Properties & Partners

Söder - Norrköping


Hagebygatan 71


Såld

Hagebygatan 71

Söder

Gavellägenhet på söder i omtyckt HSB förening med kök och ytskikt från 2021/22!

Här saluförs nu denna söderlägenhet med kök och samtliga ytskikt renoverade under 2021/22.
Bostaden har balkong i solsäkert söderläge och är belägen på andra våningen i hus med hiss i en av de mest omtyckta och stabila bostadsrättsföreningarna på söder. På privat läge intill grönskande grönområde erbjuds du här ett hem fyllt av naturligt ljus från de stora fönsterpartierna som vetter i tre olika väderstreck. De valda interiörerna går i en harmonisk skandinavisk stil med mycket naturfärger och här i det öppna och sociala vardagsrummet ligger även ett vitlaserat fiskbensparkettgolv.

Från bostaden har du gångavstånd till spårvagnen, matbutiker och Norrköpings city med dess breda utbud. Här har du närhet till skogs- och parkområden med Vrinneviskogen och Vasaparken runt knuten.

Fakta

Adress:
Hagebygatan 71
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Johannes
Lägenhetsnummer:
129  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.93232%
Andelstal avgift:
0.93232%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1953/54
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft och självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telia 100 mbit
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, bredband, grundutbud TV och fast kostnad el-abonnemang
Ej inkluderat i avgift:
Rörliga delen av hushållselen
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2018-11-09
F
148 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 600 kr/år
1 440 kr/år
5 040 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

HSB BRF Sörgården i Norrköping
725000-0689
Ja
Nej

Om föreningen

Brf Sörgården har 141st bostadsrättslägenheter om 8 756 kvadratmeter.

Brf Sörgården har även lokaler om 498 kvadratmeter.

Brf Sörgårdens lägenheter är fördelade enligt följande specifikation:

1 r o k 28st
2 r o k 66st
3 r o k 38st
4 r o k 8st
5 r o k 1st

Parkering
Brf Sörgården innehar även garage om 6 platser, samt 64 Parkeringsplatser som är upplupna på egen mark. Kössytem tillämpas, se mer under Ordning och Reda/Fordon

Renoveringar
Under åren 2000 och 2001 utfördes en genomgripande ombyggnation av samtliga fastigheter (3 till antalet) där bland annat hissinstallation i samtliga trappuppgångar, stambyte, samt en övergripande uppdatering av Brf Sörgårdens elinstallationer gjordes.

År 2003 Utfördes en omfattande upprustning av samtliga balkongräcken. Kravet vi då hade, var de nya skulle ha liknande utseende som de ursprungliga och därmed blev resultatet också lika fantastiskt!
Även föreningens samtliga fönsterytterbågar byttes ut samma år, detta utfört av Windoor de nya ytterfönstren, som för övrigt, monterades på befintliga fönsterinnerbågar har bland annat egenskaper som släpper in värme, men som i sin tur inte släpper ifrån sig den. Detta innebär energieffektiv värmebesparing samt energismart ur miljöperspektiv!

Under år 2013 påbörjades byte av fastighetens allmänna utrymmens belysning. Brf Sörgården har LED-Belysning i alla allmänutrymmen.

2016 Spolning av stammar

2017 Kodlås på alla ytterdörrar installerades

2017 Kollektivt bredband installerades i alla lägenheter och i samband med det höjdes avgiften.

2018 Helrenovering av bastu

2018 Iordningställande av utemiljön vid Hagebygatan 51 samt uppförande av två miljöhus

Allmänna utrymmen
Föreningen tillhandahåller gratis till föreningens medlemmer ett mindre träningsrum med träningscykel och vikter mm. Det finns en samlingslokal, övernattningsrum, hobbyrum samt en bastu med relaxavdelning.

Beskrivning

Entréhall
Rymlig och välkomnande entréhall med stor garderobsvägg och god plats för avhängning samt övrig förvaring.
Slitstarkt ekparkett och målade väggar. Intill hallen hittar vi bostadens andra WC, perfekt för gästerna. Redan här slås vi av det stora fönsterpartiet i vardagsrummet med solstrålar hela vägen in i hallen. Lägg även märke till bostadens generösa takhöjd. 

Gäst WC
Klinkergolv och målade väggar. WC, handfat och spegel. 

Kök
Kök i toppskick från 2021/22 i skandinavisk stil där val av luckor går i den hemtrevliga känslan med dess speglar, beslag och maskinell utrustning. Här fick bostaden en allt mer öppen planlösning vid renoveringen och här står nu en stående inbjudan till middagsbjudningar och umgänge med familj och vänner. Färgvalet på väggarna med dess djupa gröna ton ger tillsammans med kökets utformning ett rum att enkelt trivas i. Utrustning i form av induktionshäll, fläktkåpa, integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys samt förhöjd ugn. Samtliga vitvaror går i svart utförande. Slitstarkt ekparkett, arbetsbänk i laminat och stänkskydd i vitt kakel. 

Matplats
Mellan kök och balkong ges utrymme för såväl köksbord som läshörna intill ett av köket och vardagsrummets flertalet stora fönster. Valet av en mer öppen planlösning mot köket ger bostaden ett nytt trevligt intryck och skapar rum för många sociala tillställningar. 

Balkong
Soldränkt balkong i bästa söderläge. Möbleras enkelt med cafégrupp och här spenderas mer en gärna tid i den efterlängtade vårsolen. 

Vardagsrum
Stort vardagsrum som fylls av ljus från de stora fönsterpartierna. Här ges god plats för soffgrupp, soffbord och på den självklara platsen intill det väl tilltagna fönstret ges det här även plats för större matsalsbord. Omtyckt fiskbensparkett och målade väggar i en beige/brun ton. Ett rum och en bostad för dig som värdesätter de sociala ytorna. 

Sovrum 2
Sovrum med god plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Inbyggd klädkammare för praktisk förvaring. Fönster som vetter mot lummigt skogsparti. Ekparkett och målade väggar i en varm grön ton.

Sovrum 1
Sovrum med god plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Ekparkett och målade väggar i en varm grön ton. Klädkammare och ingång till bostadens badrum. 

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa interiörer. Utrustning i form av WC, tvättställ i kommod, spegelskåp och duschhörna med draperi. Tvättmaskin och torktumlare (2021) för praktisk och enkel hantering av tvätten. Badrum från stambytet 2000/01. 

Dokument

Planritning

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
072-930 51 18