller en villas rymd och tillhör en trygg och lågbelånad förening som dessutom tar hand om både fastighetens skötsel, bostadens uppvärmningskostnader samt elens grundavgift och bredband 100/100, inbakat i hyran.

Fakta

Adress:
S:t Persgatan 37
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.38842%
Andelstal avgift:
1.38842%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem, Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Fast avgift för el samt Bredband 100/100.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2018-10-09
D
100 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 500 kr/år
3 900 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Riksbyggen Brf Kopparkypen
716402-5582
Ja

Om föreningen

Föreningen består av fastigheten Norrköping Kopparkypen 26. 

I föreningen finns 105 lägenheter samt två lokaler (uthyrda till Paris Du Liban och Norrköpings Kommun (förskola)).

Byggnaderna uppfördes 1987 och innefattar fastigheterna med adress S:t Persgatan 29-41. 

Lägenhetsfördelning: 
2 rok - 27 st 
3 rok - 41 st 
4 rok - 29 st 
5 rok - 8 st 

Bostadsrättstillägget till hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. 

Gemensamma utrymmen: 
Tvättstuga: Tvättstuga finns i huset på S:t Persgatan 37 där det finns två tvättmaskiner och en torktumlare. 

Föreningslokal: 
I föreningen finns en gemensamhetslokal med tillgång till kök och toalett. Lokalen rymmer ca 25 personer. Avgift för hyra av lokalen tillkommer med 400 kr / tillfälle. 

Bastu: 
Finns i vid uppgång nr 31. Bokning sker via hemsidan. Här finns även omklädningsrum, WC och dusch.

Gästrum: 
I gästrummet finns fyra sängplatser. Gästrummet kan hyras max en vecka, kostnad fn. 350 kr / natt. Här finns tillgång till kök och toalett med dusch. Gästrummet nås från port nr 31.

Bokning av gästrum, föreningslokal, bastu och tvättstuga sker via app, dator/mobil alt digitala tavlan i entrén.

Sopsortering:
Miljöhus för källsortering finns på innergården. 

Mer info om föreningen finns på: http://kopparkypen.nu/.

Beskrivning

Entré
Via ingång från innergården tar du dig in i huset och via hissen upp till högsta våningen. Genom säkerhetsdörren tar du dig in i hallen. Här finns både klädhängare och garderober. I närmast anslutning finns även ett av bostadens fyra sovrum, klädkammaren och det större badrummet. Vidare in har du trappan till övervåningen och fortsatt öppet till entréplanets ljusa vardagsrum.

Vardagsrum
I ljust hörnläge och öppet mot kök ligger vardagsrummet med vackert parkettgolv och vitmålade ytor. Dagtid badar rummet i ljus och under sena kvällarna pryds fönstren av stadens ljus från gatlyktor och upplysta landmärken. Här finns även utgången mot den stora balkongen som kan nyttjas oavsett väder.

Kök
Hemtrevligt och modernt kök i bra skick. Lättskötta ytor och bra förvaringsutrymmen. Köksskåp i vit ton, mörkt kakel och bänkskiva i ek. Köksutrustning i form av kyl/frys, ugn, mikro samt diskmaskin och induktionshäll gör köket komplett på många sätt. I rummet har du fönster ut mot balkongen och via en skjutdörr delvis öppet mot vardagsrummet. Här finns plats för ett ordentligt matbord.

Sovrum 1
I första rummet in till vänster ligger sovrummet med stora ytor och garderobsvägg med mycket bra förvaringsmöjligheter. Med fönster mot öst hålls rummet svalt sommartid samtidigt som rummet får morgonljus under hela året. På golvet ligger ett ekparkettgolv och väggarna är målade/tapetserade.

Sovrum 2/Kontor
Från vardagsrummet tar du dig till entréplanets andra sovrum. Perfekt lämpat även som hemmakontor har du fin vy över flera av Norrköpings landmärken och bra utrymme för både bokhyllor, skrivbord och säng om önskas. Fint ekparkettgolv och målade/tapetserade väggar. 

Badrum
Det stora badrummet på nedervåningen rymmer både badkar, wc och handfat i kommod. Rummet är förberett för tvättmaskin. Badrummet är helkaklat med ljust kakel och mörkt klinkergolv. Här finns även en handdukstork och ett högskåp.

Allrum övre plan
Trappan tar dig upp till övervåningen som både har egen ingång och ytterligare ett badrum. Allrummet rymmer tv-hörna med både stor soffa, fåtöljer och tv-möbel. Det höga läget gör rummet skyddat från insyn. Rummet går med fördel att dela av för den som behöver ett fjärde sovrum. Sovrummet får då ett hörnläge med 2 takfönster. 

Sovrum 3
På ett mer avskilt läge ligger lägenhetens sista och större sovrum. Lugnt, lättmöblerat och med tyst läge. Från rummet får man även tillgång till en kattvind där man kan förvara alla extraprylar utan att behöva tumma på rummets kvadratmeter. Ett takfönster. 

Duschrum övre plan
Lägenhetens andra badrum är helkaklat med ljusgrått kakel/klinker. Dusch med vikbara glasdörrar samt handfat i kommod, wc, handdukstork och badrumsskåp med spegel.

Planritning

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35